نقل قول:
دوتا سلول رو با هم ترکیب کن:
مثلا 0913 توی A1 و 1234567 توی سلول B1 :
سلول C1 میشه:
اگه بعد خواستی از فرمول دربیاد با کپی و پیست اسپشال (Copy>PasteSpecial>Values) ببرشون توی یه ستون دیگه! ...:20:کد:=A1&B1
Printable View
نقل قول:
دوتا سلول رو با هم ترکیب کن:
مثلا 0913 توی A1 و 1234567 توی سلول B1 :
سلول C1 میشه:
اگه بعد خواستی از فرمول دربیاد با کپی و پیست اسپشال (Copy>PasteSpecial>Values) ببرشون توی یه ستون دیگه! ...:20:کد:=A1&B1
سلام
آیا عکسی که بک گراند شده میشه کاری کرد که تو پرینت ظاهر بشه ؟
منظورم روش هدر یا فودر نیست.
خود بکگراند مستقیم تو اکسل چاپ بشه نه روش دیگه ..آیا شدنیه؟؟؟
نقل قول:
برای کپی این 0913 که فرمودید
وقتی که کپی کردم خواستم ادامه شماره ها را بنویسم باید حتماً درون سلول دو بار کلیک کنم درسته
نمی شه مثلاً یک سلول را بزنم با اینتر برم خانه بعدی چون اونجوری که 0913 پاک میشه ؟؟؟
صفر اول 0913 رو چکار کنم راهی داره که صفر رو بزنهنقل قول:
به جز راهی که دستمون ship storm گفتند راه دیگه ای نیست ؟؟
آخه می ترسم روی تکست قرار بدهم و مشکل پیش بیاید
این شماره ها قرار بهشون اس ام اس فرستاده بشه
و نمی دونم چرا تاکید شده که درون اکسل باشه ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز خیلی راه حل ها رو دوستان عزیز گفتن همه هم تقریبا درست هستن ولی یک راه راحت تر و اینکه آزمایش شده برات می نویسم چون خودم هم به دفعات از این راه استفاده کرده و اس ام اس گروهی فرستادم که جواب دادهنقل قول:
اول یکی از ستوها رو انتخاب میکنی مثلاًa2بعد فرمول زیر رو می نویسی
[PHP]=RIGHT("0913"&a1;11)[/PHP]
بعد این فرمول رو تو سلولهای بعدی کپی کن
داخل سلول a1 بقیه شماره موبایل رو از 0913 به بعد بنویس مثلا 1234567 داخل a2 بهت می ده 09131234567
تمام سلولهای aرو وارد کن
یه ستون رو روی text قرار بده بعد ردیف a2 رو کپی کن و از گزینه past spicail گزینه values رو علامت بزن و تایید کن
کافیه همین ستون با فرمت text رو بهش بدی تا پیام ارسال کنه
سلام دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک می گم و بابت پستهای مفیدی که دادی تشکر می کنمنقل قول:
دستت درد نکنه فرمول خوبیه ولی من متوجه نشدم چی نوشته کپی می کنم جواب نمی ده اگه میشه موقع نوشتن این فرمولها و کدها اونا رو تو تگ قرار بده که خوندنشون راحت تر بشه
من یک سری رو زدم که فرمتش عدد بوده و صفر اول را نگذاشته
میشه کاری کرد که صفر اولشون را بگذاره
2- چرا در اکسل پایین صفحه شماره صفحات را نمی نویسد
مثلاً من از کجا بدونم صفحه ای که ادیتش کردم صفحه چند است و باید صفحه چند را پرینت بگیرم
سلام
یه فایل اکسل دارم باهاش چند تا مشکل دارم
اول اینکه میخوام STYLE JADID براش بسازم که یه ردیف درمیون رنگ دلخواهم باشه ؟؟؟ که نمیدونم چطور !!!
دوم با یه سری معدل باید کار کنم که تمام معدلهای زیر 12 رو مثلا 75/12 به این شکل DEC-75 تبدیل میکنه :44:
آخرشم سر محاسبه معدل مشکل داره
یه جدول دارم که هر 2 ستون یک ستون معدل داره کلا اطلاعات جمع میانگین و ... رو انجام نمیده
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی آفیس 2010
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
یه مشکل دیگه
میخوام بین سه ستون sort انجام بدم بقیه ستونها تغییر نکنه
سلام مجدد
مثل اينكه هنوز هيچكي پيام منو جواب نداده خوشبختانه 3 تا موضوع حل شد واسه قبت صحيح معدل زير 12 تو قسمت فرمت سل فرمت جديد ايجاد كردم 00/0 بعد ديگه مشكلش رفع شد.
بين ستونهايي كه ميخواستم SORTبشه از چيلتر سورت استفاده كردم بعد بر اساس يكي از ستونها به دلخواه امكان سورت ايجاد شد بدون اينكه تو ستونهاي ديگه تاثير بذاره.
با اين حساب ساخت style جديد با قابليت تعريف رنگ دلخواه براي هر رديف فرد و زوج و محاسبه ميانگين براي بخشي از هر ستون دلخواه ميمونه كه اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد .:20:
با روشی که گفتم میتونی توی ستون A کپیشون کنینقل قول:
2- از قسمت INSERT گزینه HEDER A FOODER می تونی شماره صفحه رو برای صفحاتت بزنی