سلام بچه ها .من طرح بعثت دارم . میخوام ببینم طرح های طلایی و نقره ای که شبانه داره سرعتشون چطوره می ارزه به جای بعثت استفاده کرد
Printable View
سلام بچه ها .من طرح بعثت دارم . میخوام ببینم طرح های طلایی و نقره ای که شبانه داره سرعتشون چطوره می ارزه به جای بعثت استفاده کرد
برای فوتوشاپکاران هست :دینقل قول:
بشتابید بشتابید طلایی و نقره پاییزه با شارژ حساب بدون تمدید 20تومن ارزونتر تموم میشه
اگه دان نداری شاتلنقل قول:
شاتل........نقل قول:
نه داداش فوتوشاپ چیه واقعیه اگه کارمند مخابرات باشی بهت از این طرح ها میدن سطح 3 شو اگه تو مدیر(بخش) مدیریت مخابرات مشهد باشی میشه سطح 2 اگه تو هیئت مدیره باشی میشه سطح 1 که نامحدوده!نقل قول:
دیشب با طلایی پاییزه تو 20مین اول 1 گیگ دان کردم.تا 1.20 سرعت 8مگه
باشه :دی :دینقل قول:
پاک شود ...
سلام همشهریان مشهدی
بیایید ماهم به پیشرفت علم کمک کنیم حتما می گید چطوری ؟
از اونجا که کامپیوتر های ما شب ها روشن هست و تنها پردازش ان فقط دانلود فایل است کامپیوتر می تواند با پردازش اطلاعات دریافتی از یک موسسه تحقیقاتی به علم کمک کند
شما می توانید تعیین کنید چقدر پردازش شود و چه زمانی
تنها کافی است یک نرم افزار 7 مگابیایتی را دانلود کرده و عضو شوید مقداری داده از پایگاه نرم افزار از اینترنت میگیره پردازش میکنه و بعد از طریق نت نتیجه ارسال میشه
یه توضیح تکمیلی در مورد پروژه BOINCاین نرم افزار با استفاده از میلیون ها کامپیوتر شخصی در جهان به حل
مسائل پیچیده ای در زمینه های مختلف (از جستجویی فرازمینی تا پیدا کردن
درمان ایدز - تحلیل ساختار کهکشانها و پیدایش عالم - مالاریا - حل مسائل
ریاضی و غیره ) میپردازه . به این صورت که با دانلود حجم کمی دیتا شروع
به پردازش اونها میکنه که ممکنه ساعتها طول بکشه و بعد از آنالیز اونها
رو آپلود میکنه)
این سایت اصلی نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم سایت تیم ایرانی (توضیحات نصب و استفاده به زبان فارسی) یکی از پروژه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه رتبه ایران در جهان 71 هست و این از خیلی از کشور های آفریقایی
هم پایینتره.
در حال حاضر با اینکه فیبر هستم پینگ و سرعت بدک نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<ادیت>
در کل هر شب چقدر میگیری؟؟نقل قول:
دوستان کسی بهش حجم اضافه شده یا نه.
به من 2 گیگ اضافه کردن البته من گفته بودم 3 گیگ اما همین 2 گیگم خیلی بتونم از مخابرات دزد بگیرم.
شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز. من قبلا طرح 256 3ماهه داشتم الان طرح طلایی گرفتم ولی سرعت دانلود ان مثل طزح 256 هست و data rate مودم 960 هست لطفا راهنمایی کنید؟ این 2020 شبانه روزی هست یا فقط روز ها هست جوابگو؟ خواهشا هر که میداند من را راهنمایی کند. با تشکر
یه عکس از صفحه تنظیمات مودم بذارید.نقل قول:
فیبر هستید شما؟
سلام منم میخوام طلایی پاییزه بگیرم/سرعت دانلود شما قبلا روی ۲۵۶ چند بوده؟نقل قول:
دوستم ۱۲۸ داره سرعت دانلودش ۱۳۰کیلوبایت
پست دوستان رو میخوندم مخابرات ظاهرا طرح پاییزش سرعتاش خوبه
فکر کنم وقت تخته کردن بعثت رسیده/
سلام. طرح 256 سرعت دانلود 120کیلو بایت .الان طرح طلایی روزانه 310 کیلو و شبانه 100 کیلو بایت.
پس ۲۵۶ و ۱۲۸ یکیه
ازونجایی که سرعت شبانه بعثت هم حدوداً ۱۰۰ هست و قیمت بالاتر+سرعت روزانه کمتر از طلایی : اولویت با تخلیه بعثت.
سلام بچه ها بعثت بهتره شبانه یا طلایی ؟ اگه تغییر بدیم بعثتو به طلایی حجم و زمان باقی مونده چی میشه ؟
کسی نویزش بالانرفته
از سر خط چک کردم
نویزم
Downstream Upstream SNR Margin :12.1 16.5 db Line Attenuation :42.0 26.5 db
هست
سلام
اگه من الان شارژ زمانی بکنم از تاریخ اتمام اکانتم به من اضافه میشه یا از امروز که خریدم؟
متاسفانه پست قبلیم تکرار شده بود لطفا حذف بشه
دو ساعته نتم دو دقه دوقه قطع و وصل میشه. داستان چیه؟
به مدت قراردادتون اضافه میشه.نقل قول:
مخابرات استان قزوین طرح نامحدود داره با چه قیمتایی
برادر من اتفاقا دانلود دارم شبی 3 گیگ هم کافیهنقل قول:
شاتل بودم اما واسه شبانه رایگان خوب نیس
کسی بهش ترافیک اضافه نشده.بابا همین ترافیک هایی که درساعت رایگان کسر کرده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ، من الان از طرج بعثت طرحم رو تغییر دادم و "پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه" شدم.
الان سرعت دانلودم در روز همون 120-150 کیلو بایت هست ، این طبیعی هست؟ نباید سرعتش بیشتر باشه؟ آخه بعثت هم همینقدر بود سرعت.
تو تعرفه های سایت خود مخابرات هم این طرح رو 2mbps نوشته ، چطور سرعت من همون 150 هستش؟ شخص دیگری هم اینطوری هست؟
فیبر هستید؟نقل قول:
یه عکس از صفحه تنظیمات مودم بذارید
بله از این فیبر هایی هستیم که هیچ شرکت دیگری نمیتونه سرویس بده .نقل قول:
خط که رو ٢ مگ بسته شده,صبح سرعت رو تست کنید.نقل قول:
انصافا نویز خیلی پایینه توی فیبر نوری حیف که انحصاری دست مخابراته...
با تشکر از جواب ، حدودا باید سرعت در این طرح "پاییزه طلایی" چند باشه در طول روز؟نقل قول:
برای مسی ١ مگابایت,برای فیبر حدا کثر ٢۵۶ کیلوبایت,ولی اکثرا سرعت پایینتره.نقل قول:
من که طلایی معمولی داشتم خط رو روی ٣ مگ بسته بودن که روی ٢ مگ جواب بده.
ولی فیبر خیلی اذیت میکنن باید پیگیر باشید شاید رو ٣ مگ ببندن که سرعتتون به ٢۵۶ کیلوبایت برسه.
دوستانی که فیبر داشتن هم سرعتشون از همون ١۵٠ کیلوبایت و نهایتا ٢٠٠ بالاتر نرفته.
فیبر نوری مفهوم کاملا معکوس داره اینجا...
سلام شما قراردادتون تموم شده بود؟ اگر تموم نشده بود زمان و حجم قبلی چه بلایی سرش اومد؟نقل قول:
سلام خط من مسیه یعنی طلایی ۱MB/S دانلود میده؟۱۰۲۴KB/S؟؟؟نقل قول:
بله امشب تمام می شد ، و در سامانه که می رفتم فقط گزینه تغییر طرح برام مجاز بود.نقل قول:
زمانی که نمانده بود اما حجم باقی مانده ام به حجم طرح جدید اضافه شد.
بسته به شلوغیه مرکز مخابراتی بله,برای من که تا بعضی ساعات رو ١ مگه.نقل قول:
اما سرور داخلی در طول روز زیر ۵٠٠ کیلوبایت نیومده تا حالا.
سلام من خطم شش ماهه طلایی صبا (18گیگابایت) [6 ماه] هست که 1 سال هست دارم تمدید میکنم سرعتم هم روی 240 .
Interface Status Rate DSL Up 6426 kbps / 1531 kbps LAN Up 100M/Full Duplex
SNR margin Upstream : 13 db Line Attenuation Upstream : 27 db
SNR margin Downstream : 9 db Line Attenuation Downstream : 44 db
چون خط رو روی 6 مگ بستن snr افت کرده.
سرعت دانلود خوبه اما time out دارم از پینگ 4.2.2.4 کسی این مشکل time out رو داره ؟
راستی پسر خالم طرح پاییزه داره از خط من یوزر و پسورد رو میزنه 500 تا سرعت میده بهش به نظرتون چون dsl من رو 6 mb بسته شده برم طرح پاییزه بگیرم ؟
الان 30 گیگ شارژ میتونم بکنم میشه 68 تومان +3 ماه که میشه 38 تومان که جمعا 100 تومان میشه به نظرتون برم پاییزه بگیرم که حدود 116 تومان میشه یا روی همین طرح بمونم ؟ میترسم طرحم رو عوض کنم رانژه خطم تغییر کنه !!
من مسی هستم بچه ها شرکت دیگه ای به جز مخابرات پیشنهاد نمیدین یا روی همین مخابرات بمونم ؟
از سمت مخابرات snr از 30 به بالا باید باشه و line att.. از 4 به پایین
و طرف شما
snrباید از 15 به بالا باشه و line att... از 30 به پایین
مقدار snr کمتر از 12 نشون دهنده مشکل جدی روی خطه بالای 20 رضایت بخشه و بالای 30 مناسب هرچی بیشتر باشه نشون دهنده سیگنال مفید تره برعکس line attenution هرچی کمتر باشه بهتره در حالت ایده آل 20 رضایت بخش 20 تا 50 بالاتر از 50 مشکل داره خط
خیلی از شماها نویزاتون بالاست برای همین ممکنه زیاد دیسکانکت بشین و چراغ dsl مودمتون هی خاموش روشن بشه سرعتتون افت شدید داشته باشه و... متاسفانه برای منم بالا رفته از سر خط (دم در) هم چک کردم نویز داشتم فردا پس فردا باید حضوری برم مخابرات احتمال داره از فیوز سمت مخابرات یا کافو باشه:n28:
سلام. snr من تا 6 هم رسیده ولی مشکلی نداشتم.
سلامنقل قول:
خطاهای CRC بالا میره و adsl قطع و وصل میشه نزدیک 30 تا 50 ثانیه و روی سرعتم تاثیر داره اگه دیده باشید روزهای بارونی به خاطر نویز (چه داخلی و چه خارجی ) هم سرعت افت میکنه هم زیاد دیسکانکت میشه مودمکه به خاطر نویز هست