آره ولی گفتن بیا این قسمت جوابتو بگیر.نقل قول:
سیستمم واسه این بازی خوبه.
Intel 6400 core2
RAM 1 G
7950 nVidia 512
Printable View
آره ولی گفتن بیا این قسمت جوابتو بگیر.نقل قول:
Intel 6400 core2
RAM 1 G
7950 nVidia 512
سلام کسی تو بازی god of war 2 گیر کرده مثل من ؟قسمت غول سنگی که زیر زمین هستش جایی که دو تا بال هم داره بعد دیدن دمو اصلی دشمنا رو نابود میکنم ولی بعد تصویر سیاه میشه من حتی دی وی دی رو هم عوض کردم ولی بازم سیاه میشه . لطفا
عزیز دل اینجا که جاش نیست .نقل قول:
سلام کسی تو بازی god of war 2 گیر کرده مثل من ؟قسمت غول سنگی که زیر زمین هستش جایی که دو تا بال هم داره بعد دیدن دمو اصلی دشمنا رو نابود میکنم ولی بعد تصویر سیاه میشه من حتی دی وی دی رو هم عوض کردم ولی بازم سیاه میشه . لطفا
باید در تاپیک مخصوص این بازی مطرح کنی .
آره سیستمت برای بازی خوب جواب میده .نقل قول:
آره ولی گفتن بیا این قسمت جوابتو بگیر.
Intel 6400 core2
RAM 1 G
7950 nVidia 512
CPU تو چقدر خریدی ؟
میتونی فایلی که ایشون معرفی کردند از سایت زیر دریافت کنی :نقل قول:
باید این فایلd3dx9_30.dll از تو اینترنت دانلود کنی
بعدش تو سیستم32کپی کنی حل میشه
راستی راستی خودمم این مشکلو داشتم همن کارو کردم حل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه
من تو ويندوز قبلي فيفا 7 رو نصب و بازي كردم حالا كه ويندور عوض كردم بازي اجرا نميشه و اين پيغام رو ميده
fifa 07 reguires hardware graphics acceleration
ويندوز قبلي من چشم ابي بود ولي اين جديده 2004 هستش.
در ضمن وقتي pes6 رو باز مي كنم صدا مياد ولي تصوير نمياد
لطفا كمك كنيد
mer30
اگر که قبلا با همین سیستم این دو بازی رو بازی میکردین ولی بعد از نصب ویندوز اجرا نمیشهنقل قول:
احتمال فراوان درایور کارت گرافیکتون رو نصب نکرده اید :46:
ببخشید من در بازی سام ماجراجوی 2 با مشکل صدا رو به رو شدم یعنی بعضی از صداها مانند انفجار یا شلیک ها پخش نمیشوند و یا تکه تکه پخش میشوند. مشکل چیه
RAM : 1GB(bus 800)kingmax قیمت : 130,000
CPU : 4800+ (AM2) x64 قیمت 210,000
Graphic : giga 7300GT 256 (واقعی) (7600XFX , LD رو خورد)از توش یه لوله گاز فریون رد شده واسه خنک کردنش. قیمت : 280,000
Min board : Giga (مدلش رو نمیدونم اما جای فیبر نوری هم داره 32X سرعت PCI-E هست قیمت : 260,000 تومن
(2تا)H.D.D : 320GB sata 16x 2
چه بازیی رو سیستم من نمیاد؟نقل قول:
چرا تو بازی ها CPU رو 100% هست؟
چطوری میشه یه کاری کرد که CPU از 50% بیشتر کار نکنه چه برنامه ای هست؟
ممنون.
برای اینکه کارایی سی پیوت بالا بره باید سی پی یوت رو اور کلاک کنی.
توی زیرانجمن مخصوصش تقاضا کن برنامه و روشش رو فکر کنم بهت بگن.
سیستمت خوبه اما مینت از مدلیه که زیاد با جی فورس سازگار نیست. میتونی یک مین جدیدی بگیری یا یک رم یک گیگ بندازی روش تا 2 G.B رم داشته باشی.
بازیهای جدید خوب برات میان اما در شش ماه آینده مجبوری برای بازی با پی سی یک Daul Core یا Core2 بخری.
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas & Spider man 3 این دوتا اجرا میشن اما تیک تیک میکنه؟
سیستم من:
M.B:Albatron PX915-DV
CPU:Intel Pentium 4 3.06GHz
RAM:512DDR kingstone B400
VGA:Nvidia geforce 7300GS 256mb
HDD:MAXTORE 160G SATA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم از چی میتنه باسه راستی یه مشکل دیگه هم دارم دمای سیستمم بالاست فکر میکنم؟! cpu:57درجه؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم اینو چیکار کنم؟!