سلام مجدد ...
اون سيستم بالايي رو بگيد كه لازمه...
حالا اگه بخوايم با همين پخش فقط دوتا باند اضافه كنيم چي ؟؟؟؟
ميشه يا نه ؟؟؟؟ منظورم اينه كه آمپلي اضافه نكنيم
در ضمن اين كه ميگن اين پخش 4*50 هست يعني چي ؟
سلام مجدد ...
اون سيستم بالايي رو بگيد كه لازمه...
حالا اگه بخوايم با همين پخش فقط دوتا باند اضافه كنيم چي ؟؟؟؟
ميشه يا نه ؟؟؟؟ منظورم اينه كه آمپلي اضافه نكنيم
در ضمن اين كه ميگن اين پخش 4*50 هست يعني چي ؟
سلامنقل قول:
بالاخره به اسم باندام توجه کردم ببینم چیه! :31: روش نوشته Marshal، حالا راست و دروغش با خودش! یادم نمیاد پول زیادی بابتش داده باشم! :31: اسم مدل دقیقشو نمیدونم، جعبه اش توی انباریه، رفتم انباری اسمشو یادداشت میکنم میام میگم. اما انصافا صدای بلند و باکیفیتی داره. البته شاید من سیستم ندیده ام اینجوری میگم! :31: البته خب سیستم ماشینهای دیگه رو دیده ام و در مقایسه با اونا انصافا چیزی کم نداره، مگر اینکه بخوام توی صدای مثلا بالای 35-40 تستش کنم و اونجاست که احتمالا کم بیاره و نیاز به آمپلی پیدا کنه. توی 35-40 تا حالا تستش نکردم، البته کلا اینقدرم دیگه نمیخوام صدا رو زیاد کنم! نمیخوام که توی اتاق ماشین مجلس عروسی برپا کنم! :31:
خوب پخشتون خوبهنقل قول:
باند هاتون هم خوبه و به نظر من نیازی به تعویض نیست
شما هزینه نصب و سیم کشی و باکس برای ساب رو هم حساب کردین؟
پیشنهادم برای آمپ ساب 8104 کنوود هست
آمپ برای باند ها 7204 کنوود
ساب هم یه چیز 70 - 80 تومنی با توجه به چیزی که شما میخواین
اینطوری میشه حدود 350 تومن :46:
سلام...نقل قول:
ممنون از كمكتون...
ميشه بگيد چرا دوتا امپ نيازه ؟؟؟
مگه نميشه از يه امپ هم برا ساب و هم برا باندها استفاده كرد ؟؟؟
اين. ميشه يه توضيح بديد ؟؟؟
راستي اين واسه همه چيز هست پولم...نصب و ... هم هست ...
حالا شما چرا همون 350 رو گرفتي ؟؟؟؟
يه كم بيا پايين تر...اينجوري كه خودمم از ماشين پرت ميشم بيرون:31:
اقا اينا رو هم بهم پيشنهاد دادن ...
نقل قول:
head unit : 4050 pioneer
coaxial : kenwood 718
amp for coaxial : kenwood 5203 2 chanal
sub : kenwood 3012 or 3514 or sound stream pw12
amp for sub : kenwood 8104d mono
نقل قول:
با اين بودجه اي كه شما داريد من پيشنهاد ميكنم هديونيت 4050 و باند 718 رو نگه داريد وبا 350 تومن هم يه آمپ دو كاناله مثل Kenwood KAC-5203 بگيريد قيمتشم حدود 65تا70 تومنه يه آمپ مونو كنوود 8105 دورو بر قيمت 140تا150 ويه سابه كنوود 3012 اونم 65تومن
يه باكسم بسته به ميلتون حدود 30تا40 وبقيشم خرج سيم كشي كنيد..
خوب هر آمپی رو برای یه کاری ساختن دیگهنقل قول:
آمپی که برای ساب پیشنهاد دادم مصرف نسبتا کمی داره و در مقابل یه آمپ 4 کانال که 2 کانالش رو بدی به باند ها و 2 کانالیش رو هم بدی به ساب (بریج ) خیلی کمتره و بازده خیلی بیشتر!
خوب اگه پول نصب و ... هم جزش هست باید یه آمپ ارزون تر حدود 70 - 80 تومن بگیرین
نمونش 5203 کنوود که بهتون پیشنهاد شده(تی تی :دی)
و در مورد اینکه چرا 350 رو گرفتم
چون با 350 تومن میتونین یه سیستم نسبتا خوب داشته باشین ولی با 50 تومن کمتر یه جورایی سیستم پایین تری باید بگیرین(اختلاف محسوس)
ممنون...نقل قول:
اما نميتونم دو تا امپلي بگيرم ...بدليل يه سري مشكلات....
ميشه يه ساب معرفي كنيد كه واسه هر دوتاش باشه ؟؟؟
ممنون ميشم ...
چون باند نميخوام كلش بشه 250
يه نظر هم در مورد اينا ميدين؟؟؟؟
اينا خوبن ؟؟؟ چه حدود قيمتي دارن ؟؟؟نقل قول:
ساب كه مدل 3012 كنوود...
يه امپلي هم مدل 7204 كنوود...
سلام خدمت امير خاننقل قول:
قربان بفرمائيد اين هم نقشه باكس جنابعالي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
فقط دو نكته مهم رو خدمتت عرض كنم:
1- حتما داخل باكس رو با چسب آكواريوم بي رنگ خوب آببندي كن.سعي كن هيچ منفذي نمونه.
2-با پيچ MDF خوب پنلها رو محكم كن.
3-ازترمينال مناسب براي اتصال كابلها استفاده كن.محل نصب ترمينال رو هم خوب اببندي كن.آدرس تهيه رو هم اگر خواستي PM بده بهت بگم.
ضمنا به خاطر اينكه نبشي قسمت بالاي پنل جلو با عقبيها تو عكس تداخل نداشته باشه اون رو نكشيدم(فكر نكني يادم رفته:31:)
اميدوارم بتوني صداي دلخواهت رو بگيري ازش.
موفق باشي
تو سر پل تجريشه،ابتداي خ طباطبائي پور.البته من جاي ديگه سوال نكردم.بچه ها وارد كننده اصلي كن وود كيه؟چه شركتيه؟آدرس و تلفنش رو ميخوام.البته اون آدرسي كه تو تاپيك آدرسها هست و حسين جان زحمت كشيدن ،آدرس يكي از نمايندگيهاس،من اصلي رو ميخوام.ممنونتونم.نقل قول:
نقل قول:سلام دوست مننقل قول:
بودجه اي كه براي سيستم در نظر گرفتي خيلي اندكه،نميشه يه پيشنهاد هم داد چه برسه به چنتا:18:
شما اگه همون 718 ها رو خوب درايو كني مثلا با همين امپ 7204 به نظر راضيتون ميكنه.اينجوري ميتونيد اكسسوريز بهتري هم تهيه كني با پول باقيمانده.:46: