-
نقل قول:
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلی که هست اینه که وقتی با اسکایپ ویدیو کال میکنم کیفیت (Quality) واسم روی ضعیفترین حالت ممکنه ینی (Low) در صورتی که من با 512 وایمکس ایرانسل راحت ویدیو کال میکردم .همچین مشکلی هم نداشتم.
موضوع چی هست؟؟ کسی همچین مشکلی داره؟؟؟ من تا الان با سرعت مخابرات مشکل نداشتم. سرعت دانلودم هم خیلی خوب بوده. ولی این موضوع خیلی واسم عجیبه!!!:n13:
دوست عزیز ایننرنت مخابرات رو اصلا برای ویدیو کال نساخن :n21::n24::n21:
نقل قول:
درست یک روز قبل از سال تحویل دوباره همون محدودیت رو روی پروتکل udp ایجاد کردن!
بعد از مثلا یک دقیقه قطع میشه و دیگه تا یه مدتی نمیشه وصل شد ...
کی بشه از این خراب شده برای همیشه برم و دیگه مجبور نباشم هر روز تعفن این جماعت رو استشمام کنم ...
روایت متواتِِر ( از همین قوی ها ) داریم که ای کسانی که میتوانید بروید، اصلا درنگ نکنید، کلاهتان هم افتاد نه خم شوید و نه رویی برگردانید.
هولم نکنید کم کم دارم خودم از منبر میام پایین. :n26:
-
نقل قول:
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .
ولی مشکلی که هست اینه که وقتی با اسکایپ ویدیو کال میکنم کیفیت (Quality) واسم روی ضعیفترین حالت ممکنه ینی (Low) در صورتی که من با 512 وایمکس ایرانسل راحت ویدیو کال میکردم .همچین مشکلی هم نداشتم.
موضوع چی هست؟؟ کسی همچین مشکلی داره؟؟؟ من تا الان با سرعت مخابرات مشکل نداشتم. سرعت دانلودم هم خیلی خوب بوده. ولی این موضوع خیلی واسم عجیبه!!!:n13:
اینترنت مخابرات مناسب اسکایپ نیست، کلن تک کانکشن سرعت دریافت و ارسال اطلاعاتش با سرورای خارج کشور بده، من تا دوماه پیش کیفیت تماسم رو مدیوم بود، ولی الان روی لو شده، اصلا خوب نیست
-
سرعت 512 مخابرات کرج شهید صدوقی کیفیت فراتر از افتضاح!!! فقط سرعت آپلود رو نگاه کنین غیر قابل باور 2 kb اصلا نمی شه گیم آنلاین زد
-
تو باشگاه مشتریان ثبت نام کن بعد این مسئله رو بگو
بعد تو ارسال نظر ذکر کن که سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو راه اندازی کنن
الان من به خودم دوستام هم گفتم اونا هم مطرح کردن
گفتن رسیدگی میشه
-
دوستان مشکل این چند دقیقه تایم اوت رفع نشده هنوز :n03: برای شما هم همینطوری ؟ 2 هفتس نمیزاره گیم بزنیم.
راستی 2 ساعت نت ترکیده واقعا، به زور صفحه شاید باز شه. :
من تو باشگاه مشتریان ثبت نام کردم چند روز پیش ولی الان سایتش باز نمیشه ! مشکل رو چطوری میشه اعلام کرد ؟:n13:
رسیدگی میکنن یا فقط سره کار میزارن؟
-
الان سرعت پوکیده در حد .. این صفحه هم به زور باز شد. تایم اوت هم زیاده البته نه در حد اون عکس ! از اونجا که اینترنت مخابرات Single Thread هستش :D بنابراین اگر تو خونه کس دیگه ای هم از اینترنت استفاده کنه (مهم نیست چه استفاده ای ، صفحه باز کنه ، میل چک کنه ، اصلا یه کامپیوتر یا موبایل یا تبلت دیگه فقط به نت وصل باشه) اونوقت پینگ به شدت میره بالا و تایم اوت هم حادث میشه لذا از عدم وجود استفاده کننده دیگه اطمینان حاصل کن.
-
پس وضعیت همه خرابه. معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن.
-
دیگه نمیشه انلاین فیلم دید نوسان در حد المپیک:n02:
-
دوستان این مودم من هست کل ساختمون رو پوشش نمیده میخوام 2 انته یا 3 انته بخرم بعد نصابی که اومد یه یوزر و پاسس داد الان بخوام روی این جدیده تنظیم کنم چی کار کنم؟سایته دی جی ک ا لا هست
-
با سلام دوستان بازم خبری شده برای من 512 مخابرات هست و تا دیشب هیچ موردی نداشتم و سرعت دانلود 63 بود میانگین ولی از صبح سرعت دانلود حتی از سرورو های داخلی از 28 بالاتر نمیره رفتم توی ستاب مودم دیدم دانلود استریم روی 263 هست و اپلود استریم هم 159 اینترنت هم خیلی وقت پیش نامحدود ثبت نام کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
-
تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش:n02: ، از 25 اسفند تا امروز خیلی خوب بوده با نهایت سرعت دانلود میکنم درضمن تک کانکشن هم خوب شده اوضاعش.:n16:
-
دوستان شما برای مخابرات بهترین تست واسه تک کانکشن چی رو استفاده میکنید!؟
-
-
نقل قول:
تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش:n02:
اتفاقا برا من سرعت یکم اومده پایین تر :| (تهران)
قبل عید سرعت دانلودم بین 120-125 بود الان دوروبر 100-110 میچرخه :|
ولی پینگ خیلی خوب شده :
این تست 10 روز پیش هست(3/15/2014 )
-
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
من الان آسیا تک دارم سرعت ۲۵۶ ماهی ۱۰ گیگ شبها رایگان ماهی ۳۰ تومن
سرعت شبها افتضاحه اما توی روز عالیه
میخام بیام از نامحدود مخابرات بگیرم چندتا سوال دارم
سرعت دانلود و سرعت کلی سرویس نامحدود ۵۱۲ چقدره ؟
کیفیتش چطوره ؟
قطع و وصلی سرویس های مخابرات چطوره ؟
شبها و روزها سرعت فرق داره ؟
ما مرکز مخابراتی بهشتی هستیم
در کل وضعیتش نسبت به آسیاتک پارس آنلاین عصر ارتباط و بقیه شرکت های خوب در چه جایگاهیه ؟
ممنون
-
نقل قول:
مگه تست تک کانکشن به ISP هم ربط داره؟ :n13:
من دو روش تست توی این پست نوشتم:
ولی خودمم هنوز دنبال روش های جدید میگردم... :n02:
-
نقل قول:
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
کیفیتش چطوره ؟
در کل وضعیتش نسبت به آسیاتک پارس آنلاین عصر ارتباط و بقیه شرکت های خوب در چه جایگاهیه ؟
ممنون
من تجربیات خودم رو میگم.
512 سرعت دانلودی در حدود 63 میده بهت. تو شب و روز هم تقریبا سرعتش ثابته.
تو منطقه ما قطعی کمه و مشکل خاصی نداره. البته ممکنه گاهی اوقات اختلالاتی به وجود بیاد اما کمه.
-
نقل قول:
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
کیفیتش چطوره ؟
ممنون
سرعت دانلود 512 : 61kb / سرعت آپلود : 17kb
کیفیت و قطع و وصلی هاش هم که پست های همین تاپیک رو بخون متوجه میشی..
شب ها و روزها سرعت هیچ فرقی نمیکنه. چون تقریبا همه کاربرای مخابرات 24 ساعت نامحدودن.
به نظر من سمت مخابرات نیا پشیمون میشی..
-
هر 10 دقیقه داره آی پی مخابرات عوض می شه پی در پی داریم دی سی میشیم از همه سرورای گیم
این هفته 48 ساعت کرج اینترنت مخابرات قطع بود کسی به ت*** م نبود
سرعت آپلود میاد رو 3 kb زنگ می زنی به پشتیبانیشون می گن آره مقداری اختلال داریم :n19: وایسین تا درست شه :n19:
این چند روزه عید هم بگذره 100% می رم تخلیه می کنم خط رو
لعنت به این اینترنتون خدا ازتون نگذره با این کیفیت سرویس دادن و پشتیبانی کردنتون
مخابرات فقط به درد کسایی می خوره که تنها کارشون دانلود فقط و فقط و اصولا هیچ استفاده دیگه ای براشون مهم نیس بیان صبح تا شب بذارن رو دانلود برا خودشون آخر ماهم بیان اینجا بگن ماهی که گذشت ما 999 گیگ دانلود کردیم 24 ساعت سیستم روشن بود :n19: مخابرات خیلی عالیه :n19:
-
دوستان سلام
من حدود 4 سالی میشه که پارس آنلاین دارم و از سرویس های حجمی استفاده میکردم که هر روز خدا باید حجم میخریدم یک ماه هم نامحدود گرفتم ولی اول خوب بود بعدش سرعتش خیلی خراب شد, میخوام مخابرات بگیرم دیدم جشنواره گذاشته مودم رایگان میده ولی برای خرید سرویس های بالا, من یک 512 کارم رو راه میندازه ولی اگه مودمش ارزش داره یک مگ بگیرم از ماه های بعد 512 بگیرم ؟؟
سوال بعدیم در مورد سرعت دانلود هستش میخوام ببینم سرعت دانلود 512 میانگینش چقدر و تو ساعت های مختلف ثابته یا خیر ؟
با تشکر
-
نقل قول:
دوستان سلام
من حدود 4 سالی میشه که پارس آنلاین دارم و از سرویس های حجمی استفاده میکردم که هر روز خدا باید حجم میخریدم یک ماه هم نامحدود گرفتم ولی اول خوب بود بعدش سرعتش خیلی خراب شد, میخوام مخابرات بگیرم دیدم جشنواره گذاشته مودم رایگان میده ولی برای خرید سرویس های بالا, من یک 512 کارم رو راه میندازه ولی اگه مودمش ارزش داره یک مگ بگیرم از ماه های بعد 512 بگیرم ؟؟
سوال بعدیم در مورد سرعت دانلود هستش میخوام ببینم سرعت دانلود 512 میانگینش چقدر و تو ساعت های مختلف ثابته یا خیر ؟
با تشکر
سلام
اگر مودمت خوبه که هیچ ولش کن / از لحاظ سرعت هم خوبه نسبت به قیمتش کیفیتش هم در همون حده / برای دانلود هم عالیه / ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی داره / امیدوارم مفید بوده باشه / :n16:
-
نقل قول:
تو IDM در قسمت Option تب مربوطه ( Connetions ) تعداد کانکشن ها را به عدد یک کاهش دهید . :n16:
-
نقل قول:
سلام
اگر مودمت خوبه که هیچ ولش کن / از لحاظ سرعت هم خوبه نسبت به قیمتش کیفیتش هم در همون حده / برای دانلود هم عالیه / ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی داره / امیدوارم مفید بوده باشه / :n16:
تایید میشه
شدیدا به مرکز شما بستگی داره:n02:
-
نقل قول:
سلام
مرسی, مودمم جدیدا یکم اذیت میکنه وقتی بین دو تا سیستم فایل میخوام شیر کنم ریست میشه !!! مودمی که میدن وای فای داره یا نه ؟ چون برام خیلی مهمه که وای فای داشته باشه ...
-
نقل قول:
مرسی, مودمم جدیدا یکم اذیت میکنه وقتی بین دو تا سیستم فایل میخوام شیر کنم ریست میشه !!! مودمی که میدن وای فای داره یا نه ؟ چون برام خیلی مهمه که وای فای داشته باشه ...
رفیق پیشنهاد من اینه که بیخیال مودم مخابرات بشی البته من ازش خبر ندارم که چه مدلی میدن ولی از این مخابرات به ما سودی نرسیده بهتره خودت ی مودم بخری درضمن مودم هاشون جنس آشغال چینی هستن از این مارک های متفرقه که ن فریمورش رو میشه آپدیت کرد نه پشتیبانی داره
-
256 مخابرات واقعن معلوم نیست بین چند مشترک تقسیم شده....یه صفحه رو به زور باز میکنه...واقعن خسته ام کرده...دانلودشم که سرعت نداره...با این حال یه سالی باهاش سر کردم...
حالا هم میخوام یه سرویس نا محدود از شاتل جایی بگیرم مثه اینکه اونها هم سریع محدودت میکنن. نمیذارن دانلود با سرعت خوب داشته باشی...واقعن نمیدونی باید چیکار کنی
-
-
نقل قول:
256 مخابرات واقعن معلوم نیست بین چند مشترک تقسیم شده....یه صفحه رو به زور باز میکنه...واقعن خسته ام کرده...دانلودشم که سرعت نداره...با این حال یه سالی باهاش سر کردم...
حالا هم میخوام یه سرویس نا محدود از شاتل جایی بگیرم مثه اینکه اونها هم سریع محدودت میکنن. نمیذارن دانلود با سرعت خوب داشته باشی...واقعن نمیدونی باید چیکار کنی
من حدود 2 سال پیش 256 نامحدود با کارت دانشجویی گرفتم ولی جوابگوی نیازم نبود سرعتش برای وب گردی خوب بود ولی برای دانلود حجیم اصلا خوب نبود بعد از 5 ماه قطعش کردم و رفتم سراغ شاتل اوایل محدود داشتم که زود به زود ترافیکم تموم میشد و در 30 روز 10 بار حجم میخریدم که مقرون به صرفه نبود بعدش 128 نامحدود از شاتل گرفتم ماهی 28000 هزارتومان که بعد از دانلود 18 گیگ سرعت دانلودت میشد 5 یا 10 کیلوبایت ،کلی هم باهاشون درگیر شدم با پشتیبانی بحثم شد آخرشم برگشتم به مخابرات512 گرفتم هم سرعتش نسبتا خوب بود هم کیفیتش و قیمتش هم مناسب بود البته الان 1 مگ دارم که واقعا راضی هستم
-
نقل قول:
من حدود 2 سال پیش 256 نامحدود با کارت دانشجویی گرفتم ولی جوابگوی نیازم نبود سرعتش برای وب گردی خوب بود ولی برای دانلود حجیم اصلا خوب نبود بعد از 5 ماه قطعش کردم و رفتم سراغ شاتل اوایل محدود داشتم که زود به زود ترافیکم تموم میشد و در 30 روز 10 بار حجم میخریدم که مقرون به صرفه نبود بعدش 128 نامحدود از شاتل گرفتم ماهی 28000 هزارتومان که بعد از دانلود 18 گیگ سرعت دانلودت میشد 5 یا 10 کیلوبایت ،کلی هم باهاشون درگیر شدم با پشتیبانی بحثم شد آخرشم برگشتم به مخابرات512 گرفتم هم سرعتش نسبتا خوب بود هم کیفیتش و قیمتش هم مناسب بود البته الان 1 مگ دارم که واقعا راضی هستم
ممنون...دوست من الان 1 مگ مخابرات داری سرعت دانلودت چقدر هست؟ ماهی چقدر هست؟ و اینکه از طریق سایت مخابرات میشه سرعت رو تغییر داد یا نه؟
من الان 256 دارم اصلن برای وب گردی خوب نیست...هابیت 2 رو تو سه روز به زور دانلود کردم واقعن خوب نیست...حسابی وقتم رو میگیره بخوام تو اینترنت یه سرچی بزنم...میخواستم شاتل آرت 256 بگیرم سرعت دانلودش 250 تا 300 هستش ول مثل اینکه سریع محدودت میکنن باید حواست باشه از سرور داخلی دانلود میکنی یا خارجی کلن دنگ و فنگ زیاد داره...باقیِ سرویس دهنده ها هم تعریفی ندارن کافیه صفحات آخر تاپیک رو بخونی متوجه میشی...ممنون میشم راهنمایی ام کنی...
-
سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم
-
نقل قول:
سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم
برای من هم به همین صورت بود و هیچ راهی نبود بجز خرید خط جدید... که این کار رو کردم.
از اون خلاءهای قانونی مسخره است:n15:
-
نقل قول:
ممنون...دوست من الان 1 مگ مخابرات داری سرعت دانلودت چقدر هست؟ ماهی چقدر هست؟ و اینکه از طریق سایت مخابرات میشه سرعت رو تغییر داد یا نه؟
من الان 256 دارم اصلن برای وب گردی خوب نیست...هابیت 2 رو تو سه روز به زور دانلود کردم واقعن خوب نیست...حسابی وقتم رو میگیره بخوام تو اینترنت یه سرچی بزنم...میخواستم شاتل آرت 256 بگیرم سرعت دانلودش 250 تا 300 هستش ول مثل اینکه سریع محدودت میکنن باید حواست باشه از سرور داخلی دانلود میکنی یا خارجی کلن دنگ و فنگ زیاد داره...باقیِ سرویس دهنده ها هم تعریفی ندارن کافیه صفحات آخر تاپیک رو بخونی متوجه میشی...ممنون میشم راهنمایی ام کنی...
سرعت دانلود از سرور های داخلی 130 و از سرور های خارجی 110تا120 هست البته ساعات خلوتی اینترنت با نهایت سرعت میتونی از داخل و خارج دانلود کنی. ماهی 38000 تومن میدم. از طریق سایت مخابرات هم میشه تغییر سرعت داد ماهی یکبار یعنی اگر امروز تغییر دادی تا 30 روز دیگه نمیتونی سرعتت رو تغییر بدی .بهت پیشنهاد میکنم اگه دانلودت زیاده و مصرفت زیاده سراغ شاتل و پارس آنلاین نری که واقعا دزد هستن در ضمن من به راحتی کانتر بازی میکنم البته اینم بگم کیفیت اینترنت مخابرات بستگی به مرکز مخابراتی داره خداروشکر مرکز ما زیاد شلوغ نیست
-
^
کاملا حرفای ای ندوستمون تایید میشه.
مرکز مخابراتی ما هم خوشبختانه خلوت هست و سرعت و پینگ من خیلی خوبه.
برای بازی هم از سرویس های کاهش پینگ استفاده میکنم،پینگ با سرور های اروپایی بین 90 تا 110 هست با سرور های آمریکایی هم 160-190......
بدون این سرویس پینگ با اروپا معمولا 180 هست........
-
ADSL / مخابرات استان تهران
-
-
جدیدا پینگ داخل از 10 به 6 رسیده و اروپا هم 90
-
کسی نبود راهنمایی کنه؟
الان این مدل رو میخوام بخرم
چطوره دوستان؟170 قیمت گرفتم
مودم 2 انتنه یا 3 انته چی پیشنهاد میکنید؟مودم خودم d-link n150 هست تک انتنه هست کل ساختمون رو پوشش نمیده
بعد یوزر و پس رو چطوری روی مودم جدید بدم؟
-
مختار جان اینجا بحث در مورد مخابرات و بدبختی های ملت توی کرج با اون نت داغونش و خوشبختیای ما توی مراکز خلوته :n02:
برای مشاوره خرید و زودتر به نتیجه رسیدن باید برید به
تو قسمت مربوطه تاپیک بزنید
افراد فعالی مثل
و
و بقیه عزیزان هستند جواب میدن .اگر تاپیکتون رو ندیدن توی پروفایل لینک تاپیکتون بدید حتما سر میزنن و جواب میدن .
-
دوستان چک کنید ببینید نت شما هم منهدم شده ؟ و مسیر هم دوباره شده هند ؟ یا همون آلمان و انگلیس مونده ؟
-
دوستان اگر پهناي باندمون رو تغيير بديم به يه مگ يا دو مگ ديگه نميتونيم به خط سابقمون برگرديم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk