نه، جز تاریخ تفاوت دیگه ای ندارن. پس هنوز آپدیت جدیدی نیومده.نقل قول:
پس دوباره به اطلاع می رسانم:
آپدیت جدید نیومده!
ببخشید که اشتباه خبر دادم گرچه تقصیر من هم نبود.
Printable View
نه، جز تاریخ تفاوت دیگه ای ندارن. پس هنوز آپدیت جدیدی نیومده.نقل قول:
پس دوباره به اطلاع می رسانم:
آپدیت جدید نیومده!
ببخشید که اشتباه خبر دادم گرچه تقصیر من هم نبود.
ممنون عزیزم .نقل قول:
چرا اینقدر گیج بازی در میارم . من منظورم همون برنامه آپدیت سرویسه. اگه دارید لینک دانلودشو بهم بدید.لطفا:10:
نقل قول:در مورد راهنمایی هم تو سایتای مختلف پره. ولی پست 895 همین تاپیک هم بخونی خوبه. توسط متاپکس جان.کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true
برنامه ای هست که p990 رو از طریق USB به webcam تبدیل کنه؟؟؟؟ ممنون
دستت درد نکنه رامین جان با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم شد اما... :41:نقل قول:
بعد از یه مدت اونم حالت phone modeش از کار افتاد. البته وصل میشد و کامپیوتر گوشی رو می شناخت و گو شی شارژ هم میشد اما آیکون P990i توی PCsuit>>FileManager غیب شد! و فقط یه صفحه خالی جلو روم بود
اگه کسی میتونه کمکم کنه.
از همتون ممنونم که به من کمک کردید تا اینجاش اومدم.
الان 1 ساعت و 45 دقیقه هست داره فقط دانلود میکنه و 12 درصد بیشتر دانلود نکرده. اگه اینجوری پیش بره 11 ساعت و 45 دقیقه دیگه باید دانلود کنه. واااااااااااااااااااااااا ااییییییییییییییی
گوشیت ویروس نداره؟ یه آنتی ویروس با بلوتوث بریز ببین چیزی پیدا می کنه.نقل قول:
کامپیوترت آنتی ویروس و فایروال داره؟ اسمشون چیه؟
ممنون دوست عزیز. لطف کردی:10:نقل قول:
نه ویروس ندارهنقل قول:
آنتی ویروسم همون مکافی که دوستان زحمت کشیده بودن تو پستای قبلی گذاشته بودن
روی کامپیوتر هم symantec (البته مطمئن نیستم از نظر املایی درست نوشته باشم) نصبه که البته up todate نیست اما فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون قدیما این مشکل برام پیش نمی اومد.
:41:گوشی من پی990هستش تازه هم خریدم روزهای اول که باهاش کار میکردم تا یاد بگیرم تقریبا 5 ساعت طول می کشید تا باطریش تموم بشه ولی حالا دو سه هفته نگذشته تقریبا 2-3 ساعته تموم میشه چیکارش کنم در ضمن محافظ ال سی دی برای گوشی ضرر نداره؟ یه فروشنده میگفت وقتی محافظ میذاری باید بیشتر قلمو فشار بدی تا کار کنه به مرور مشگل پیش میاره نظر شما چیه:41:
یه سوال دیگه امروز من یه برنامه ای را باز کردم نمیدنم چی بوده فقط تو نوار علائمش یه شکلی مبینم شکل یه گوشی تلفنه ویک فلش بالاش و هر دو به رنگ قرمز نمیدونم چه طوری ببندمش از توی task manigerهم چیزی پیدا نکردمکه بخوام end taskرو بزنم چیکار کنم