از کار افتادن وی پی ان به اینرنت پاک!!! ربط داره یا سیستم من مشکل داره؟
Printable View
از کار افتادن وی پی ان به اینرنت پاک!!! ربط داره یا سیستم من مشکل داره؟
نه مشکل سمت خودته اینترنت من الان می تونه نا پاک شه!نقل قول:
آقا خیلی ازتون ممنونم.نقل قول:
یه زحمت دیگه هم دارم :31: میشه توی گزارش روزانه ببینید پنجشنبه جمعه و شب ها از این ترافیک کم میشه یا جزو ترافیک رایگان میزنه؟ :11:
دوست عزیز آقایونی که علاقه مفرطی به پاک کردن پست ها دارند مالک سایت نیستن میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مسئولین مربوطه صحبت کنین و لطفا بحثش رو جایی که به اون ربطی نداره مطرح نکنین ؟( همونطور که فروش اینترنت ماه واره ای به این تاپیک مربوط نیست و بنده مجبور میشم پست مربوط به اون رو به بخش مربوطه(!) منتقل کنم و احتمالا صاحب پست هم باید بیاد همچین حرفی رو بعدا بزنه که ما به پاک کردن اعتیاد داریم حتی و ... . . این حلقه بی نهایته ! ) لطف خیلی بزرگی خواهد بود و ما هم یکم کمتر پاک کنیم علاقمون کم کم از بین میره فقط یکم همکاری لازم داره :11:نقل قول:
آقایونی که علاقه ی مفرط به پاک کردن پست ها دارین
اگه قراره هر شب از 1 به بعد سایتتون باز نشه بگین که ما اون موقع خودمونو خسته نکنیم
انگار که از شاتل هاست گرفته باشین درست تو موقعی که شاتل گل و بلبل به اعصابمون می زنه پی سی ولد هم باز نمی شه و ما حسابی اعصابمون خوشحال می شه و از زندگی لذت می بریم
ممنون
--+---
خیر شبها هم تورنت رو نمیبندند ( در منطقه ما حداقل ) و با maximum سرعت ( 60-70 kB ) با تورنت حتی از یک شب تا 7 صبح دانلود میکنیمنقل قول:
بچه ها کسی از تورنت استفاده میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی استفاده میکنه بگه که شب ها شاتل تورنت رو میبنده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان و عزیزانه شاتلی وثل خودم.
کسی تورنتی هست ؟
1.دوست من شاتل ای پی رو بن نمیکنه اگر از تورنت استفاده کنم ؟نقل قول:
اخه هم اپلودم بالا میره هم دانلودم ؟؟
و یه سوال دیگه/
2.شما فرض کنید یه فایل تورنت رو سید میکنید که
se :100 ast va le:13
خوب توی ساعات دانلود رایگان اگر این فایل رو دانلود کنیم چند کیلوبایت کمتر از یه سرور خوب مثل مدیافایر بهمون میده.
اختلاف این 2توی ساعات رایگان چقدره ؟
راستش من معیار بن شدن توسط شاتل رو یک گیگ دیدم اما نمی شه صد در صد گفتنقل قول:
پس ربطی نداره اون یک گیگ رو چطور یا از کجا استفاده کنی
به نظرم 10 درصد فایل های تورنت نیاز به آپلود دارن
بهترین کار اینه که سرعت آپلودت رو رو یک بزاری بعد اگه دیدی سرعتت خیلی پایینه تا 5 ببریش بالا ببینی بعد از حدالاقل 1 دقیقه سرعت دانلودت می ره بالا تر یا نه
دیگه آپلود بالا تر از 10 هم تاثیری در سرعت دانلود نداره که بگی آپلودت تو شب زیاد می شه
تورنت هم تقریبا با حداکثر پهنای باند می ده
یعنی اگه مدیا فایر 50 باشه این هم بین 47 تا 50 هست البته با گاهی نوسان که خب طبیعیه
البته همه ی این ها بشدت به تعداد سید و قدیمی یا جدید بودن اون فایل مرتبطه
شما با چه مدرکی تونستید از مخابرات 256 بگیرید>؟نقل قول:
اینترنت شاتلتون نامحدود بود؟ در ماه چقدر دانلود داشتید باهاش؟
جواب اون کسایی که می گن شاتل ریده به خاطره اینکه یه طرح 3500 تومانی گذاشته که هرکی خط 0912داره به اون smsفرستادن متن اس ام اس(شاتل adsl+2 اینترنت پر سرعت 3500 برای اطلاعات بیشتر 23099 تماس حاصل فرمایید) زنگ میزنی 1 ساعت باید منتظر باشی تا جواب تو بدن بعد میری تو سایتشون ایمیل میدی قیمت های قبلی شون میدن العان مودم adsl به 18000 تومان هم رسیده که باعث شده همه به اینترنت های پر سرعت مراجعه کنن که بیشترین مشتری هم شاتل داره
حالا العان خوبه بعد یکی دو ماه دیگه از این بد تر میشه اون وقته که همه میگن کاش که ریده بود
از سه روش :نقل قول:
1-یه مغازه ردیف کنی اجاره نامه اونو و شماره تلفن مغازه ببری بگی کار های اینترنتی دارم
2-بری دانشگاه یه نامه بگیری مختص به اینکه برای تحقیقات اینترنتی استفاده میکنی (کار با اینترنت لازمه در رابطه با درسها خودت)
3-از همه مهم تر یه پارتی داشته باشی
اگه توجه کنی تو قسمت سرويس اينترنت پرسرعت پارسان لاین مشکلات و گفتگو تا 347صفحه همه هم دارن تعریف می کنن ولی اینجا......
هر کی میرسه هر چی از دهنش در می آد به شاتل میگه(تعداد صفحاتش هم با پارسان لاین مقاسه کن)