در قسمت apn گوشی اگه IP ست شده پاکش کنیدنقل قول:
dns های معروف رو امتحان کنید
Printable View
در قسمت apn گوشی اگه IP ست شده پاکش کنیدنقل قول:
dns های معروف رو امتحان کنید
IP ننوشته .نقل قول:
گوشی روت نشده هستش بدون روت اجازه تغییر در DNS مربوط به APN ها وجود نداره
ربطی به روت بودن نداره کلا apn رو پاک کن دوباره دستی بسازنقل قول:
دوستان من موبایلم با اینترنت 3g جور هست اما
میخوام از اینترنت فقط در کامپیوترم استفاده کنم نه موبایلم
حالا باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
بعد از اتصال با کابل به کامپیوتر داخل تنظیمات گوشی بزن روی usb tetheringنقل قول:
ایرانسل از راه اندازی خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم مبتنی بر فناوری Wi-Fi در مجموعه تفریحی-ورزشی توچال تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در ادامه ارائه خدمات گسترده دیجیتالی به خانواده بزرگ ایرانسل، مجموعه تفریحی ورزشی توچال با راه اندازی یک سامانه پیشرفته، تحت پوشش شبکه «وای- فای ایرانسل» قرار گرفت.
بدین ترتیب، مشترکین ایرانسل با حضور در منطقه توچال و اتصال به شبکه وای-فای ایرانسل "با نام irancellWiFi" می توانند از 500 مگابایت اینترنت رایگان پرسرعت برای مدت 60 ساعت برخوردار شوند.
براساس این گزارش، برای استفاده از این خدمات کافیست مشترکین سیمکارتهای ایرانسل، پس از اتصال به شبکه وای-فای ایرانسل، با ارسال یک پیامک بدون متن به شماره 4031، نام کاربری و رمز عبور ویژه این شبکه را دریافت و از خدمات آن برخوردار شوند.
دریافت نام کاربری و رمز عبور در هر 24 ساعت یک بار امکان پذیر خواهد بود و در این فاز خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر Wi-Fi ایرانسل در پارکینگ، ایستگاه اول و دوم مجموعه تفریحی-ورزشی توچال قابل دسترس خواهد بود.
اینم یکی دیگه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G رشت همین الان یهویی...:n27: فک کنم کسی پاشو رو سیم گذاشته .وردار عزیز من پاتو وردار.
دو روزه خيلي افتضاح شده سرعت ممكنه بخاطر بسته 50 گيگي باشه ؟ شبا كه سرعت سرور خارجي روي ١٠٠ هست روزانه هم به زور 300
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا پایان خرداد تمام استان تهران تحت پوشش نسل 3 و 4 قرار خواهد گرفت
در گفتگو با یک منبع آگاه اعلام شد234 شهر تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار دارند/تا پایان سال 500 شهر
* متن کامل این گفتگو که در برگیرنده آمارهای جدید و جالب توجهی می باشد، به روزی منتشر خواهد شد.
دوستانی که مشکل دارند بیشتر روی نسل 3 هست که واقعا وضعیت اش افقضاح شده ولی فعلا نسل 4 مشکلاتش خیلی کمتر و سرعت دانلود و باز کردن صفحات وب اش خیلی بهتر است
سلام دوستان , ببخشید کسی هست که وضعیت 4G ایرانسل رو جدیداً در اصفهان تست کرده باشه؟
تو استان گلستان شهرستان گرگان که یه چند وقتیه 3 جی شده،ولی قبل از عید هم من دیدم علی اباد کتول هم ایرانسل تری جی شده اونجا! همراه اول که خیلی زودتر اومد به گلستان نسبت به ایرانسل!
ولی من تعجبم از اینکه که چرا ایرانسل هنوز تری جی نشده تو گنبد کاووس؟ شهری که از گرگان ه بزرگتر و مهم تره! اونوقت علی اباد که اندازه ی یه دهستان هست اومده تری جی شده
واقعا حرفی ندارم ،ولی خیلی ادم زورش میاد ...
البته همراه اول اینجا چند وقته تری جی هست! ولی ایرانسل نمیدونم ،احتمالا دست های پشت پرده هست که فعلا حق گنبدو خوردن ! چون اگه مشترک میخاد گنبد پنج برابر علی اباد مشترک داره!حداقل !
نسل 4 هم تو شهرهای بزرگ مشکل دارهنقل قول:
کل اینترنت مملکت مشکل داره پهنای باند کافی نیست کل سیستم هم خوب کانفیگ نمیشه چون تخصص نیست
تعداد زیادیم فیلتر سر راه میزارن که ارتباطاتو شنود کنن اونم از جاهای مختلف
بی صاحاب مونده دقیقا اصطلاحیه که به این اینترنت میشه گفت
خلاصه تو این وضعیت فقط شانست باید خوب باشه دوروبرت خلوت باشه تا نت خوب بهت برسه
کل شهر رو گشتم هیشکی نداره هیشکی:n04::n27::n27::n27::n27:نقل قول:
نقل قول:
ایا استفاده زیاد از اینترنت 3g موبایل برای کامپیوتر ،، باعث خراب شدن موبایل یا باطری اون نمیشه ؟
یه سره بخوای گوشی رو هات اسپات کنی یا با کابل نت بدی به سیستم باید یه سره گوشیت تو شارژ باشه با گوشی و باطریش هم خداحافظی کنینقل قول:
اگر قصد استفاده از نت رو سیستم دارید بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میدم به شما
سلام
چند روز پیش رفته بودم آبادان
سرچ کردم
LTE همراه اول پیدا شد
مثل اینکه همراه اول هم خودش رو واسه نسل4 داره آماده می کنه
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
afshin-434
شما کجا هستی شاید این انتنی که بهش وصل میشی مشکل داره یکم جابجا شو شاید سرعتت بهتر شه:n02:
4 g ایرانسل قیمتاش رو کجا می تونم ببینم ....... ایا اپلود رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان امکانش هست توی سایت ایرانسل حجم نت رو دید؟
تو قسمت کنترل حساب اینترنتی سایت ایرانسل نتونستم چیی پیدا کنم
به دلیل اینکه اینترنت همراه سرعت آپلودش مثل ADSL محدود نیست و تعرفه گذاریش هم کلا فرق میکنه هیچ موقع آپلود رو رایگان نمیکنن.نقل قول:
تعرفه ها هم از لینک زیر، هم از پست اول تاپیک میتونید مشاهده کنید.
خیر ریز مصرف نمیده.نقل قول:
فقط باقی مانده رو نمایش میده
هات اسپات یعنی چی ؟نقل قول:
بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
................
سلام دوستانی که تو رشت هستن به نظرتون ۳ جی ایرانسل خوب واسه دانلود فیلم؟:n37: مکان گلایل،من هنوز موندم به درد میخوره؟ نخرم بد نشه استفاده کرد:n35:
والا چی بگم تو محل ما سرعت دانلود تا 500 600 کیلوبایت میره نمیدونم دیگه گلسار همین سرعت و بده اونجا شلوغه
دوستان کسی تو رشت 4g پیدا کرده و تست کرده بگه
کسی تونسته رکورده منو بزنه ؟ :دی
دوست عزیز لطفا از سرورهای خارجی تست بذاریدنقل قول:
سرور ایران 10000 هم که باشه ارزشی نداره
اصلا به این اسپید تستهایی که با PC گرفته میشه اعتباری نیست. راحت میشه با لینک خود اسپید تست تست فیک و تقلبی گذاشت.نقل قول:
هات اسپات یم خاصیتی هست که اینترنت روی گوشی رو میتونی بدی به دیگر و سایلی که گیرنده وای فای دارند یا به عبارتی از گوشی بعنوان مودم میتونی استفاده کنینقل قول:
وای فای هات اسپات - WiFi Hotspot ، یعنی چه؟نقل قول:
در صورتیکه موبایل شما دارای قابلیت WiFi Hotspot باشد ، شما می توانید از اینترنت سیم کارت خود ، به عنوان یک روتر استفاده کنید . یعنی شما می توانید لوازمی مثل نوت بوک و سایر موبایل ها و هر دستگاهی که قابلیت Wifi دارد را به گوشی خود متصل کرده و تا آنها بتوانند از اینترنت سیم کارت شما استفاده کنند .
فقط کافیست شما وای فای هات اسپات گوشی خودتان را روشن کنید تا دوستانتان از طریق WiFi گوشی خودشان ، شما را جستجو کرده و به گوشی شما متصل شوند و از اینترنت سیم کارت گوشی شما استفاده کنند.
دوستان چرا هنوز توی اصفهان 3g اش ایرانسل اینقدر گنده اخه یا همش قطعه یا وصلم باشد سرعت خیلی پایین