برا چی غیر قانونی میشه؟:19:نقل قول:
مجازات داره؟:18:
Printable View
برا چی غیر قانونی میشه؟:19:نقل قول:
مجازات داره؟:18:
نقل قول:
بله به عنوان جاسوس میگیرنت:3::45:
میگن که شما داری جاسوسی میکنی اتحام بهت میزنن!
همینی که گفتی رو بگو واست بنویسننقل قول:
جاهای خالی رو با عبارت مناسب پر کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:در حالت معمولی هم به عنوان اینکه شما ماهواره دارید غیر قانونی میشه ولی در حالت Send و Receive همونطور که دوستمون گفتن شدید غیر قانونینقل قول:
البته دیش های Send و Receive دار هم فرق داره مثلا دیش هایی که روی سر بانک هاست Send و Receive دارن
مجازات داره ؟ چپق طرف رو چاق میکنن ! :31:نقل قول:
خوب البته استفاده از دیش برای Receive هیچ منع قانونی نداره ولی همونطور که شما هم اشاره کردید اگر بخوان گیر بدن به عنوان داشتن ماهواره گیر میدن . ولی خیلی از دوستان دارن استفاده میکنن و مشکلی هم ندارن همونطور که خیلی ها هم دارن ماهواره استفاده میکنن و مشکلی ندارن .نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم نکته در اینجاست که در حالت Send و Receive قابل پیگیری هست ولی در حالت Receive پیگیری نمیشه . Send از طریق Dial up و یا ADSL و Receive از طریق دیش انجام میشه . (البته من اینو برای دوستانی که سوال داشتن گفتم ، شما که خودت همکار انجمنی ما باید بیایم چند تا نکته هم ازتون یاد بگیریم . )
آسیاتک هم به زودی به جمع ارائه کنندگان سرویس adsl2+ می پیوندد.
خودش که ادعا میکنه همین الانشم میده کهنقل قول:
تبلیغاتش اینو میگه(هرچند که ثابت شده فعلا ارائه نداده)
دوستان لازم شد در مورد اینترنت ماهواره ای یه چیزایی بگم در حدی که میدونم
قیمتش فوق العاده پایین در میاد
سرعت کولاکه
استادمون میگفت اگه برای تحقیقات دانشجویی و یک تحقیق علمی ( مثه گوساله های شبیه سازی شده رویان !! )) برین جلو مجوزشو میگیرین تازه بهتون یارانه هم میدن برای استفاده
و شگفت انگیزناکترش اینجاست که ماهی پونزده تومن تموم میشه و اینم بگم سرعتش کولاکه صدمگ در ثانیه ولی خوب دولت حمایت میکنه دیگه تجهیزاتش هم خود دولت بهت امانت میده
این برای دانشگاهیاست ماهعواره استفاده شده هم w5 هستش که توسط شرکت سروش رسانه حمایت میشه
دیشهای ساخت داخلی هم روی این کار جواب میده شرکت ماهواره قصر در شهرستان کرمانشاه که زیر لیسانس شرکت اندرسن امریکا حمایت میشه ساخت این دیشها و انتنهای موبایل رو به عهده گرفته و یه سایت هم داره که الان یادم نیست خودتون سرچ کنین میبینینش و خلاصه آقا ماهواره ای یعنی تموم سرعت و عشق و حال...
راستی دیشهاش هم با بقیه دیشها فرق فوکوله یه سری المنت زیرش داره که اگه برف بباره یا تگرگ میاد و خودش خودبخود المنت رو روشن میکنه و برفها آب میشن در کل یه چیز همه چی اتومات موتور دایساک هم داره که دیگه بری حالشو ببری
من تا این حد اطلاعات داشتم :)
فرقش برای ما چیه؟نقل قول:
سرویس منم وصل شد
art home
یه مشکلی تو ویندوز ویستا دارم که وقتی توی اینترنتم هی پنجره کانکت connect broadband connection که یوزر پسورد هم خودش داره باز میشه
هر چند ثانیه یکبار باز میشه و اگر کنسل کنم پنجره ها باز نمیشن بعضی هاشون !!!!!
چه کنم ؟
مودمم هم asus 602 هستش