سروش :n08:نقل قول:
داداش مسخره میکنی مارو؟
سروش نصف کاربرای تلگرامم نداره ملت صداشون در اومد اپراتورا اوکی کردن
Printable View
سروش :n08:نقل قول:
داداش مسخره میکنی مارو؟
سروش نصف کاربرای تلگرامم نداره ملت صداشون در اومد اپراتورا اوکی کردن
برای من که فعاله هم ایرانسل و هم مودم خونهنقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
اره اختلالات برطرف شدنقل قول:
همراه اول هم اوکی شد
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه
مهم نیست که گوشی ها چه باندهایی رو ساپورت می کنن و تعدادشون مهم اینه که باند 3 و 7 رو داشته باشن یعنی 1800 و2600 رو که به نسل چهارم ایرانسل وصل بشن
درسته و اون کت 4 هم از نهایت سرعت استفاده نمی کنه مثلا سرعت متوسط می ره و کت 6 که اخرین نسله سرعت بالا
من با ایفون 6 اس که کت 6 داره شبا تا 4 مگ دریافت می کنم
اونوقت بیام و یه گوشی کت 4 بگیرم چقدر توی سرعتم تاثیر می زاره !؟
ممنون می شم کمکم کنید
دوستان من بسته ۲ ماهه ۳۰ گیگ رو فعال کردم، اگه بخوام شبها نامحدود دانلود کنم بستشو بزنم حجم از بسته ساعتی کم میشه یا اول از این دوماهه؟
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
از ساعتی.....نقل قول:
با سلام، یک مشکلی واسه من پیش اومده میخواستم ببینم دوستان تاحالا چنین اتفاقی براشون افتاده که راهنمایی کنن یا خیر
من روز ۳شنبه ۱۹۱ هزار تومن شارژ کردم سیم کارتمو و بسته ۱۰۰گیگ ۶ماهه خریداری کردم و در همون لحظه که برنامه ایرانسل من رو چک کردم، پول از حساب برداشته شده بود و ۳۰۰ تومن در حساب باقی مونده بود. فردا بعد از ظهرش (یعنی کمتر از ۲۴ ساعت) اینترنت قطع شد (سیمکارت تو مودم بود) و وقتی ایرانسل من رو چک کردم مانده حساب صفر شده بود. بعد از تماس با ایرانسل گفت که بسته براتون ثبت نشده بوده و کل شارژ حسابتون بصورت آزاد کم شده!!! اگر واقعا این اتفاق افتاده بوده باشه هم امکان نداره ۵ گیگ مصرف کرده باشم (چون ۱۹۰ تومن حدودا میشه ۵گیگ مصرف آزاد) و از اون ۱۷-۱۸ ساعتی که حساب شارژ شده بوده ۷-۸ ساعتش شب بوده و همه خواب بودن! کسی از دوستان نظری داره؟
بهنقل قول:
اس ام اس هات نگاه کن ببین مسیچ ثبت بسته اومده برات یا نه؟!
اگه اومده به 195 شکایتت رو ثبت کن درست میشه
شما برنامه ایرانسل رو نصب کن و طرح من رو بذار رو مصرف آزادنقل قول:
من خودم همیشه با کد *7# اکانت میخرم با کارت بانکی
البته بعضی ها رو باید با برنامه خودش بخری
من دقیقا 8 اسفند بسته یک ساله 24 گیگ برای دوستم فعال کردم که از حساب من کم شد و برای دوستم فعال نشد هنوز هم شارژم رو برگشت ندادن با اینکه از همون روز اول قبول کردن که شارژ کم شده و بسته فعال نشدهنقل قول: