این اسیاتک خرابه ؟ بعد ده روز از سربازی برگشتیم شارژمون که تموم شده ولی دیگه حتی خود سایت اسیاتک هم باز نمیشه و این صفحه که میگه سرویس شما به اتمام رسیده هم نمیاد
snr هم افتضاح شده و ده تا اومده پایینتر بدون هیچ دلیلی
Printable View
این اسیاتک خرابه ؟ بعد ده روز از سربازی برگشتیم شارژمون که تموم شده ولی دیگه حتی خود سایت اسیاتک هم باز نمیشه و این صفحه که میگه سرویس شما به اتمام رسیده هم نمیاد
snr هم افتضاح شده و ده تا اومده پایینتر بدون هیچ دلیلی
دوستان تلگرام شما هم قطع و وصل میشه ؟ اسیاتک شورش رو در اورده دیگه !
این چه وضع اینترنته ؟ نه میشه پیچی باز کرد نه پینگ درست و درمون داره !
از امروز هم هر 5 دقیقه تلگرام و اینیستاگرام قطع میشه و میره روی کانکتینگ !!!
بله همین الان زنگ زدم بهشون گفتن کندی پهنای باند داریم و داریم بررسی میکنیمنقل قول:
منم از سایت خودشون درخواست خسارت زدم اگه بررسی نکنن میرم سراغه 195
الان دو روزه که اوضاعش همینجوره دقیقا چیو دارن بررسی میکنن؟ همه باهم بریم شکایت 195.ir الان های وب دارم با سرعت 128 سرعتش 100 برابر با این 10 مگی که از اسیاتک دارم بهترهنقل قول:
این ارور هم که ازهمه چیز بدتره موقع پرداخت الکترونیکی وقتی میخوای پرداخت رو تکمیل فرایند بزنی این ارور همه چیز رو به باد فنا میده الان بیشتر 1 ماه هستش که این مشکل رو هم برطرف نکردن
Service unavailable
تلگرام برای من نه ولی اینستا خیلی وقته چند ثانیه قطع میشه دوباره وصل میشه !نقل قول:
از امروز هم هر 5 دقیقه تلگرام و اینیستاگرام قطع میشه و میره روی کانکتینگ !!!
داداش الان دیگه چند ماه شده !نقل قول:
الان بیشتر 1 ماه هستش که این مشکل رو هم برطرف نکردن
دو سه هفته پیش قطعی های پیاپی داشت سرویس آسیا تک یعنی هر یک ربع چرا DSL خاموش می شد ، بعد فرداش درست شد اما سرعت دانلود که قبلا همیشه تو IDM بالای 1 مگابیت بود الان دیگه از 700 تا برام بالاتر نمیره ... جالبه که من نه جای مودم رو عوض کردم نه تلفنی به خونه اضافه شده نه هیچی ... این چه وضعشه واقعا ؟
آسیاتک اوایل (حدود 2 سال پیش) کیفیت خوبی داشت اما الان که مشتری پیدا کرده دیگه خدمات ضعیف و بی کیفیت شده
شاتل هم همینطور
من هرموقع زنگ میزنم میگن کندی پهنای باند داریم خب تابلوس دیگه بیش از حد کاربر جذب کردن حالا هم مثل ... موندن تو گِلنقل قول:
بعد از اینکه isp های دیگه ساعت رایگانو جمع کردن خیلیا به اومدن آسیاتک و ییهو تعداد کاربرا رفت بالا (خودم تو 6 ماهه گذشته برای 5 نفر آسیاتک گرفتم دست آسیاتکم درد نکنه
خیلی آبروداری کرد :n03:)
اینترنت من الان دو ساعت قطع بود الان هم که وصل شده پنل برام درست باز نمیشه قاطی داره !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]