من هم موافقم
موضوع میتونه یک اسپری باشه مثله nivea یا نوشیدنی باشه
یا هر موضوعی که دوستان موافقند
من هم موافقم
موضوع میتونه یک اسپری باشه مثله nivea یا نوشیدنی باشه
یا هر موضوعی که دوستان موافقند
دوستان من اگر کلمه مسابقه را روش گذاشتم صرفا بخاطر هیجانش بود . وگرنه قرار نیست کسی جایزه بده یا کسی جایزه بگیره .
همین که هر کس میتونه اشکالاتش را توی عکاسی رفع کنه و معایب کارش را ببینه از صدتا جایزه بهتره :20:
حالا اجازه بدید تا دوستان بیاند و اونها هم پیشنهادشون را بدند تا ببینیم باید چیکار کنیم .:10:
سلام
چرا مسابقه؟یکی از چیزایی که منو همیشه مجذوب این انجمن کرده محیط دوستی و ساده و صمیمی اینجاست و این حس که رقابتی در کار نیست و قرار نیست کار شما زیر ذره بین با بقیه مقایسه بشه بنابراین مجبور نیستین در قید و بند خیلی چیزا باشین(دوستان سایت عکاسی بهتر چنین فضایی رو درک میکنن).اگر بنا به پیشرفت و رفع ایرادات باشه نیازی به مسابقه نیست همانطوری هم قبلا اینجا روی خیلی از کارا نظر داده شد و ایرادات گفته شد منتاها از قرار معلوم خیلی از دوستان در اینجا مثل خود من زیاد اهل نظر دادن نیستن چرا که به ازای هر چنتا عکس روی یک کار نظر داده میشه.مورد دیگه موضوعاتی هست که گفتین(برگ و درخت و ساختمان و...) که به نظرم محدودیت زیادی میاره.اگه بر فرض قرار باشه اینجا عکسا موضوعی گذاشته بشن چرا موضوعات بهتری انتخاب نمیشه که دست من و شما تو عکاسی بازتر باشه مثل :انسان،حیوان،منظره،طبیعت، ردشگری و معماری،اجسام بیجان،پرتره،فرهنگ و هنر،خبری،مفهومی،مردم و از اینجور چیزا.نمونش هم یادمه حدود سه ماه پیش تو همین تاپیک برای اینکه از فضای عکسای طبیعت و گل و حشره خارج بشیم واسه دو هفته موضوع شد عکاسی شهری و تجربه ی خیلی خوبی هم بود و تنوع خوبی ایجاد شد.نقل قول:
خواستم بدونم همگی موافق هستید که یک مسابقه عکس توی همین تاپیک برگزار کنیم .
مثلا یک چیزی را پیشنهاد بدیم مثل برگ یا درخت یا ساختمان یا خیابان یا لیوان آب یا هر چیزی دیگه ای که به راحتی دراختیار همه باشه وهمون را موضوع قرار بدیم و همه در همون مورد عکس بگیرند .اینطوری همه با طرحهای مختلف آشنا میشند و از طرفی معایت عکاسی خودشون را میفهمند .
البته طرحهای انتخابی باید طوری باشه که همه بتونند از اون عکس تهیه کنند .
مثلا اگر بگید غروب خورشید در دریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه چون همه نزدیک دریا نیستند یا کوه یا آبشار یا ....
ولی همه توی خونه لیوان دارند مثلا یک لیوان آب یا یک چیزی توی این مایه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی این حرفا رو زدم ولی در آخر به نظرم چارچوب و محدودیتی برای دیگران ایجاد نکنیم بهتره.این نظر من بود و پوزش میخوام.:11:
چییییییی میگییییییییی(با لحن مربوطه خوانده شود)!از این نظرا دیگه ندیا:31:!!!نقل قول:
خب اگه بخایم از این موضوعات بی جون عکس بگیریم فکر کنم رتبه های اول spak , makan_noor بیارند. (نظر من)
بی اغراق میگم واقعا شاهکاری خلق کردی که از دیدنش سیر نمیشم.تنها ایرادی که میبینم رنگ روشن کادر دور عکسه که با رنگ سیاه عکس ضد نورت همخونی نداره.شاید رنگ تیره به خصوص مشکی بهتر به عکس میومد و اینکه حیف این عکس که تو سایت عکاسی کم لطفی بهش شد.این عکس لیاقت امتیاز بالاتری داشت.نقل قول:
غروب فلک...
ملوس ها (قسمت اول)
1)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)
به نظر منم عین همون دوماه پیش کنیم هم جالبه!نقل قول:
ولی دیگه عین اودفعه کمتر عکس طبیعت دیدیم. (تاپیک داره خوب پیش میره)
اما عکسات:
با اون دوربین و با اون زوم کمش چجوری عکسهای به این قشنگی گرفتی؟
فوکوس عالیع مخصوصا تو اولیه!
به نظرم خیلی از این عکسها تو سایت عکاسی داریم که لیاقت خیلی بیشتری دارند. و خیلی هم بهشون کم لطفی میشه!نقل قول:
حیف این عکس که تو سایت عکاسی کم لطفی بهش شد.این عکس لیاقت امتیاز بالاتری داشت.
دمت گرم.نقل قول:
غروب فلک...
20 ـته
بلاخره باید یه روز تو دانشگاه پیدات کنم ببینمت! :دی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
این پیشیه دیگه نیمه اهلی شده.خیلی وقتا موقع ناهار و شام مهمون ما میشه و میاد پشت پنجره آشپزخونه سهمش رو بگیره.واسه من میتونم خیلی بهش نزدیک بشم.عکسا هم از فاصله خیلی نزدیک گرفته شده.نقل قول:
با اون دوربین و با اون زوم کمش چجوری عکسهای به این قشنگی گرفتی؟
فوکوس عالیع مخصوصا تو اولیه!
شما هم که کارت خیلی 20 ته.فقط یکم کار باید نویزگیری بشه.(پشت این کیوسک نگهبانی تا چشم کار میکرد هیچی نبوده یا حذف شده؟)خیلی قشنگ شده.نقل قول:
Alone
ملوس ها(قسمت آخر)
اینجا دریای 4فصل (دریا کوچیک) بهشهر هست. این کیوسک نگهبانی هم خیلی قدیمی هست.نقل قول:
================================================== ==========
عکس دیگه ای از این دریای 4فصل!
پانوراما 5عکس
تو نقشه ایران پایین دریای مازندران دست راست اون یه تکه آب (دریا!!) کوچولویی که میبینید همین جاست!
عمق سرتاسری فقط نیم متر هست.
بازم براتون از اینجا عکس میزارم.
علی جان عکس زیبایی شده . بهتر بود این عکسو در سایت عکاسی هم با همین تم رنگی آپ میکردی . سیاه و سفیدش به این قشنگی نشده . موفق باشی .نقل قول:
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
ماکان جان این پیشی های شما هم واقعا ملوس و قشنگن مخصوصا با ادیت زیبای شما .نقل قول:
موفق باشی .
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
خیلی زیباست . در مورد رنگ قاب عکس با ماکان عزیز موافقم . کاش رنگ قاب رو حالا که نارنجی انتخاب کردی از رنگ خود غروب می گرفتی . یعنی کمی تیره . موفق باشی .نقل قول:
سلام
تسبیح عمر میگردانم:
هستم
نیستم
اگر هستم کیستم؟
اگر نیستم
پس چیستم؟
تمام زندگی دور تسلسل
حیف از آن عمری که با من زیستم!!
دور تسلسل زندگی من:
اقا از این دوتا کدومه بهتره ، با توجه به موضوع؟
مرگ یک عزیز...
لبخند
اولی البته هنوز ادیت نشده...