خیر ، شما اگر روی 8 مگ نویز دارید ،تماس بگیرید تا پروفایلتون رو کمتر کنند و بتونید حداقل بدون قطعی استفاده کنید.نقل قول:
مشکل نویز به خاطر سیم های مخابراتی هست و شرکت های pap نمی تونند رفعش کنند و مخابرات عملا همکاری نمی کنه
Printable View
خیر ، شما اگر روی 8 مگ نویز دارید ،تماس بگیرید تا پروفایلتون رو کمتر کنند و بتونید حداقل بدون قطعی استفاده کنید.نقل قول:
مشکل نویز به خاطر سیم های مخابراتی هست و شرکت های pap نمی تونند رفعش کنند و مخابرات عملا همکاری نمی کنه
توی این کشور زیاد نیست اما برای یک سرویس خوب یکم زیاده اما این فاصله شما نباید اینقدر نویز درست کنه. از های وب بپرس مامور فرستادین مرکز چک کنن پورت و دی اس لم و اسپلیتر را؟! چون معمولا تجهیزات بی کیفیت و فرسوده دارن .شما اگر چندبار درخواست ندی نمیرن یا الکی میگن رفتیم مشکل از شما یا مخابراته. اگر تمامی این موارد چک شد متاسفانه مربوط به سیم کشیه مخابراته که اونم هیچ کاری نمی کنن چون اکثرا فاقد تخصص هستن و با روابط اونجا مشغول به کارن .... الان دیگه دوره کابل مسی گذشته و فیبر استفاده میشه و مراکز دیتا نزدیکه نه اینکه مخبرات 2-3 کیلومتر با خونه فاصله داشته باشه و 20 تا محله پوشش بده!! شما یه بار مدالیسیون عوض کنید ببینید ریت خط بالا و نویز پایین میاد مثلا بزارید رو Gdmtنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
پورت چک شده ولی دی اسلم و اسپلیتر رو نمدونستم که میگم اونارو هم چک کنن . مدالیسیون رو چطور عوض کنم میشه توضیح بدید؟ منظور من مرکز مخابرات خودش بود نمیشه که هر 2 کیلومتر یه مخابرات بززنن!!نقل قول:
8 مگ هست ولی 6 مگ رو بزور میکشهنقل قول:
علاوه بر اسپلیتری که تو منزل استفاده میکنید یک اسپلیتر هم تو مرکز هستش.نقل قول:
بله نمیشه تو هر 2 کیلومتر مخابرات زد منظور اینه که یا باید فیبر نوری کن که فاصله تا مرکز باعث افت نشه مثل کابل مسی !! یا اینکه مراکز دیتا محله ای کنن نه اینکه مخابرات پوشش بده یعنی بخش مربوط به نت و تجهیزات مربوطه فقط تعداشو افزایش بدن خارج از داخل مخابرات تا اونایی که فاصلشون دوره هم با همون کیفیت بتونن سرویس بگیرن
از طریق یکی از دوستام یک آشنایی پیدا کردم خط رو عوض کردن مشکل حل شد الان رو 25 هست که خوبهنقل قول:
سلام
دوستان نهایت سرعتی که های وب میده چقدر هستش ؟
این بسته های جدید چطوریه؟
باتوجه به این که دانلود شبانه نداره ایا فشفشه به صرفه هستش ؟
حذف شود لطفا
600-1mb بستگی داره از دوستام میگن 1.5 هم دانلود کردن فشفشه گیگی 600 تا هزار تومن بستگی داره چی فشفشه ای و چند روزه بگیرینقل قول:
سلام دوستان آیا های وب هم مثله آسیا تک سرور داره برای دانلود و کدوم سایت ها از سرور های های وب پشتیبانی میشن
فیبر نوری هم فقط مخابرات میت نه سرویس بده¡¡¡¡نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
مشکلی برام پیش امده
ورودی منزل نویز ندارم اما وقتی وصل ساختملن میشه و میبرم داخل منزل تست میکنم نویز شدید میگیره
یه سیم کشیدم به طول پنج متر تا داخل خونه اما بازم نویز گرففقط مستقیم نزدیک ورودی نویز ندارم
چیکار کنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
از کابل شیلد دار مخصوص تلفن استفاده کنید.نقل قول:
به مخابرات کاری ندارم کلا گفتم سیستم کابل کشی باید عوض بشه فیبر نوری بشه اونوقت شرکتها هم بروز میشن رو فیبر سرویس میدن.نقل قول:
داداش های وب اصلا نشد ثبتنام کنه پول رو گرفتن بعد چند روز گفتن باید تو صف بمونی که من گفتم نمیخوامنقل قول:
به همه ی اپراتور ها هم زنگ زدم میگن پورت خالی نداریم:n29:
زنگ زدم به صبانت اونجا هم پورت نداشتن و گفتن اگه میخای تو صف بذاریمت باید 5500 بریزی به یه شماره کارت به نام شرکت میخاستم بدونم این برای چی هست اصلا؟
یه چیز دیگه هم اینه که تو شاتل هم اسمم تو لیست انتظاره مشکلی پیش نمیاد اگه صبانت رو ثبتنام کنم؟
سلام
مگه سرویس های تا 1 رو روی 4 نمی بندن پس فرق 512 و 1 غیر از قیمت چیه؟
من چند شب گذاشتم برای دانلود بعضی شب ها هیچی نگرفت بعضی شب ها هم فقط 400-500 مگ گرفته ماجرا چیه چرا این قدر کم؟
مطمنی دانلود منیجرت مشکلی نداشته؟!نقل قول:
سایتی که میخواستی دانلود کنی مشکلی نداشته؟!
من که تا حالا برای دانلود شبانه مشکلی نداشتم...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام شبانه چه مقدار دانلود می کنی؟نقل قول:
ساعتی 1.5 گیگنقل قول:
درود
سرویس 1 مگ های وب کسی داره؟
سرعت دانلودش چقده؟
تو شب کمش نمیکنن؟
دوستان فشفشه 1 روزه دقیقا چقدر زمان برای استفاده داره؟ یعنی اگه من ساعت 2 بعداز ظهر فعال کنم تا پایان همان روز اعتبار داره یا به مدت 24 ساعت
سلام به مدت 24 ساعت ، همین که انتخاب کنید ساعت رو هم میزنه و پیام میدهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام به مدت 24 ساعت ، همین که انتخاب کنید ساعت رو هم میزنه و پیام میدهنقل قول:
من دارم تا 500 دانلودمنقل قول:
شبانه هم نصف میشه
24 بعد از فعال کردنش ادامه دارهنقل قول:
من نمیدونم چرا این های وب تو مرکز شهید چمران سرویس نمیده . راهی هست بشه سرویس گرفت .
سلام دوستان های وب سرویس شب و روز 128 چنده؟
سلام دوستان
من سرویس ویژه دارم 5 ماه مونده تموم شه رایگان شبانه هم لازم دارم باهاشون صحبت کردم نمیدن میخواستم بپرسم میتونم سرویسم رو به یک مگ تغییر بدم برای این پنج ماه؟ راستی شبی چقد دانلود میشه با یک مگ؟
با سپاس
آیا میشه یکی دیگه با خط خودش فشفشه 40 گیگ 30 روزه رو بگیره و من استفاده کنم 3 ماهه دارم و مشکلی از بابت تعداد روز ها ندارم الان 40 گیگ خودم تموم شده و تا ماه بعد فشفشه 40 ت پنل نمیاد هر ماه یکبار میشه خرید؟
ممنون میشم پاسخ بدیدنقل قول:
شبو روز 170-200نقل قول:
قسمت دوم سوالت حداکثر 2.5 گیکنقل قول:
دوستان تو شهر ما های وب نمایندگی نداره
نمیشه یجوری درخواستی چیزی ثبت کرد و درخواست ها بره بالا نمایندگی بزنه ؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با دفتر استانی های وب در استان خود تماس بگیرید.این سریعترین راهکار استنقل قول:
- - - Updated - - -
با دفتر استانی های وب در استان خود تماس بگیرید.این سریعترین راهکار استنقل قول:
دوستان وضعیت تلگرام چطوره؟
:n03:
الله اکبرنقل قول:
توی شهرمون های وی نمایندگی نداره
من استعلام گرفتم میشه ثبت نام کنی ؟!!!!!!!!!!!!!!:n04: تازه زنگ هم که زد گفت کاراتون روی میتونیم انجام بدیم.!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
الله اکبرنقل قول:
توی شهرمون های وی نمایندگی نداره
من استعلام گرفتم میشه ثبت نام کنی ؟!!!!!!!!!!!!!!:n04: تازه زنگ هم که زد گفت کاراتون روی میتونیم انجام بدیم.!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب مثل اینکه تو شهر ما هم های وب نت میفروشه فک کنم من اولین نفری باشم که تو کل شهر فهمیدم :-))
دوستان وضعیت پینگ گوگل تک کانکشن سرور خارج و مهم تر از همه شبانه سرویس 1 مگ چجوریه ؟(قبل از اختلال های کلی که توی نت کشور ایجاد شد وگرنه الان که همه جا داغونه)
تک کانکشن بدرد نمیخوره،پینگ هم خوب نیس تایم رایگان سرویس 1 مگ هم 250 کیلو بایت میده.نقل قول:
میشه پینگ از 8.8.8.8 و سافت 98 + تست تک کانکشن از testmy.net قرار بدیدنقل قول:
دوستان دیگه چطور ؟ بعضی ها گفتن سرعت شبانشون همون 500 هست
راستی اگه نیترو فعال کنی سرعت شبانه هم روی 12 مگ هست ؟؟!؟؟!؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ping
تایم رایگان سرویس 1 مگ در حال حاضر همون 250 کیلو بیشتر نمیده.(قبلا 750 کیلو میداد).بسته های نیترو شبانه نداره.
خیلی هم بد نیستنقل قول:
از اسیاتک نسبتا بهتره شبانش هم 2.5 گیگ میشه دانلود کرد خوبه سرویسم از اسیاتک تموم شه از های وب میگیرم
ویرایش: یه سوال دیگه زمانی که فشفشه میخری از شبانه هم میتونی استفاده کنی ؟؟
-آره میشه از شبانه اسفاده کرد.نقل قول:
من احتمالا تخلیه کنم بیام آسیاتک:n31: