من نصب کردم ولی کار نمیکنه!!شما خودت با 5700 تست کردی ببینی کار میکنه یا نه؟؟نقل قول:
:41::41::41::41::41:
Printable View
من نصب کردم ولی کار نمیکنه!!شما خودت با 5700 تست کردی ببینی کار میکنه یا نه؟؟نقل قول:
:41::41::41::41::41:
زیاد خودتو قاطی این مسائل نکننقل قول:
مخابرات ایران همین طوریش هزار تا مشکل داره و فعلا از اونایی که گفتی خبری نیست
البته فکر کنم فعلا دارن با GSM 900 کار میکنن
الکس جان ممنون...ولی این برای سری N هست و روی 5700 کار نمیکنهنقل قول:
من 2 ماه پیش تست کردم..تو نرم افزار میزنه فلاش روشنه ولی روشن نمیشه
5700 جزو سری مولتی مدیاس و 7500 جزء سری Lamour و اصلا تو یه سبک و کلاس نیستن که مقایسه بشننقل قول:
ولی به قول خودمون 5700 سرتره :21:
dual mode که مشخصه یعنی UMTS و GSM با هم، GSM ام که مشخصه که فکر کنم 4تا فرکانس مختلف داره مثل 850 و 900و 1800ویکی دیگه که یه گوشی وقتی هر 4تارو داره بهش میگن QUAD BAND یعنی باهاش هر جای دنیا بری می تونی صحبت کنی و اما UMTS فکر کنم مربوط به 3G میشه که واسه انتقال اطلاعات با سرعت بالاست و فکر کنم با اون میتونی video call هم داشته باشی یه چیز دیگم هست به اسم HSDPA که به 3.5G معروف شده و یه جورایی انگار که از 3G خیلی سریعتره...
راستی یه چیزیو یادم رفت بگم اگه تو قسمت network نوع شبکتو بزاری رو GSM مصرف باطری کمتر میشه و میتونی با یه بار شارژی که میکنی باطری بیشتری داشته باشی...
مگه میشه 5700 گیر نیاد من چند روز پاساژ علاالدین بودم زیاد دیدم از همه رنگش...!!!نقل قول:
در تکمیل اطلاعاتت باید بگم که Dual mode رو اشتباه اومدینقل قول:
دوال مود همون Gsm هستش مننتهی از نوع دو لایش...مثلا روی سایتهای Bts که با فرکانس 900 کار میکنه سیستم دوال نصب میکنن میشه فرکانس 1800 که سرعت بالاتر و آنتن دهی بهتری داره و ظرفیت مشترک بیشتری رو قبول میکنه...این خبر رو بخونین
اما UMTS ...یه سیستم از نوع نسل سوم GSM هستش که مخفف Universal Mobile Telecommunications System هست و برای انتقال اطلاعات با سرعت بالا طراحی شده و تماسهای تصویری هم شاملش میشه و یه سیستم جهانیهنقل قول:
به نقل از موبنا، معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار از دو فرکانس شدن (دولایه شدن )آنتن های BTS در استان تهران خبر داد. وی گفت: چنانچه شرکت ارتباطات سیار با شهرداری برای نصب آنتن های BTS به توافق نرسد، این شرکت قادر است در شرایط بحرانی با روش های گوناگون به فعالیت خود ادامه دهد و به منظور افزایش ظرفیت به جای نصب آنتن های BTS جدید، سایت های موجود خود را دو فرکانسه کرده است. درشرایط فعلی تمامی سایت های موجود در استان تهران دو لایه شده اند به گونه ای که تا پیش از این تمامی آنتن های BTS دارای لایه فرکانسی 900 بودند ولی هم اکنون تمامی آنها با لایه فرکانس های 1800 فعال هستند. معاون شرکت ارتباطات سیار خاطر نشان کرد:شرکت ارتباطات سیار از طریق این روش تا حدودی مشکل خود را در زمینه نصب آنتن های BTS برطرف کرده است. رضوی ادامه داد: به دلیل این که این شرکت در واگذاری های آینده خود با مشکل مواجه نشود همچنان درصدد رسیدن به توافقات لازم در زمینه نصب آنتن های BTS با شهرداری است. این درحالیست که از چندی پیش شرکت ارتباطات سیار برای نصب آنتن های BTS در حال مذاکره با برخی سازمان های دولتی و خصوصی نظیر شهرداری بوده است. مسوولان این شرکت، مهمترین عامل اختلالات موجود در زمینه تلفن همراه را ممانعت شهرداری از نصب آنتن های BTS عنوان می کنند.
High-Speed Downlink Packet Access HSDPA
این سیستم هم از نوع نسل سوم یا همون 3G هستش که شبکه ای بر اساس سیستم UMTS ایجاد میکنه که صرفا برای دانلود با سرعت بسیار بالاس که بستگی به کلاس HSPDA گوشی سرعتش متفاوته که نمونه هاش به 1.8 ,3.6 ,7.2 ,ا 14.4 مگابیت در ثانیه میرسه
یه جورایی مثل GPRS بر اساس سیستم GSM البته با سرعت خیلی بالاتر
این ادرس رو هم میزنم ولی صفحه ای باز نمیشه فکر کنم دوست خوبمون 2 تا پست بالاتر گذاشتدش برم بگیرمش فعلا تا ببینم چیه :11:نقل قول:
پس طبق گفته دوست عزیز.. dj mamal روی dual mode بزارم بهتره؟؟یا روی همون gsm باشه؟؟!!
میخواستم بدونم برای remove هر نرم افزاری اگه روی خودش remove را بزنم چه فرقی داره با اینکه برم در قسمت app.mgr و اونجا remove کنم!!؟؟ ایا تفاوتی داره با هم؟؟!!!
منم دان کردم تا ببینیم چه شودنقل قول: