نقل قول:
این که ناروتو میگه دیدی درون من چی هستش بر می گرده به صحبت های قبلی شون و صحبتی که در مبارزه اول زیر مجسمه هاشیراما و مادارا توی بچگی انجام دادن و شارینگان ساسوکه کامل شد..
اونجا ساسوکه به نارتو میگه من حالا چشم هام کامل شده و می تونم درون یه نینجا رو ببینم و می تونم نینجاهای حرفه ای رو تخیص بدم ولی تو اینقدر ها نینجای رده بالا نیستی .
توی این مانگا ناروتو به ساسوکه میگی می تونی درونم رو ببینی چون من درون تو رو می بینم ( تحتمالا منظورض دیدن نفرت و خشم انتقام ساسوکه بوده که ناروتو متجه اون شده بود ) اما ساسوکه چیزی نمیگه ولی یه لحشه شوکه میشه ( شاید عشق به مردم نوع دوستی ناروتو رو دیده بوده و متوجه عمق معنای دوستی و رفاقت ناروتو شده بوده اما خشمش نذاشته که راه درست رو تشخیص بده )
کلا همه ماجرا سره اون پل همین بوده و وقتی ناروتو میگه ما با هم مبارزه کنیم هر دو میمیریم منظورش اینه که اگه من تورو شکست بدم روح معنوی خودم هم نابود میشه و اگه تو من رو شکست بدی همون ذره امید و دوستی هم که در دلت وجود داره نابود میشه و تو به تباهی و سیاهی میری..( اگه ئقت کرده باشی ناروتو تا به حال کسی رو مستقیم نکشته وفقط شکست داده .. حتی کاکوتزو رو هم نارتو نکشت و کاکاشی رفت توی چاله و کشتش ..پین ها هم که از قبل مرده بودند ( ناگاتو رو هم که خود کشی کرد و بقیه رو زنده کرد چون امید و عشق رو توی ناروتو دید ... )
یکمی مخالفم منظور ناروتو عمقی تر از این بود
اونجا تو ذهنشون بصورت ضمنی کلی حرف زدن دیگه لازم نبود بهش بگه درون من رو دیدی یا نه! منتها چون هدف ساسکه قتل عام هست ناروتو بهش گفت سراغ کسی نرو بیا پیش خودم! ولی اگر با هم بجنگیم هر دو میمیریم ولی نباید اینطوری پیش بره... که ساسکه هم قسم خورد که قبل از تو کسی رو نمیکشم!
نقل قول:
بابا ناروتو همش در باره کشتن و فن نینجایی نیست که ، بیشترش در مورد نوع دوستی و عشق بین انسان ها هستش .. همون فن Talking نینجوتسوی ناروتو که با هر کی صحبت می کنه شیفته ناروتو میشه ...:10:.
( اون قسمتی که توبی با ساسوکه صحبت می کنه بعد از مرگ ایتاچی ( مثلا !) به درون تاریک ساسکه پی می بره..حتی کاکاشی هم به نیت سیاه ساسوکه پی می بره و تصمیم به مبارزه و نابودی باهاش می گیره و حتی مانگیکو رو هم فعال می کنه .................................................. ...........
در مورد ناروتو بشدت موافقم همه کارشون شده اینکه ساسکه رو بکش ساسکه رو بکش نمیدونم چرا اینقدرم از این مادرمرده تنفر دارن :دی منتها ناروتو از سر رقابت بعدش قول دادن (به ساکورا) بعدشم سر رفاقت و دوستیش میخواد ساسکه رو منصرف کنه از تصمیم هاش و نفرتشو از بین ببره :20: البته با کارایی که کرده فکر نکنم بیشتر از یک مرگ با افتخار :دی یا یه همچین چیزی گیرش بیاد! مثل کاری که ایتاچی کرد در ظاهر بد و در باطن تا حدودی خوب....
نقل قول:
کاگه ها که اکثرشون احضار شدن توسط ادوتنسی کابوتو فقط هوکاگه ها که برای دهکده برگ بودند احضار نشدند که کابوتو اون جایی که به توبی تکمیکش رو توضیح داد گفت چون روح هوکاگه های قبلی توسط مهر شینیگامی مهروموم شده نمیشه برشون گردوند و جیرایا هم چون بدنش به اعماق اقیانوس ها رفت نتونسم پیداشون کنم تا روح یه فرد زنده رو داخل بدنش بزارم .
..........................................
من که فکر نمی کنم اینقدر دیگه هندی بازی بشه و چون اصل شینیگامی ها هم در مذهب شینتو ( مذهب قدیمی ژاپن ) تایید شده فکر نکنم کیشیموتو همچین کاری بکنه و با داستانش همچین کاری بکنه و میناتو رو زنده کنه ...کلا نیازی هم به میناتو نیست ..می خواد بیاد چه کار کنه مثلا ...
از ناروتو که دیگه قوی تر نیست الان ناروتو هر چی باباش داشته داره به همراه چاکرای کیوبی... راحت می تونه توبی رو شکست بده همون طوری که میناتو به شین شین نینجوتسوی خودش تونست به توبی یه راسنگان قوی بزنه و توبی رو فراری بده ....
تازه ناروتو توی مبارزه اش با رایکاگه ، وقتی رایکاگه به سرعت بالای خودش رسید باز نتونست ناروتو رو بزنه و ناروتو جا خالی داد و رایکاگه متوجه قدرت و سرعت ناروتو شد و اجازه داد که با کیلر بی از جزیره خارج بشن ....
حتی بابای رایکاگه هم نتونست به ناروتو ضربه بزنه و نارتو راحت جا خالی داد ..
.................................................. .............................
منظور من بیشتر به نصفه کیوبی بود تا میناتو و اگر فرض کنیم انرژی ریکودو سنین تو کیوبی مهر شده باشه اونطوری نصفش بر باد رفته
نقل قول:
دقیقا این رو کجای مانگا گفته ؟؟؟؟؟؟؟ درسته مهر شینیگامی سطح بالا هستش ولی هیچ جا نگفته که میناتو از کوشینا و ساروتوبی از میناتو یاد گرفته باشن این مهر رو ...کوشینا یه سری مهر رو به میناتو یاد داده و امکانش هست که این مهر هم جزء اونها باشه ولی مختص اوزوماکی ها نبوده چون اگه مختص بوده پس فقط اوزوماکی ها بلد بودند و می تونستند بزنن ... پس مهر های دیگه مثل مهر 5 عنصر کیلر بی رو کی ساخته و از کجا دهکده های دیگه یاد گرفتند ...
کلا تاریخ این مهر ها معلوم نیست و نمیشه به خاندان خاصی نسبت دادشون ..
اوزوماکی هم به خاطر مهارت توی مهر کردن و چاکرای بالاشون معروف بودند وچون کیبوبی رو تونستند داخل بدن خودشون مهر کنند و زن هاشیراما هم یه اوزوماکی بوده خیلی خیلی معروف میشن و مورد حمله دهکده های دیگه قرار می گرن وگرنه اگه خیلی توی مهر کردن استاد بودن این ادوتنسی رو هوکاگه دوم که داداش هاشیراما بوده نمی ساخت بعدش لرد اروچیمارو بره یادش بگیره و از دهکده اخراج بشه ( چون فن ممنوعه بوده ) و بعدش بیافته دست کابوتو ..!!!!
.................................................. .............................
ساندایمه موقع مرگش گفت که فن شینگامی رو از میناتو یاد گرفته که اونم از کوشینا یاد گرفته! تو انیمه دیدم این ها رو تو مانگا نمیدونم کجاست. موقعی هم که میناتو استفادش کرد دیدی ساندایمه چی گفت؟ قبلا در موردش صحبت کرده بودن که بعد از اینکه میناتو اجراش کرد گفت he actually used it
این خودش کفایت نمیکنه؟ حتی هوکاگه ها که قویترین های کونوها بودن هم این فن رو نمیدونستن اگرچه کونوها بیشترین رابطه رو با دهکده اوزوماکی ها داشته نه دهکده دیگه ای!
نقل قول:
چ.ن ایده هستش زیاد گیر نمی دم :10: ولی خیلی ها می گن که اول رینگان بوده بعدش شارینگانش بیرون اومده و
بعدش بیاکوگان ازش ساخته شده ( یه نفر رینگان داشه .. چند نفر شارینگان داشتند اما برای تکمیلش باید فعالش می کردند ... خیلی ها بیاکوگان داشتند و مادرزاد هم فعال بوده و حتی زن ها هم دارن در صورتی که هیچ زنی تا به حال شارینگان نداشته !!!)
اما این که این فرایند معکوس بشه خیلی خیلی بعید هستش و هیچ جای داستان هم اشاره ای بهش نشده ... شاید حقیقت در مورد توبی باشه !!! یا اصلیت توبی باشه یا اینکه راز این باشه که چه جوری میشه توبی رو از نابود کرد ..یا یه شخصیت دیگه باشه ...
( توی مبارزه اروچی با ساروتوبی موقع امتحان چونین ها اروچی مارو سه تا تابوت رو احضار میکنه که دوتاش هوکاگه ها بودند و چون هوکاگه سوم بدنش مهر شیناگامی داشته احضار نمیشده کردش پس می مونه اون تابوت سوم که یا مادارا بوده یا یه شخصیت دیگه که معلوم نیست ....)
رابطه شارینگان و رینگان که تقریبا مشخص شده از وقتی مادارا احضار شد توسط کابوتو. داستان احتمال زیاد اینطوری هست که مادارا تو جنگش نمیمیره و ژن هاشیراما هوکاگه اول رو کش میره بعدش اون رو یجوری به خودش پیوند میزنه و رینگانش رو فعال میکنه یعنی میشه گفت خود پسر بزرگ دانای شش طریقت هم شارینگان داشته نه رینگان
در مورد بیاکوگان هم فقط کاکاشی یکجا گفت شارینگان از بیاکوگان خط گرفته که یکم بعید بنظر میرسه
یک عکسی هم دیده بودم قبلا فکر کنم توش یه زنی شارینگان داشت مربوط به زمان مادارا اینم محض احتیاط :31: