سلام .نقل قول:
یعنی ممکنه 8 ماه طول بکشه ؟ چون من باید تا 30 دی ماه دفترچه رو بفرستم و الانم ارشد ثبت نام کردم . به نظر شما میرسم تا اعلام نتایج اعزام رو به تاخیر بندازم ؟ آخه خیلی ستمه که با کله تراشیده برم سر کلاس های ارشد !!
سلام .نقل قول:
یعنی ممکنه 8 ماه طول بکشه ؟ چون من باید تا 30 دی ماه دفترچه رو بفرستم و الانم ارشد ثبت نام کردم . به نظر شما میرسم تا اعلام نتایج اعزام رو به تاخیر بندازم ؟ آخه خیلی ستمه که با کله تراشیده برم سر کلاس های ارشد !!
فکر کنم 6 ماه الان باشه، اعلام نتایج ارشد شهریور 90 هست، شما تیر هم اعزامت بشه میتونی 2 ماه عقب بندازی که اول شهریور اعزام بشی، ولی دیر نفرست که غیبت بخوری قبول هم بشی نمیتونی برینقل قول:
بعدشم ستم چیه؟ روز اول آموزشی که ما رو بردن نماز خانه، 1700 تا کچل بودیم یه جا، 700 نفر فقط دکترا بودن که 300 تاشون هیئت علمی، تو گروهان ما یه دکی داشتیم عمران، متولد 53 با 2 تا بچه و استاد دانشگاه تهران، یا یه دکی دیگه داشتیم دکترای فیزیک هسته ای
کچل ها خوش شانسند رفیق...
سلام ممنون بابت پاسخ سوالها
یک سوال دیگه که داشتم اینه که تا پایان سال 89 که میگی یعنی چی یعنی تا اون موقع باید دفترچه فرستاده باشیم تا معافیت بگیره یا که نه تا اون موقع باید سربازی رفته باشیم؟
اقا دستتون درد نکنه بابت پاسخ پس من که 71 هستمو پشت کنکور باید 90 دفترچه بفرستم دیگه؟
نقل قول:
بله ، زمانی که مشمول بشین
.
سلام دوستان.. میدونم احتمالآ سوالم تکراریه اما دیگه ببخشید چون نمیتونم ۲۸۷ صفحه رو بخونم.. ممنون میشم راهنماییم کنید
من فقط ۱ برادر دارم که در امریکا زندگی میکنه و گرین کارت داره. پدرم هم ۶۳ سالشه و سابقه ی بیماری قلبی داره. خواستم بپرسم من حکم کفیل پدرم را پیدا میکنم و میتونم معافیت کفالت بگیرم؟؟؟
لطفأ کامل جواب بدید..
این قضیه ی فروش سربازی چیه ؟ امروز من از چند نفر شنیدم می خوان سربازی رو بفروشن.
کسی خبر داره از این قضیه ؟
تا اون موقع باید اعزام به سربازی شده باشید.نقل قول:
---------- Post added at 06:45 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------
اگر برادر شما ناتوان هست، بعد از کمیسیون که برای برادرتان تشکیل میشه و تشخیص اینکه ایشان قادر به نگهداری از پدر نیستند شما میشید کفیل و معافنقل قول:
اما اگر برادرتان سالم هست و بالای 18 سال، تحت هر شرایطی ( دقیقا هر شرایطی) شما معاف نمیشید.
---------- Post added at 06:45 AM ---------- Previous post was at 06:45 AM ----------
هر چند وقت از این شایعه ها میپیچه، زیاد توجه نکن!نقل قول:
از قضا من دو سه روز پیش تویه روزنامه خوندم که کلا فروش سربازی منتفی شده اونم به طور قطع.نقل قول:
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
آقا ممنون ولی جواب شما آب سردی بود بر پیکر مانقل قول:
عجب شانسی داریم ما خدا کنه تمدیدش کنن
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول: