چرا بین ساعات 7 تا 11 صبح سرعت 70 ولی بعدش میاد زیر 10:n21:
Printable View
چرا بین ساعات 7 تا 11 صبح سرعت 70 ولی بعدش میاد زیر 10:n21:
اصلا بحث دروغگویی اشخاص (یعنی توده های مردم) نیست دقیقا منظور از تبلیغات کاذب افراد و باندهای دزد ISPها در تایپیک هاست.نقل قول:
و بنظرم افشای اینها کار بسیار شایسته ای هست
شما اگر یک یوزر معمولی باشی منظور من رو درک خواهی کرد و سریعا موضع عوام پسند نمیگیری زیرا مطمئنا خودت زخم خورده ای
ا
تمام مناطق در سرتاسر ایران با مشکل افت سرعت در ساعات مختلف از طریق پارس آنلاین مواجه هستند
هیچ منطقه ای وجود نداره که شما در تمام ساعت بتونی با نهایت سرعت دانلود داشته باشی در برخی ساعات سرعت به کمتر از نصف میرسه
و اینرو تنها کسانی میفهمند که 24 ساعته پای نت باشند
این بحث قبلا در همین تایپیک بصورت تخصصی انجام شده و افشا شده است
مشکل من دانلود نیست مشکل شخص من و تمام دوستانم تایم اوت های فراوان در یک سری ساعات هست که سرعت دانلود هم اتفاقا در همون زمانها پایین میاد و این مشخص میکنه که پارس داره دزدی میکنه از حقوق شخصی من برای داشتن پهنای باند بیشتر
من بتازگی در زمینه ی بورس فعالیت میکنم و چندین نفر از کل مناطق تهران و جاهای کمی از شهرستانها زیرمجموعه هام هستند و از بخت بد همشون رو برای پارس ثبت نام کردم چون 24 ساعته پای نت هستیم و تازه فهمیدم پارس افلاین چه افتضاحی در زمینه ی فعالیت های کاری هست.
نقل قول:
این مشکل همه هست فقط چون بعضی ها 24 ساعته پای نت نیستند نمیفهمند و البته برخی بخاطر اینکه سرعت بالا دارند متوجه این موضوع نمیشن که سرعتشون در برخی ساعات چند برابر کم میشه مثلا اونی که حجمی استفاده میکنه و سرعتش 800 هست نمیفهمه که بعضی از ساعتها سرعتش میاد روی 100 همیشه هم که دان نمیکنه چون حجمیه
شما زنگ بزن و بگو چه ساعتهایی رو ازت دزدی نکنند و چه ساعتهایی رو بکنند اگر پیگیر باشی حدود 10 درصد از حقت رو احتمالا برمیگردونن :n02:
نقل قول:
نقل قول:
بعید میدونم مشکل ربط به پارسآنلاین داشته باشه. من از این سایت اکانتی ندارم و تا حالا ازش استفاده نکردم. اما این سایت سرورش تو انگلیسه. همین طوری یعنی سرعت دانلود ازش اونم تو ساعات رایگان بالا نیست. ضمن این که این جور سایتها هم چون خودشون کاربرای خیلی زیادی دارن، بعضی وقتا سرعت دانلود رو برای هر فایل پایین میآرن.نقل قول:
من مشابه این مشکل رو این اواخر از یه سایت دانلود دیگه داشتم. این سایت سروراش تو فرانسه است. قبلاً سرعت دانلود ازش خیلی بالا بود و اصلاً محدودیتی نداشت. اما تازگیها خودشون اومدن واسه هر فایل محدودیت 1مگابیت رو گذاشتن. یعنی من هر کاری هم که میکنم سرعت دانلودم از حدود 130 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمیره. فرقی هم نمیکنه که من مستقیم روی کامپیوتر خودم دانلود کنم فایل رو یا از اون سایت روی یه سایت دیگه بارگذاری کنم. قبلاً تو این حالت دومی یعنی سرعت بارگذاریش تا 30 مگابایت (یعنی معادل 240مگابیت) در ثانیه بالا میرفت و میتونستم یه فایل 1 گیگی رو کمتر از 1 دقیقه تو سرورهای سایت filefactory آپلود کنم. ولی الآن با محدودیتی که گذاشتن، همون سرعت 130 کیلوبایت (یا 1مگابیت) در ثانیه رو بیشتر اجازه نمیده.
از عزیزان کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
من پارس آنلاین داشتم اصلن سرعتش خوب نیست و راضی نبودم . شاتل گرفتم .
نقل قول:دوست عزیز. اگه یه همچین ISP شما پیدا کردی به ما هم خبر بده بریم اونجا. :n01:نقل قول:
فکر نکنم با شرایطی که شما خواستی، پیدا بشه. پارسآنلاین به شرطی که خط تلفنت بکشه سرعت تا 9 مگابیت رو بهت میده. اما برای حجم 15 تا 20 گیگ در ماه فقط باید سرویس 512-30GB رو بگیری که سرعت دانلود رایگان شبانهاش ظاهراً خیلی دلچسب نیست. بعضی از دوستان که شبی به زحمت 1 گیگ دانلود میکنن با این سرویسا. شبانه رایگان سرویسهای 1مگابیت و 2 مگابیت پارسآنلاین بهتره ولی اونم حجم سرویسش فقط 3گیگ در ماهه که برای شما اصلاً کفایت نمیکنه.
پشتیبانیش چندان راضیکننده نیست. اما اصولاً پشتیبانی راضیکننده که وجود خارجی نداره.:n02:
سلام کدوم سرویس پارس انلانی هست که میزان دانلود شبانش زیاده(مثلا 10 گیگ)
الان پارس آنلاین، آپلود رو هم جزء ترافیک حساب میکنه در سرویسای محدود یا فقط دانلود رو؟
فکر کنم 25 درصد آپلود رایگان حساب میشه بقیش از ججم کم میشه:n16:نقل قول: