دوستان سلام . میخواستم بدونم امسال چه کسایی کنکور دارن . و چه کسایی برای بار دوم میدن تا من آشنا بشم وبعد هم یه چیز بگم. اکه میشه بگین و بنویسین چه در رشته ای کنکور میدین . میخوام بعدش یه چیزی بگم . شماها همتون تهرانی هستین.
من اهل شمالم .
خب بریم سراغ بحث قبلی : معرفی کتابهای موضوعی ریاضیات
کتابهایی که میخوام بگم حجمشون کمه اما خیلی خیلی خیلی مفید و خوب . من بیشترشو دارم و نکات ظریف کنکور ی وتستهای سطح کنکور ی داره . نویسندگانش هم از استادان مجرب هستند . مطمئنا شما این انتشارات رو میشناسید . خب شروع :
اول یه چیز رو بگم که ریاضیات رو فقط برای رد کردن کنکور نخونید . همین
1) بخش پذیری از جمله مباحث مهم در جبر هست که مطمئن باشید در دوران دبیرستان حتما با قضایای مهم بخش پذیری آشنای دارین
بخش پذیری در جبر / مولف = پرویز شهریاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
2) خب اکثر دانش آموزها با مثلثات مشکل دارن . میخواهین اگه مثلثات رو خوب بفهمین و هی با این نکته ها ذهنتون رو مشغول نکنید کتاب زیر رو بگیرید . این کتاب همه فرمولها و قضایا رو با اثبات توضیح داده و فکر نکنم معادلات مثلثاتی سطح دبیرستان رو با این کتاب نتونید حل کنید .
مثلثات / مولف = احمد فیروزنیا / انتشارات : انتشارات مدرسه
3) اگه میخواهین بهتر مفهوم تابع و یک به یک بودن و پوشا بودن اون رو بفهمین کتاب زیر رو بگیرین . حتما حتما حتما بخرین
پشیمون نمیشید . این کتاب روشهای تعیین برد و دامنه تو ابع رو خیلی خیلی خوب گفته . و همچنین بیش از 10 تابع مختلف از جمله درجه 2 و 3 و تابعهای مثلثاتی و هموگرافیک رو بررسی کرده . از جمله برد و دامنه شون / پیوستگی و مشتق پذیری شون / یک به یک بودن و پوشا بودن و معکوس پذیری شون / و ... رو بررسی کرده . در ضمن حالتهای انتقال نمودارها رو هم گفته
برین این کتاب رو بگیرید اگه پشیمون شدید هرچی میخواهین به من بگید :
تابع / مولف = احمد قندهاری و حمیدرضا امیری / انتشارات : انتشارات مدرسه ( شک نکنید )
4) بعد از کتاب بالا کتاب زیر دیگه تعیین دامه و برد هیچ تابعی اعم از جزء صحیح / قدر مطلق / مثلثاتی / رادیکالی و کسری و زوج مرتب و fog و معکوس توابع مثلثاتی رو برا تون بی پاسخ نمیزاره . اونقدر در این کتاب مثال حل شده و تمرین میکنید و تست میزنید که برد و دامنه توابع تعیینشون براتون آبه خوردن میشه . شاید دبیراتون بگن که دیگه زیاد برد و دامنه تو کنکور نمیاد اما میدونید برای رسم توابع تعیین دامنه و برد در بعضیهاشون الزامی :
تعیین دامنه وبرد توابع به روش حل مساله / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
5 ) اما برای رسم توابع هم یه کتاب خیلی خیلی خیلی ...... خوب داریم . این نویسنده گرامی رسم انواع تابع رو همراه نکات مهمش برای شما علاقه مندان آورده . واز همه مهمتر مجانبها و تعیین آونها رو هم کامل تو ضیح داده . واز همه بهتر تعیین علامت توابع جبری رو هم از هر درجه که باشه گفته . بچه ها میدونن که رسم توابع کار هر کسی نیست . کمتر کسی از دانش آموزان تو رسم تبحر دارن . این هم مثل تابع داری تست هست که باز هم خیــــــــــــــــــــلی خوبه . نکات مربوط به تستها در نمودار رو گفته .
واز همه مهمتر مثل کتاب تابع چندین تابع رو مفصل بحث کرده . به خدا قسم شک نمیکنید
مجانبها و رسم منحنی / مولف = احمد قندهاری ( کتابهای این نویسنده توپه ) / انتشارات : انتشارات مدرسه
5) خب رسیدیم به حد . دیگه نیاز به تو ضیح نیست . ببینید و قضاوت کنید . بیشتر با تعریف کار کرده
حد و مفهوم حد / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
6 ) دو تا کتاب معرفی میکنم در مورد پیوستگی و مشتق پذری و یک هم کاربر مشتق . در اولی نکات جالب پیوستگی و مشتق پذیری و فرمولهای مشتق و دومی دیگه نگو و نپرس . نمیدونم چه جوری توضیح بدم . جون هر کسی دوست دارید برید لا اقل این کتابها رو ببینید و بعد قضاوت کنید . درست مناسبه کنکوری هاست
پیوستگی و مشتق پذیری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
کاربرد مشتق / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
کتابهای زیر رو هم معرفی میکنم و حتما بگیرید
تصاعدهای حسابی و هندسی / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
دنباله ها وسری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
لگاریتم / مولف = احمد قندهاری و هوشنگ شریفی / انتشارت :انتشارات مدرسه
کتابهایی که با رنگ قرمز مشخص شده منتخب هستند
در پناه حق باشید و سبز