این بنده خدا خیلی توضیح دقیقی نداد ولی این کارها در حال انجام هست و کلا تا چند وقت دیگه V.P.N متاسفانه فاتحه میشهنقل قول:
Printable View
این بنده خدا خیلی توضیح دقیقی نداد ولی این کارها در حال انجام هست و کلا تا چند وقت دیگه V.P.N متاسفانه فاتحه میشهنقل قول:
دوستانی که می گفتند شاتل از ترافیک نمی دزده!امروز با DU Meter ترافیکم رو اندازه گرفتم! 97 مگابایت رو 191 مگ ثبت کرده!کامپیوترم کلی خاموش بوده،پیج خاصی نگاه نکرده بودم،بیش از همیشه برام ثبت شده...
سلام بر دوستان عزیز دلنقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی بگید اقا من از دی یو متر استفاده کرده و گزارشتان حجمم اینقدر بوده بعد شاتل دزد سر گردنه اینقدر ثبت کرده
چقدر پشتیبانیشون در این جور مواقع جواب میده ماشالله ماشاللهنقل قول:
اون مورد اول رو من باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
فکر هم نمیکنم به این سادگی باشه
چون خیلی از سازمانها از این قضیه برای ارتباط امن بین شبکه ها لن که دور از هم هستن استفاده میکنن و اگه بسته بشه نون شاتل آجره
ولی مورد دوم اگه بشه یه لحظه هم نمیمونم چون تا همین حالا هم به زور موندم
اینجا تهران است 128 آرت ساعت 1:22 سرعت صفحه دیدن کمتر از 1 کیلوبایت در ثانیه. (هر سایتی...) تا حالا سابقه نداشته. شاتل اعصابم رو به هم ریخته با این وضعیتش.
این سیستم سخت افزاری رو هم برای همین دارن نصب می کنم که اتصال به سرور V.P.N رو بر اساس IP فیلتر می کنهنقل قول:
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
شما ارت 1 هستی با سرعت 1 کی من اکو 2 مگ هستم با سرعت 7 کینقل قول:
منم سرعت دانلودم الان رو 4kb و 4.5kb متغیره:2:
اولین باره که دارم از شبانه شاتل استفاده میکنم.:18:
eco 128
شیراز
من که قطع و وصلی پیدا کرده
اکو 512
بهه
میبینم که بچه ها شاتل ترکونده ها
من داتکم رو الان 27810 تومن دادم دوباره یه ماه شارژکردم این اوضاع رو دیدم