لنگ مساوی کرد
لنگ مساوی کرد
گزارشگر رشت فقط یکسال ازدنیاعقب بوده:31:نقل قول:
افشین قطبی معلومه هنوزهم باشانس رفیقه
آره...منم یه جورایی قبول دارم که گزارشگر ما خیلی خوب گزارش نمی ده!
اما اونقدر بد نیست که لایق عنوان مزخرف ترین باشه.
کریم باقریو برای پوست کندن شلغم خوبه. :دی
از تمام بروبچ استقلالی میخوام به کسی توهین نکنند...
علی دایی در شکست ما نقش داشت اما ما به خودمون و مشکلات خودمون بیشتر باختیم...
اینجا هم تاپیک استقلال هست خواهشن درمورد تیم خودمون بحث کنید...
مگر یادتون رفت قرار گذاشتیم تاپیک را با نام پرسپولیس الوده نکنیم....
البته شیرازهم یه گزارشگرداره وقتی توپ میره توگول تازه باصدای بلند میگه خطر :31:اما دلم برای گزارشگر تبریز تنگ شده خیلی وقته بااون لهجه قشنگش گزارش نکرده :10:جزومعدودگزارشگرهایی بودکه آدم ازشنیدن حرفاش اعصابش به هم نمیریخت و کاملا بی طرف بود:46:کلا هم تبریزیهابهترین میزبان بودند تودوران خودشون :5:نقل قول:
دی دی دی دی ........
ادامه ی صحبتم رو هم به نقل قولت اضافه کن...نقل قول:
پشيماني از تحريم نشست مطبوعاتي
قلعه نويي: از علي كفاشيان گلايه دارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از علي كفاشيان گلايه دارم كه چرا بازيكنان ملي پوش را در اختيار ما قرار ندادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست يك بر صفر برابر پگاه گيلان در هفته دوم ليگ ابتدا از انجام مصاحبه با خبرنگران خودداري كرد؛ اما پس از مصاحبه ذوالفقارنسب پشيمان شد و به جمع خبرنگاران رفت.
وي اظهار داشت: جاي تاسف است كه نمي خواهند استقلال و پرسپوليس شكل بگيرند. از علي كفاشيان گلايه دارم كه چرا تيم ملي، حسين كاظمي و وحيد طالب لو را در اختيار ما قرار نداد.
وي افزود: مردم بهترين قاضي هستند. وحيد طالب لو براي ديدار هاي حساس تيم ملي دعوت نميشود؛ اما براي مسابقه با فلسطين او را به تيم ملي مي برند. اين مسائل جاي تاسف دارد.
سرمربي استقلال تهران تاكيد كرد: زماني كه من سرمربي تيم ملي بودم نه ليگ را تعطيل ميكردم و نه بازيكنان را از حضور در تيم هاي باشگاهي محروم مي كردم.
قلعه نويي در مورد شكست برابر پگاه گفت: فوتبال قانوني دارد و ميگويد در صورت گل نزدن، دروازه تيم باز مي شود. امروز بازي خوبي انجام داديم؛ اما از فرصت ها استفاده نكرديم و پگاه از يك موقعيت خود به گل رسيد و پيروز شد.
انتهاي پيام/