من درست متوجه شدم ، نامحدود فقط شبانه و از 2-8 قابل اجرا هست ، درسته ؟
Printable View
من درست متوجه شدم ، نامحدود فقط شبانه و از 2-8 قابل اجرا هست ، درسته ؟
سلام دوستان.من الان صبح ها برای دانلود گوشیمو با هات اسپات شیر میکنم برای دانلود.میخوام الان مودم ایرانسل بگیرم لطف میکنید راهنمایی منید چه مودمی بگیرم ؟
سرعت دانلود گوشیم وقتی شیر میکنم با برنامه idm روی 5-6 مگابایت بر ثانیه هست با مودم تغییری نمیکنه؟دانلود خیلی برام مهمه
ممنون میشم
آرهنقل قول:
.
فعلا گوشیو با کابل وصل کن شاید بیشتر بگیری.نقل قول:
اگه مودم ۴جی بگیریم همینه، ولی اگه مودم ۴.۵ بگیری یا گوشی cat6، ممکنه از ۵-۶ به ۱۰، یا بالاترم برسه که اونوقت ممکنه با وصل کردن با کابل، سرعت بیشتری بگیری باز.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
چون رو این دائمی ها بیشتر میتونن کلاه بزارن سر مردم ...
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
- - - Updated - - -
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
سلامنقل قول:
ممنون میشم بفرمایید از چه طریق چون بنده هم یک 902 دارم
یک برنامه دوستان قبلا اینجا گذاشته بودند که میشد روی یک انتن خاص قفل کنیم تا همش روی یک انتن دیگه که مثلا 2g هست نره ، اسمش رو اگه کسی از دوستان میدونه بفرماید ممنون میشم
با سپاس
برای گوشی اندروید اسم برنامه network signal guru هست برای مودم هم که برنامه لازم نداره در تنظیماتش هست.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
برنامه ایرانسل من بازم مشکل دارم وارد میشه لی لود نمیشه هیچ چیزی
شورشو در اورده این گند سل