دوستان اینکه توی SpeedTest مثلا تست سرعت از سرور تهران میگیره 3 مگ ، دقیقا چه سروری همچین سرعتی رو برای آسیاتک داره؟ کدوم سایتا مال آسیاتک هستن که اینجوری باشه؟
Printable View
دوستان اینکه توی SpeedTest مثلا تست سرعت از سرور تهران میگیره 3 مگ ، دقیقا چه سروری همچین سرعتی رو برای آسیاتک داره؟ کدوم سایتا مال آسیاتک هستن که اینجوری باشه؟
دوستان، طرح صبحانه آسیاتک برای عموم مردم آزاد است آیا؟
اگر نه چرا اینجا نوشته است که...
(استفاده از این کدها برای عموم مردم آزاد و رایگان است):
اگه منظورتون سایتایی که تو دیتاسنتر آسیاتک هستن باشه.نقل قول:
سایتایی مثل تاینی و هستی و دانلودها و سافت 98 و خیلی از سایتای دانلود معروف دیگه سرورهای دانلودشونو آوردن به دیتاسنتر آسیاتک
اگه از این سایتا دانلود کنی و اونا محدودیتی رو سروراشون نزاشته باشن با سرعتی که خطتونو بستن دانلود میکنی مثلن برای من 8 مگه
این آسیاتک خیلی عوضیه چندروزه سایت hiweb رو میزنه service unavailable که کسی نره اونجا تشویق به خرید بشه البته من ثبت نام خودم رو کردم و یک بیلاخ بزرگ حواله آسیاتک میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، طرح صبحانه آسیاتک عمومی شده یا مختص کاربرای تازه؟
اگر عمومی نیست چرا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اینصورت نوشته شده است؟
(استفاده از این کدها برای عموم مردم آزاد و رایگان است):
قبلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده بود که این کدها و سرویس صبحانه مختص افرادیه که برای اولین بار قصد خرید سرویس های آسیاتک رو دارن
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
هدفه همشون اینه که جیب من و شمارو بهر دوزو کلکی خالی کنن
همینو و بس...
ممنون از شما ، زنگ زدم آسیاتک امشب ، یارو گفت شما خطتت رو 6 مگه سرعتت نباید از 800 بالاتر باشه چون اشتراکیه گفتم قبلا 2 مگ بود من با دانلود منیجر 1 مگ میزدم الان از 700 کیلوبایت بالاتر نمیره که هیچی نگفت و بعد گف شما ساعتای 5 صبح تست کنی تا 4 مگ هم میره سرعت! داریم اصلا؟نقل قول:
دوستان چرا وقتي سرويسمون تموم ميشه هر روزي كه دير تمديد ميكنيم بايد هزينه بديم؟اين چه وضعيه اخه
چون اسیاتک بابت پورت هاش داره به مخابرات اجاره میده به همین خاطر دیرکرد شامل جریمه میشه فکر کنم جریمش ماهی 3000 تومن شده باشه جدیدانقل قول:
فقط وب سایت های وب نیست بیشتر وب سایت ها با همین ارور و مشکل مواجه هستند الان بیشتر دوماه شده همچنان مشکل باپرجاستنقل قول: