خودشون بهتون زنگ میزنن ولی بخواین سریعتر کارتون راه بیوفته باید مستقیم زنگ بزنین و دایم پیگیر باشن.نقل قول:
Printable View
خودشون بهتون زنگ میزنن ولی بخواین سریعتر کارتون راه بیوفته باید مستقیم زنگ بزنین و دایم پیگیر باشن.نقل قول:
سرویس من که ظاهرن با بقیه فرق داره. برای من با سرویس 10مگ، ساعتهای عادی روی همون 10مگ که بسته شده، به طور متوسط حدود 1 تا 1.1 مگابایت سرعت میده و فرقی هم نداره داخلی یا خارجی یا سرور خود آسیاتک یا غیرآسیاتک. تو ساعتهای رایگان شبانه هم باز فرقی نداره. یعنی یا سرعتم روی 250 کیلوبایته از همه سرورا، یا بعضی شبا روی 400-450 کیلوبایت اونم از همه سرورها. من که حذف محدودیت داخل شبکه آسیاتک رو تو این چند وقته ندیدم.نقل قول:
اره قبلا یه بار ازشون تخلیه کردم !نقل قول:
ولی چون اون دفعه از طریق نماینده تو شهر ثبت نام کرده بودم به خودشون زنگ زدم
این دفعه خودم اینترنتی خریده بودم میخواستم ببینم از طریق پنل هم کار راه میفته
یعنی واقعا دیگه مزخرف شده اسیاتک , حتی از نسبت قانونی یک به هشت هم خیلی اوقات سرعت کمتری میده , پشتیبانی هم فقط بلد بگه با idm از میهن دانلود تست بگیرید واقعا انگار مسخرشون شدیم اخه من با سرعت 50 کیلوبایت چکار کنم فقط اعصاب خورد میکنه :n34:
سرویس های نامحدود همیشه دردسر دارن حتی نمیشه یه وبگردی هم کرد چه برسه به دانلودنقل قول:
اگه بخوای نامحدود خوبی بگیری هم باید 200+ تومن بدی که اونم نمیصرفه
طرح صبحانگیو بگیر خودتو راحت کن
اتفاقا همین طرح صبحانه را دارم ولی اکثر اوقات داغونه پینگ هم اغلب بالای 1000 :n21:نقل قول:
صبحانه داری بعد سرعتت 50؟؟نقل قول:
کشش خططون چقدره رو چند بستن؟
روی 12 بستن تخمین مودم هم این هست که تا 23 مگ میکشه سرعت خیلی نوسان داره خیلی اوقات هم همین حدود 50 کیلوبایت هسنقل قول:
من تا حالا خطی که از 18 مگ بیشتر بکشه ندیدمنقل قول:
میشه از استاتوس مودم یه عکس بدین؟؟
بفرما اینم عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
بفرما اینم عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]