نه بابا جانگل رو ولش کن خیلی جاها اشتباه میگه اون.خودت درایو رو شناسایی کن.نقل قول:
خوب الان توLt+2داری keyرو در میاری چی کارش کنم؟منظورم از احتیاج این بود.
منظور از زمان بندی هم موقعی که کلید رو میزنی و کنسول رو خاموش میکنی و اینا
نه بابا جانگل رو ولش کن خیلی جاها اشتباه میگه اون.خودت درایو رو شناسایی کن.نقل قول:
نه بابا جانگل رو ولش کن خیلی جاها اشتباه میگه اون.خودت درایو رو شناسایی کن.
--------------------
حالا چجوری خودم مدلشو پیدا کنم والا فردا هم باید برم بازی بگیرم امتحان کنم چون اینجوری هنوز شک دارم lt+2 باشه
تو ارائه Update جدید داشبورد Xbox تاخیر ایجاد شد. تا اطلاع ثانوی نمیاد :دی
Hi everyone, as some of you have already spotted - the roll out of the Xbox LIVE dashboard update has been delayed. We’re working to get the release out as soon as possible – thanks for your patience! Stay tuned for more info later today
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین اخبار از وضعیت آبدیت ها
خوب امروز بازم خبرای خوب و بدی برای عزیزانxbox360دار هست که من براتون اینجا میزارم.
lt+3:
امروز پس از از عرضه داشبرد جدید برای عده ای از افراد در کشور های مختلف طبق گفته های قبلیc4و وعده های زیاد وضعیتlt+3در سایت رسمیc4به in progressدر آمد.
بله از حالا شمارش معکوس برای عرضه این فریم ویر برای این کنسول آغاز میشه.
فعلا درایو های زیر در وضعیتin progresssهستند:
HITACHI 32, 36,
40, 46, 47,
58, and 59
SAMSUNG
BENQ
و نیز همه درایو هایLITE ONبه جزLite-On 1175 DG-16D5S
گفته میشه LT+3برای همه عمر کپی خور شده این کنسول کافیه.البته این فقط در حد حرفه و چیزی که معلومه اینه که مایکروسافت اقدامات زیادی انجام خواهد داد (با توجه به همان موضوعLT+2)
DASHBOARD 14699:
خوب ظاهرا این داشبرد برای افرادی در شبکه لایو به صورت آزمایشی عرضه شده است.این داشبرد فعلا بر روی شبکهLIVEبه صورت همگانی قرار نگرفته و نیز بر روی سایت رسمی این کنسول قرار نگرفته است.
برخی از ویژگی های این داشبرد:
1-گرافیکی تر شدن محیط داشبرد و زیبایی محیط.
2-افزایش سرعت لودینک در منو های مختلف داشبرد.
3-دسترسی سریع و زود به اقسا نقاط داشبرد.
4-اضافه شدن آیکون خاموش کردن کنسول در محیط اصلی داشبرد.
عکس هایی که گمان میشه داشبرد بعدی به این شکل باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه اطلاعات چه قدر دقیقه فعلا نمیشه اطمینان حاصل کرد.و فعلا عرضه داشبرد تاخیر خورده و برای عده ای این موضوع ایمیل شده
منبع:
کد:http://c4evaspeaks.com/
دیدی گفتم اون سایت زده بعد از 6 دسامبر میاد lt+3
حالا این تا موقع ریلیز چقد طول میکشه؟
راستی نگفتی چجوری خودم مدل درایوم رو بفهمم
DASHBOARD RELEASED:14699
بله امروز سر انجام با تاخیر هایی از سوی مایکروسافت داشبرد جدید موسوم به14699عرضه شد.
همونطور که انتظار میرفت محیط گرافیکی به طور گسترده تغییر یافته و امکانات جدیدی نیز به آن اضافه شده.
داشبرد جدید برای کسانی که ازش استفاده کردن بسیار لذت بخش بوده و کار کردن با آن راحت تر و آسوده تر شده.
اما در کنار اینها نکات منفی هم برای ما کپی باز ها داشته:
کسانی که به این داشبرد آبدیت کنن دیگه نمیتونن تا اومدنLT+3بازی هایXGD3رو انجام بدن و ظاهرا این مشکل با بازی هایAP2.5هم هست.
پس به هیچ عنوان توصیه نمیشه کپی باز ها فعلا آبدیت کنن.
C4هم اعلام کرده که این داشبرد در حال بررسی هست و دارن اونا بررسیش میکنن تا نتیجه نهایی رو بگن.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:شرمنده آقا اون پستتو ندیدم.نقل قول:
ببین شما تونستیGEARS OF WAR3رو اجرا کنی پس به طور قطعLT+2داری اصلا اگهLT+2نداشته باشی به هیچ عنوان نمیتونی این بازی رو انجام بدی پس شک نکن کهlT+2داری.
راستی کی آخرین بار دستگاه رو آبدیت کردی؟
برای تشخیص نوع درایو3و3پست اول اینجارو بخون:
معلوم نمیشه چه قدر طول میکشه عرضه بشه. تو سایت تازه نوشته داریم میسازیم.ولی خوب معلومه که از قبل روش کار میکردنکد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=152
UPDATE1:ظاهرا بازی هایXGD3با همون روش آبدیت های قدیمی بازی قابل اجراست و میشه اون بازی هارو انجام داد ولی نه به صورت آنلاین فقط آفلاین.برای آنلاین باید تاLT+3صبر کرد
خب من اپدیت کردم.
خیلی قشنگ شده. هنوز باهاش کار نکردم و گفتم یه چند تا عکس ازش آپلود کنم تا همه ببینن :
خیلی جالب شده:46:نقل قول:
مخصوصا بخش انتخاب بازی ها
ممنون از آپ کردنت :11:
خیلی قشنگ شده ولی واسه ما که از نعمت اسلامی یعنی ( ف*یلترینگ و مونیتورینگ ) بهره میبریم زیاد کارایی نداره
کاش تنظیمات Proxy , V*P*N هم داشت ولی نداره
انتظار میره که تا 1 ماه دیگه نشه لایو با بازی کپی انجام داد
ببخشید حجم داشبورد چقدره؟
مشکل صدا حل شد
الان از مانیتور صدا میگیرم
نه اشکال از کابل بود نه مانیتور بود و نه چیز دیگری
رفتم تو تنظیمات صدای ویندوز قابلیت صدای hdmi غیر فعال بود فعالش کردم!
فیش اسپیکر رو زدم پشت مانیتور
اومدم دیدم صدا داره در کمال ناباوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی خوب شد دیگه با سوییچ کردن منسول ریست نمیشه:8: