الان زنگ زدم گفتند بالاتر از 10 مگ نداریم.نقل قول:
Printable View
الان زنگ زدم گفتند بالاتر از 10 مگ نداریم.نقل قول:
تا 12 مگ میبندننقل قول:
اگه تهران نیستین با نمایندگی شهرتون تماس بگیرین براتون میزارن رو 12 مگ
سلام
مشترکینی که اکانت ۱۲۸-۲۵۶-۵۱۲ خریداری کردند چه سرعتی دارن؟
هنوز ۷۲ ساعت نشده . میشه شکایت کرد ؟نقل قول:
بعد از شاتل یا آسیاتک ؟
برای اینکه خطت سریع تخلیه شه ، بعد از اینکه درخواست تخلیه رو به آسیاتک دادی ( از طریق پنل و تماس ) ، بلافاصله میری سایت 195 و یه شکایت میکنی با موضوع عدم جمع آوری سرویس و در متنش ذکر میکنی که مسئولین شرکت بهت گفتند که 2هفته طول میکشه تا تخلیه شه و طبق قانون باید 72 ساعت بعد از فرستادن درخواست به مخابرات ، تخلیه شه و از این حرفا ( اگه مسئولین شرکت بهت این 2هفته رو نگفته بودند ، باز هم الکی از خودت این مورد رو بنویس ) ؛ بعد از ثبت این شکایت سریع کار تخلیه خطتو انجام میدن ! البته این نکته رو هم ذکر کنم که آسیاتک خیلی دیر به شکایتا رسیدگی میکنه و تا آخر اون مهلت 3 روزه برای پاسخ گوییشون ، معطل میکنن!نقل قول:
من با آسیاتک تماسی نگرفتمنقل قول:
خود شاتل گفت جمع می کنم . حالا هم باید شکایت کنم ؟؟؟
تو این مملکت کسی برای کسی کاری انجام نمیده خودت باید تخلیه کنی بعدش اونا هر وقت وصل کردن خودم برای قطع و وصل کردن سرویس فن آوا کارم به شکایت و شکایت کشی رسیدنقل قول:
خب باید شما مشخص کنی منظورت سرویس حجمیه یا نامحدود ، ساعات رایگان یا غیر رایگان ، تا دوستان بتونن راهنماییت کنن !نقل قول:
من خودم تا اونجایی که اطلاع دارم سرویس حجمی توی ساعات غیر رایگان محدودیت سرعت نداره و هرچقدر خطت بکشه سرعت میده و فرقی نمیکنه کدام اکانت داشته باشی 128 یا 10مگ !
الان شما از شاتل میخوای تخلیه کنی یا از آسیاتک؟!!نقل قول:
آسیاتکنقل قول:
میخواهم برم شاتل