داداش یه دنیا ممنون من همین اطلاعات رو میخواسم که فردا گیج نشم :10:نقل قول:
داداش یه دنیا ممنون من همین اطلاعات رو میخواسم که فردا گیج نشم :10:نقل قول:
از بچه ها کسی میتونه یه لطفی بکنه
دیسک اول فورزا موتور 4 رو که به روش Stealth Patch رایت شده و 100 درصد رایت شده و 97 درصد نیست یعنی با فریم ور مخصوص رایتر ه-ک شده
رو بخره واسم بفرسته؟
فقط میخوام دیگه اون ارور معروف هنگام بازیرو نده که اعصاب خورد میکنه
پولشم میریزم به حساب یا کارت به کارت هر جوری دوست دارید
من لایو هم نمیرم فقط واسه آفلاین میخوام
تورو خدا کمک کنید:11:
من رایترشو دارم هکشم کردم. BF3 رو باهاش اجرا کردم فول رایت شده. اما ISO بازی Forza4 رو اگه داشتم واست رایت می کردم می فرستادم. خودم Forza4 دارم و حالم از اون Error به هم میخوره :دینقل قول:
نقل قول:
دمت گرم داداشی خیلی گلی یه سوال میشه راهنمایی کنید من نمیفهمم گیم پلی یعنی چی؟با این بازی هم زیاد حال نکردم فکر میکردم بهتر از این باشه:41:
یه سوال دیگه اگه بتونم بازی رو روی هارد نصب کنم بهتره کمتر از چشم دستگاه استفاده میشه؟یا اینکه فرقی نداره کپی کنم یا نکنم بستگی به راحتی فرد داره؟ و اینکه من اسلیم 4 گیگ دارم چجوری ارتقا بدم هارد خودشو بخرم براش یا راهی هست؟
خواهشا سوال های مربوط به بازی رو تو تاپیکش یعنی اینجا بپرسید:نقل قول:
گیم پلی یعنی بخش قابل بازی که شامی کلید ها و کنترل ها میشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492879
نه تو هارد نصب کنی خیلی بهتره اینطوری عمر دستگاه میره بالا گرما و صدا کنسولم کم میشه.
برای هارد هم بهترین راه اینه که هارد خودشو بخری اگه بخوای با روش های دیگه بکنی باید اندازه همون هارد پول بدی.
البته یه سری هارد هایWDهم میشه -- کرد که تاپیکش اینه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490684
نقل قول:
داشبرد14699هم نداشته باشه یعنی چی ؟؟؟
14699 آخرین آپدیت داشبورده که هنوز درست درمون -- نشده بریزی به مشکل میخورینقل قول:
فعلا آپدیت 13599 هیچ مشکلی نداره
بله هرفتون درسته.نقل قول:
فقط اینجا یه حرفتون غلط هست که البته مرتبط با موضوع نیست.اونم اینه که ما داشبرد رو -- نمیکنیم یا کنسول رو.فقط و فقط درایو رو -- میکنیم.باjtagهستش که کنسول -- میشه
بالاخره LT3 رو ۱۴۶۹۹ تست شد و مشکلی نداره.. واسه Benq رفته رو حالت In Testing .. تیم C4 گفته امشب میره سراغ Lite-on
silver bullet complete, benq lt 3.0, all backups booting fine on 14699, tested space marines, bf3,gow3,halo anniv, xgd2 bo, will do phat liteon tonight!
یعنی واسه بازی های جدید واس LT3 بریزیم؟نقل قول:
ای خدا :19: