مثل اينكه ميشه از 256 كوچ كنم به 512 نامحدود ...
ارزششو داره ؟ من الان سرعتم 30 هست ...50 بهم ميده ؟
چون دوستم 1 مگ نامحود گرفت سرعتش بين 30 تا 80 بسيار متغيره ولي سرعت من خيلي ثابته رو 30 ..
يكي كمك كنه لطفا ..
Printable View
مثل اينكه ميشه از 256 كوچ كنم به 512 نامحدود ...
ارزششو داره ؟ من الان سرعتم 30 هست ...50 بهم ميده ؟
چون دوستم 1 مگ نامحود گرفت سرعتش بين 30 تا 80 بسيار متغيره ولي سرعت من خيلي ثابته رو 30 ..
يكي كمك كنه لطفا ..
سرویس 1 مگ 80 نیست حدودا 65 تا 70.البته ممکنه نوساناتی هم به خاطر مرکز وجود داشته باشه.نقل قول:
آره سرویس 512 سرعتش 50 هست بهتره از 256
محمودآباد بودم 512 مخابرات نامحدود پینگش 150 بود البته تو ساعات شلوغی که پینگ ما میره رو 350 تا 500
ADSL مخابرات از دهه فجر محدود میشود
معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات از نوع نامحدود به حجمی تغییر میکند.
این مثلا هدیشونه :n02:نقل قول:
همه شکرتها هدیه میدن اینا هم این طوری هدیه میدن مرسی از همه دست اندر کاران مخابرات و دیگر مسئولان ایرانی ...
نقل قول:فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام میشود.نقل قول:
فقط تهران و البرز هست که سرویس هاشون به صورت نامحدود بوده و الان مثل سال قبل مخابرات مازندران و مشهد دارن حجمی میکنن و نامحدود رو بر میدارن البته مخابرات مازندران تازه شروع به فعالیت کرده بود
128 نامحدود شاتل پینگ 4.2.2.4 :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارن مردم رو تا دس... میزنننقل قول:
زنگ زدم 2020 ی لحظه فکر کردم با ی گاو دارم صحبت میکنم
آخه مگه میشه آدم اینقدر کودن باشه
هیچی نمیفهمن
جدی؟؟بعیدم نیست...با رفتار خشن اون خانم که فک کنم خواهرش باشه مشتریا هم همین جوری دارن میپرن!!!!!!من دیروز بش زنگیدم ی خورده اماره قیمتاشو گرفتم.....گفت 2مگ 20 گیگ ماهی نزدیک 85 ت که شباه هم رایگان داره.....تا 8 مگ هم بازه....نکنه آماره آسیا تک داد؟؟؟؟نقل قول:
خسته نباشی دادانقل قول:
من بهت چی گفتم تو صفحات قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین جان من الان 512 نامحدود دارم
تو خونه خانواده زیاد از وایرلس استفاده می کنن بیشتر واسه وب گردی
الان واسه تمدید چیکار کنم؟ چه سرویسی رو پیشنهاد می کنی؟ آیا تخلیه کنم؟ تا ماهی 50 هم میتونم بدم
ببین مصرفت چقدره؟اگه تا 25 گیگ هست که میتونی بری شاتل 128 نامحدود بخری سرعتش هم 140 بعداز این ترافیک میاد روی سرعت واقعی یعنی 16 و بعد 10 و همینطور پایین طوری که فقط میتونی کانک باشی.پارس نامحدودش وضعیت جالبی نداره.آسیاتک هم همین در ضمن محدود های آسیاتک توی روز خوبن که خوب شبانه ندارن و حجمشون کمه.اگه مخابرات اذیتت نمیکنه مشکلی نداره باش.چون نامحدود و محدود ها قرارداد ها بلند مدت مخابرات خوبن.نقل قول:
یا سرویس 6 ماهه 2 مگ بگیر با 48 گیگ ترافیک و سرعت شبانه 300 برای 6 ماه 197/160 تومن
یا 1 مگ نامحدود با سرعت 65 میتونی بگیری که به نظر من همون 512 نامحدود هم به صرفه هست و هم سرعتش خوبه
از طرف مخابرات بهم زنگ زدن و ی صحبت 10 دقیقه ای بود
که بنده خدا میگفت ما بجای اینکه پهنای باند رو 8 نفر 8 نفر تقسیم کنیم رفتیم بین 16 نفر تقسیم کردیم
و گفته که بزودی درستش میکنیم چون مشکل پهنای باند داره درست میشه و این پینگ هم کم کم درست میشه
اذیت که نه اونجوری سرعت کم میارم چون چند نفری داره استفاده میشهنقل قول:
در کل مخابرات بد نیست دانلود اونجوری هم ندارم لی خوب در کل خیلی نیست
مصرف ما حدودا 14 گیگ در ماه هست:n13:
پس برو شاتل تا 22 گیگ سرعت دانلود 120 تا 140 بعد از اون که 0 میشه.یعنی به تدریجنقل قول:
art با سرعت 192 با آرت سرعت 256 چقدر اختلاف داره حسین جان؟نقل قول:
مممنون از راهنماییات
اگر میخوای بین این دو سرویس انتخاب کنی همون 256 بگیری بهتره.این سرویس 256 هم فکر کنم تا 35 گیگ محدودیت شرویع میشه.ولی سرعتت کمتراز 130 نمیشه ممکنه بالاتر هم بسته بشه.در ضمن اول با نمایندگیشون صحبت کن که پهنای باند مرکزتون چقدره و برات تا موقع قبل محدودیت روی چند مگ میبندن.نقل قول:
این 25گیگ سرعت بالا..... دانلود بالا برای سرعت 128 هر ماه هستش یاماه اول اشانتیون میدنش؟؟؟نقل قول:
نه این سرعتها و محدودیت ها رو تمامی سرویس ها هستند و وقتی برای ماه دوم همین سرویس رو انتخاب میکنید یعنی همون سرعت بالا و محدودیت ها دوباره فعال میشه.اون محدودیت هایی که منجر به محدودیت شدید میشه وباید سرویسشون رو تعویض کنن تا از محدودیت در بیان برای سرویس ها محدود هستنقل قول:
ب
ه
به کارمند های مخابرات با این اطلاعاتی که دارن
کامندای مخابرات؟نقل قول:
به به پس چرا صفحه باز نمیشهنقل قول:
وزیرشون گفته 25 تا 30 نفر پس فکر کن بشتر از این حرفاست.در ضمن درست شد کلاتو بنداز بالا چون اصلا مشکلی وجود نداره به نظر من که همش واسه جیز دادن مردمه ! حالا ببین من کی گفتمنقل قول:
پروفایل من که تغییری نکرده.نقل قول:
حالا بهتر شده یا بدتر؟
حسین کارمند مخابرات بودیا ما نمیدونستیم؟:n02:نقل قول:
مار تو تایپیک پرورش میدادیم.:n08:
ببین داداش مقصر اصلی خودمونیم آخه 99 درصد کاربرا از اینترنت و کیفیتش چیزی نمیدونن و اینکه مشکل پینگ من رفع شدنقل قول:
پینگ در کل ساعات رو 115 تا 120 هست
نقل قول:اصلا این تعرفه ها برای مخابرات مازندران نیست دوستان.این تعرفه ها برای استان تهران هست که سال قبل مخابرات حجمی کرده با این نرخ ها و نامحدود ها رو هم اورده ولی تهران فقط نامحدود داشت یعنی محدود نداشت الان داره پروفایلشون مثل پروفایل مازندران میشه یعنی حجمی میشه به غیر از نامحدود.نقل قول:
این تعرفه ربطی به مازندران نداره
مازندران هم که نامحدود داره توی تعرفه هست چطوری می گید نداره ؟ این تعرفه ها در مخابرات مازنداران هست دقیقا همون تعرفه تهران هست هیچ فرقی ندارن .نقل قول:
تعرفه مخابرات همه جای ایران یکی هست اگه می بنید تغیری داره به این معنی هست که اجرا کننده اون یک شرکتی به غیر از خود مخابرات هست مثلا در شیراز آسیاتک هست در جای دیگه سپنتا یعنی به صورت همکاری کار می کنن اینها با شرکت های pap به همین دلیل تعرفه فرق داره از زیر شرکت آشنای اول باشه همهتعرفهها یکی هست .
ببینید دوست عزیز.ین تعرفه ای که الان داری میبینی در مخابرات تهران پارسال مخابرات مازندران این تعرفه رو اجرا کرده نمیدونم حالا پاسال یادتون هست یا نه که این تعرفه حجمی فعلی تهران پارسال مخابرات اجرا کرده حالا .مخابرات مازندران تا پارسال نامحدود نداشت و الان یکساله که نامحدود داره و همون پارسال مخابرات مشهد نامحدود ها رو برداشته.این نیست که هر وقت مخابرات تهران گفته تعرفه تغییر کنه تمام استان ها هم باید تغییر کنن هر استانی سیاسیت خاص خودشو داره.شما الان استان مشهد و آذربایجان و خوزستان برو تعرفه هاشونو نگاه کن یا استان های دیگه ببین دقیقا همین تعرفه هست یا نه/نقل قول:
اون آسیاتک هم که گفتی چون تو تمام مراکز ایران ساپورت میکنه مشترکاها رو دفتر مرکزی داره ویه تعرفه خاص مثل شاتل که البته تعرفه هاش تو چنتا استان که اولیش مازندران هست فرق میکنه این سیاست استان هست.
بازم میگم تعرفه ای که امسال تهران داره اجرا میکنه پارسال مخابرات مازندران اجرا کرده.
تایید میشه پینگ در این چند روز بصورت محسوسی بهتر شده و تایم اوت خیلی کم شده ولی قطعی افزایش داشته حتی ساعت هایی هم که قبلآ قطعی نداشتم الان بعضی مواقع نت قطع و وصل میشه که اکثرآ هم وسط آنلاین بازی کردن هستش که آدم رو کفری میکنه اونم هم وسط League Of Legend بخش Ranked. :n28::sq_10:نقل قول:
طبق آمارها
میانگین سرعت اینترنت در افغانستان 8 رتبه، عراق ۱۰رتبه، مغولستان ۱۲۰رتبه و قرقیزستان ۱۱۵رتبه بالاتر از ایران است
اگه تو افغانستان و عراق جنگه تو ایران سونامیه
قيمت اينترنت 256 كيلوبيت و 512 كيلوبيت به صورت اختصاصي و غيراشتراكي با حجم ماهيانه 80 و 160 گيگابايت برابر تقريبا260 و 520 هزار تومان است. با اين قيمت شما در استاندارد جهاني ميتوانيد به مدت دو سال از اينترنت پرسرعت با سرعت بالاي 50 مگابيت و حجم نامحدود بهرهمند شويد.
پینگ من 140 هست و تغییری نکردنقل قول:
من خودم ی سایت رفته بودم که سرعت 64 و 128 رایگان بود حالا ببین اینجا چیجوری مردمو میچاپننقل قول:
سلام
من یه مگ 4 گیگ یه ساله گرفتم. هزینه رو قبض چقدر باید بیاد؟ برای من اومده 45500 تومن! 2020 میگه ماهی 17500 هست.
دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن.
با آبونمان حدود 37 تومن برای هر دوماه میاد.بقیه میشه هزینه تلفن ثابتنقل قول:
نه این فقط هزینه دیتا بود. الان قبض دم دستم نیست دقیق بگم. اما میدونم هزینه دیتا یا سرویس ویژه بود که نوشته بود ۴۵۵۰۰ تومن دیگه بقیه قسمتا دقت نکردم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
210/000 تومن که هزینه خود سرویس هست + آبونمان که 12/000=222/000 که هر 2 ماه باید 37/000 بیادنقل قول:
اگر هم هزینه نصب رو 15/000 بگیرن که نمیگیرن+222/000=39/500 هر 2 ماه
باید اطلاع بدی به مخابرات یا اینکه شکایت کنی