نمیدونم حجم داشبورد چقدره. من با وایرلس گرفتم (اینترنتم 512 هستش). حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول کشید.نقل قول:
نمیدونم حجم داشبورد چقدره. من با وایرلس گرفتم (اینترنتم 512 هستش). حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول کشید.نقل قول:
آقا اگه این داشبرد جدید رو نصب کنیم با روش usb و برنامه harizon هم نمیشه بازی ها(Driver , GoW3) رو انجام داد ؟ (البته در حالت آفلاین)
اینطور که گفته شده میشهنقل قول:
آقا اگه این داشبرد جدید رو نصب کنیم با روش usb و برنامه harizon هم نمیشه بازی ها(Driver , GoW3) رو انجام داد ؟ (البته در حالت آفلاین)
ولی محض احتایط شما بزارید LT بیاد . شاید رو دستگاه شما جواب نداد
من که تست کردم جواب داد... ولی بهتره صبر کنین...نقل قول:
سلام
دوستان با ترفندهایی مثل ترفند Title update میشه dlc های بازها رو هم از رو USB اجرا کرد ؟
لینک دانلود آپدیت داشبورد 14699 :
حجم : 91.643 مگکد:http://www.xbox.com/system-update-usb
شرمنده آقا اون پستتو ندیدم.
ببین شما تونستیGEARS OF WAR3رو اجرا کنی پس به طور قطعLT+2داری اصلا اگهLT+2نداشته باشی به هیچ عنوان نمیتونی این بازی رو انجام بدی پس شک نکن کهlT+2داری.
راستی کی آخرین بار دستگاه رو آبدیت کردی؟
برای تشخیص نوع درایو3و3پست اول اینجارو بخون:
---------------------------
داداش ممنون بابت راهنمایی بازی need for speed the run و بقیه بازیهای جدید رو اجرا کردم و موفقیت آمیز بود معلوم شد فروشنده زر زر میکرد مرتیکه ی فلان فلان شده بعدشم داداشی چندبار بگم من ایکس باکس رو تازه خریدم و آپدیت بود خودش من کاریش نکردم
راستی داداش برای همون مشکلی که با جانگل داشتم جایی خوندم که باید موقعی که vendor میشه و میگه خاموش روشن کن ایکس باکس رو نوشته بود که برق اصلی ایکس باکس رو در آورده و تو یه ثانیه بزنمیم جا و دکمه پاور ایکس باکس رو بزنیم تا روشن شه فکر کنم مشکل من هم همینجاست من فقط دکمه پاور ایکس باکس رو میزدم فکر کنم کابلشو از برق در بیارم و دوباره بزنم برق و روشنش کنم کار حله نظر شما چیه؟
درضمن شناختن درایو با اون پستها فوق العاده سخت و بی فایدست والا صدتا راه گذاشتن واسه شناختن بجای اینا یه راه اصلی و کار آمد میزاشتن که همه رو گمراه نکنن من یه جا میبینم 0225 یه جا دیگه یه چیز دیگه واقعا که....همه هم گیج شده بودن مثل من..صد رحمت به جانگل که شما میگی بهش اعتمادی نیست والا اون پیش اینا شاهه
در آخر ممنون میشم بگید جریان کپی بازها چیه؟یعنی منی که بازیهای غیر اورجینال میگیرم کپی باز هستم؟اونایی که رو دیویدی غیر اورجینال میفروشن و تصویر بازی هم حک شده هست کپی هست؟
ببین شما قطعا الانlt+2داری چون بازی های جدید رو اجرا کردی.نقل قول:
پس به نظرم فعلا دنبال استخراجkeyنرو.منم نمیتونم در مورد مشکلت نظر کامل بدم چون من اسلیم رو به صورت عملی انجام ندادم توصیه میکنم از یکی که عملی انجام داده بپرسی.
خوب جریان کپی باز اینه که همه ایرانی ها کپی باز اند یعنی اینکه فریم ویر lt+رو میریزن رو کنسول و با این کار کنسول رو به اشتباه میندازن و کنسول فکر میکنه بازی اورجینال بازی میکنه در حالی که بازی کپی اجرا میکنه.
بله شما کپی بازید .
ببین کلا خیالتو راحت کنم ما بازی اصل نمیخریم فقط بازی کپی میخریم که میشه هرdvd3تومن.اگه بازی اصل بود باید50دلار میدادی.
کلا کپی بازیم خیالت راحت.
منم داشبورد جدید رو نصب کردم مشکلی پیدا نکرد ! (البته از اون روش برنامه Horizon استفاده می کنم)نقل قول:
برو بچ به این لینک مراجعه کنید و به سوال ها جواب بدین جایزه های خوبی داره!!!!
کد:http://www.eurogamer.net/articles/2011-12-02-massive-12-days-of-christmas-xbox-giveaway-survey