سلامنقل قول:
چه جالب دوست عزیز ماله منم دیشب همین طور شده بود.
مموری رو یه فرمت کن دوباره فایلا رو بریز توش درست میشه.
Printable View
سلامنقل قول:
چه جالب دوست عزیز ماله منم دیشب همین طور شده بود.
مموری رو یه فرمت کن دوباره فایلا رو بریز توش درست میشه.
قبلش چند باری ری استارت کن و یه کم باهاش ور برو . مال من آهنگ ها رو آ÷دیت نمیکرد چن بار تکرار کردم راه افتاد!
واسه منم يه آهنگ خاص رو كه خيلي دوستش داشتم اصلا توي ليست نمياره !!
total_overdose عزیز ممنون
یه مشکل دیگه دارم این که
من قبلا نوکیا سری 40 و سونی اریکسون داشتم
توی سری N نوکیا به نظرم چه چند تا مشکل هست یکی اینکه عکس و فیلم ها رو با هم یکجا و بدون هیچ ترتیبی و بدون فایل بندی و شاخه بندی نشون میده که واقعا دسترسی راحت به فایل ها رو مشکل میکنه البته شاید بگید با فایل منیجر بشه به فایل ها راحتتر دسترسی پیدا کرد ولی از طریق فایل منیجیر هم دسترسی به فایل ها خصوصا عکس و فیلم خیلی خیلی کند و محدود هستش
حالا من میخوام از دوستان بپرسم ایا میشه یه تم یا پچ یا برنامه ای روی N82 ریخت که بشه از طریق گالری به عکس ها و فیلم ها به شکل جدولی با شاخه بندی راحتتر دسترسی داشت تا حالت چرخشی و بدون ترتیب خود گوشی ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز من تا به حال همچین پچ یا برنامه ای ندیدم.
البته یکسری برنامه برایه مدون گالری هست که شاید اونها این کارو برات انجام بدن ولی
من باهاشون چون کار نکردم اطلاعی ندارم ولی احتمالا باید باشه.
البته توی قسمت موزیک داخل all music بشی در option یه گزینه rescan داره اگه یک بار این کارو بکنی فایل ها و موزیکک های جدیدو شناسایی میکنه و همرو تو گالری add میکنه امتحان کنید
اون Refresh هستش و مشکل هم همینه که برا بعضیها بعضی وقت ها کار نمیکنه !نقل قول:
سلام
این صدای دوربین را نمیشه قطع کرد؟؟؟
من تا یه مدت پیش با یه path با برنامه ی RomPatcher تونسته بودم صداش را قطع کنم ولی الان یه مدتی یه دوباره صدا میده
چه کنم؟
کمک
می خواستم بدونم قاب گوشی بخرم دکمه دوربین و کم وزیاد کردن صدا و کلا کناره گوش رو هم داره ؟؟؟؟یا فقط روی ال سی دی و کیپد رو داره ؟؟؟؟
راستی الان قیمت قاب اصلی تو بازار چنده ؟؟؟؟
دوست من کلید دوربین رو فکر نکنم ولی بقیرو داره ، اگر رفتی و قیمت کردی ، بیزحمت بپرس مشکیش چنده و یا اصلا گیر میاد ؟نقل قول:
می خواستم بدونم قاب گوشی بخرم دکمه دوربین و کم وزیاد کردن صدا و کلا کناره گوش رو هم داره ؟؟؟؟یا فقط روی ال سی دی و کیپد رو داره ؟؟؟؟
راستی الان قیمت قاب اصلی تو بازار چنده ؟؟؟؟
n82 سه تا رنگ داره ، مشکی و نقره ای و سفید ، کسی تاحالا سفید دیده ؟