دوستان لطفا راهنمايي كنيد ميخوام كادو بگيرم كسي كه ادكن 212 و كوكو مادمازل و چوپار داشته كدوم ادكلن براش بهتره جیونچی پلی اینتنس يا ایو سن لورن مانیفستو ادو پرفیوم لطفا راهنمايي كنيد مخصوصا از 212 س دو تيكه خيلي خوشش ميومد ممنون
Printable View
دوستان لطفا راهنمايي كنيد ميخوام كادو بگيرم كسي كه ادكن 212 و كوكو مادمازل و چوپار داشته كدوم ادكلن براش بهتره جیونچی پلی اینتنس يا ایو سن لورن مانیفستو ادو پرفیوم لطفا راهنمايي كنيد مخصوصا از 212 س دو تيكه خيلي خوشش ميومد ممنون
سلام به همگی
میشه به این سایت نگاه کنید و از بین عطرهای مردونه عطری رو معرفی کنید که بوی خنک خنکی داشته باشه و ماندگاری تقریبا خوبی.از بوی تند متنفرم:n02:
عطر الانم happy clinique
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دو سه نمونه از بهترین های ریو کالکشن رو برای این فصل بهم معرفی کنید
مردانه , گرم
پخش و ماندگاری خوب
میدونم نباید از کپی توقع زیادی داشت اما افعلا بودجه م در حد ریو ست مرسی
یه عطر با بوی سرد که نفس ادم رو باز کنه چیه؟:n02:ماندگاری خوبی هم داشته باشه؟رنج قیمت هم حداکثر ۲۰۰نقل قول:
ریو هوم اینتنسنقل قول:
ایسه میاکی بلونقل قول:
Polo Blue
ممنوننقل قول:
بین اینا هم کدوم رو پیشنهاد می کنید؟یا پیشنهاد قبلی رو دارید دوباره؟
پورشه دیزاین اسنس
جان وارواتوس آرتیسان
مونت بلنک لجند اینتنس
سالواتور فراگامو آکوا اسنشیال
میخوام بوش هم زیاد تکراری نباشه.مردم کمتر برن سراغش
واسه پیشنهاد شما؟
سایت عطر افشان ۱۲۵میل رو زده ۱۹۰تومن
بامیلو هم زده ۱۸۰
اما این سایت زده ۱۴۰
به نظرتون مطمئنه
نقل قول:نقل قول:والا فکر کنم مجاز نباشه بگم ، ولی من این سایت رو اصلا اطلاع ندارم ولی از عطر افشان تا حالا 3 بار خریدم اصل بودننقل قول:
دوستان کسی تا حالا بولگاری من اکستریم داشته:
میخوام بدونم موندگاری و پخش بوش چطوره؟
دوستان یه پیشنهاد
بیاید هر عطری دی جی کالا برای پیشنهاد شگفت انگیز گذاشت سریع اینجا در موردش صحبت کنیم و تجربیاتمون رو منتقل کنیم تا اگه دوست داشتیم بخریم.
Rio Homme Intense رو خریدم ازش راضی م ممنون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون در مورد لاگوست الگانس چیه؟
سلامبه نسبت خوده بولگاري من بهتره اما در مجموع خيلي خوب هم نيست (خصوصا پخشش)نقل قول:
ورژن بلك خيلي بهتر هست :n40:
بادي اسپلش هاي ويكتوريا سكرت كاملا ماندگار و عالي هستند با رايحه هاي متنوع قيمت حدود 45 الي 50نقل قول:
اينجا تبليغات سايتهاي ديگه ممنوع هست دوست گرامينقل قول:
ولي ميشه در مورد هر عطري بحث و گفتگوي مفيد داشت كه منجر به خريد بشه ياخير:n16:
بلك خب ادو پرفيومه. اما خيلي تنده. من اينقدر تند رو نمي پسندم.نقل قول:
از كنزو مدل هاي نايت و اكستريم رو هم مي پسندم.
دوست عزيز خودت از اينجا خريد كردي مطمئني اصله من از افشان گرفتم خوب بود ولي اينجا اگر تاييد كني ميخرم لطفا راهنمايي كن ممنون
ممنون . کانال که فقط مدیر میتونه پست بزاره .منظورم گروه بود که همه بتونن نظر بدن و از صحبتهای هم استفاده کنن
یه چیری میخوام که همه خیلی خوش عطر باشه و هم جلوی بوی بد عرق رو بگیره؟؟نقل قول:
من فکر میکنم بادی اسپلاش با بوی عرق قاطی میشه نتیجه خوبی نداره
دئودورانت بگیرم بهتر نیست ؟؟؟؟؟
دوستان آیا چک کردن شماره 4 یا 5 رقمی انتهای ادکلن در سایت checkcosmetic به معنای اصل بودن ادکلنه یا صرفا تاریخ انقضای محصول رو نشون میده؟ به نظر میرسه که صرفا به درد تاریخ انقضا میخوره چون ادکلنهای تقلبی هم میتونن اون شماره رو ته جعبشون بزنن . نظر شما چیه؟
دوم اینکه آیا لیبل وزارت بهداشت اصل بودن ادکلن رو تضمین میکنه؟
در یک سایت اینترنتی خوندم که میگفت تایید میکنه .البته عدم وجود لیبل هم اصلا به معنی فیک بودن نیست چون ادکلن به روشهای مختلفی وارد کشور میشه ولی وجود لیبل بهداشت اصل بودن رو تایید میکنه.البته به شرط چک کردن کد 16 رقمی اون از روشهای موجود مثل پیامک یا تماس . نظر شما چیه؟
سلام از اساتید
یه سوال داشتم ، می خواستم بدونم عطری هست که بوی مایع دستشویی صدفی اوه رو بده اونی که رنگ مایع داخلش آبی رنگه ؟ چون واقعا لذت می برم از بوش شاید سوالم عجیب بیاد به نظرتون ولی واقعا عاشق این بو شدم
حالا عطر باشه یا اسپری یا هر چیز دیگه ، ممنون
ببخشيد منظورم گروه بود به اشتباه كانال گفتم...نقل قول:
اگر اسپري هاي پودري مخصوص بدن مثل ركسانا منظورتونه توصيه نميكنم كلا هر عاملي كه مانع تعريق بشه مصرف درازمدتش گويا مضر هست...(بگذريم توي اين هوا كه داريم هرنفس سم ميخوريم ديگه اينا كه چيزي نيست! :دي) بهرحال تا حدي با شما همنظرم وقتي بدن تميز باشه خصوصا بعد از استحمام بادي اسپلش ها حس بينظري دارند اما اگر احيانا كمي با عرق مخلوط بشه نتيجه چندان جالب نيستنقل قول:
در نهايت انتخاب با شماست:n16:
عجيب نيست چون دقيقا از اسانس هاي خاصي برند اوه استفاده ميكنه من شخصا رنگ صورتي صدفي اين برند رو دوست دارم منتهي نتونستم متوجه بشم كه معادل كدوم عطره فقط در مورد رنگ بنفشش اطلاع دارم كه معادل عطر ليدي ميليون از پاكورابان هستنقل قول:
دوست عزيز خودت از اينجا خريد كردي مطمئني اصله من از افشان گرفتم خوب بود ولي اينجا اگر تاييد كني ميخرم لطفا راهنمايي كن ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه اطلاع ندارم. فقط میدونم عطر افشان اصله.
پیشنهاد خوبیه .همیشه نه ولی بعضی وقتها پیشنهاد شگفت انگیزش خوبننقل قول:
مثلا من چند روز پیش در طرح یلدای شگفت انگیز .کنزو لیوپار 50 میل رو دیدم که قیمت زده بود 65 که بلافاصله خریدم.اگر اشتباه نکنم قیمت بدون تخفیفش 115 هست. ظواهر هم که نشون میده اصله .این یعنی یه خرید عالی
پیشنهاد خوبیه .همیشه نه ولی بعضی وقتها پیشنهاد شگفت انگیزش واقعا خوبننقل قول:
مثلا من چند روز پیش در طرح یلدای شگفت انگیز .کنزو لیوپار 50 میل رو دیدم که قیمت زده بود 65 که بلافاصله خریدم.اگر اشتباه نکنم قیمت بدون تخفیفش 115 هست. ظواهر هم که نشون میده اصله .این یعنی یه خرید عالی
نمیدونم چرا دو تا پست شد.گزینه پاک کردن رو هم ندیدم.مدیر این پست حذف بشه لطفا
سلام
دوستان جایی میشناسین Kenzo Power موجود داشته باشه؟؟؟ این ادکلن امضای منه و ۶ سالیه که مدام استفاده میکنم که اخیرا تموم شده و چون دیگه تولید نمیشه تو بازار کمیاب شده
(اینم اضافه کنم که تو اینترنت سایت هایی که زدن موجود تماس گرفتم موجود ندارن)
احیانا اگه پیشنهادی مشابه کنزو پاور دارین که بتونه جاب کنزو رو بگیره معرفی کنید تست کنم!
سلام
دوستان کسی ادکلن ویزاری استفاده کرده؟
میگن بوش بیشتر از ماین شبیه اونتوسه
سلام
به نظر من برای خرید عطر بهترین گذینه عطرافشان هست قیمت ش نسبت به سایتی مثل دیجی کالا ارزون تر (در خیلی از موارد) و هزینه پستی هم با خود فروشنده هست دی جی کالا با تخفیف ش هم تقریبا قیمتی مثل قیمت معمولی این سایت میده
کارولینا هررا 212 وی آی پی :
عطر افشان 210,000 تومان - اطمینان از اصل بودن جنس
دیجی کلا 218,000 تومان + هزینه پستی (شرایط ارسال رایگان ش رو اطلاع ندارم ) - اطمینان از اصل بودن جنس
بامیلو 195,000 تومان - هیپ تضمینی در اصل بودن جنس یا حتی ارسال همون مارک و موردِ سفارش داده شده نیست (بارها این مورد رو دیدم )
به نظر من کار مفیدی که میشه انجام داد اینکه برای فصل های مختلف بهترین انتخاب ها رو با قیمت هایم مختلف در صفحه اول تاپیک مشخص بشه . اینجوری افرادی مثل من که تو این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارن میتوننی چند تا گرینه داشته باشن برای بررسی :n02:
عطرافشان که تو کار درستیش حرفی نیس ولی نمیشه مرجع قیمت قرار داد ممکنه خریدشون تو تاریخ خاصی بالا بوده باشه و گرون تر بفروشن ولی در کل قیمت منصفانه تر و چون تخصصی کار میکنه سیستم پاسخ گویی و ارسال دقیق تری داره...
مهم تر از همه اینا سوال جواب های عزیزان متخصص هست که واسه خیلی ها از جمله خودم کلاس درسه...
ولی متاسفانه از نظر موجودی و کلکسیون کامل نیست... خیلی کارها حتی اسمشون هم درج نشده
ولی با این حال عطرافشان پیشنهاد اولمه
دیجی هم که کار درستیش ثابت شده س و دوم
تهران پرفیوم هم از زیاد خرید داشتم و کارشون درسته - سوم
امروز واسه اولین بار از فروشگاهی به اسم ershaco خرید داشتم که اگه سفارشم دستم برسه در موردش نظر میدم
از البسکو هم خرید کردم فعلا نرسیده دستم
اون سايته پاكو رابان بلك اكس اس 50 سی سی (نسخه معمولي، نه l'exces) رو گذاشته حراج 85 چوق
به نظرتون بخرم؟
قیمتش که عالیه!نقل قول:
اگه سبک بوش رو میپسندین وقت تلف نکنین تقریبا 45 درصد زیر قیمت بازاره.
من بوشو دوس ندارم
از نظر قیمت که خیلی عالیه .من بلک ایکس اس پوشن رو دارم وگرنه حتما اینو میخریدمنقل قول:
از نظر بو میگن به نسخه exces نمیرسه اما نمیشه به سادگی از کنار این پیشنهاد گذشت
من کنزو لیوپار رو در طرح ویژه خریدم که از سامانه اصالت بررسی کردم و اصل بود.و شرکت وارد کنندش هم بهینه سازان فرکیش بود که جز وارد کنندگان معتبره
تا من وقت كنم بشينم پشت سيستم بخرم تموم شد :n15:
سلام
من هر چی تو شهرستانی که فعلا هستم گشتم و این عطرها رو پیدا نکردم که تست کنم
ایسه میاکی لئو بلو د ایسه
ایسه میاکی لئو د ایسه پورهوم
نظر دوستان هم واسه عطر خنک با ماندگاری خوب همین ها بوده. عطر الانم هپی کلینیک هستش. چون میخوام خرید اینترنتی داشته باشم نظر شما چیه در مورد این ۲تا گزینه؟ مثلا
مثلا از نظر تندی بو؟ اگه بوی تندی داشته باشه سردرد میگیرم شدید:n35: یا ملاک های دیگه
نقل قول:
تو خرید Issey Miyake L`Eau Bleue d`issey شک نکنید واسه فصل گرم محشره... تلخ و خنک با ماندگاری و پخش قابل قبول!
نسخه پور هوم بوی مرکباتی و گلی داره و همه پسند نیست و پخش و ماندگاریش جدیدا ضعیف شده
چیزی رو از دست ندادی بوش خسته کننده س :n02::n02::n02: نسخه لکسس پیشنهاد میشه!نقل قول:
عطر افشان خوبهنقل قول:
ولی بنظر من پرفیوم شاپینگ خیلی کاملتره
قیمتاشم بعضن بهتره و اوریجینال.
من همیشه فقط ازین دوسایت میخرم
شما هم بعد ریویو بده از ارشاکو.
یه سایت جالب .انتظاری که اکثر آقایون از یه ادکلن دارن !
نکته جالب کسب رتبه اول توسط ورساچی اروس
S.e.x.i.e.s.t Smelling Cologne According to Women
ماشالله به تبليغات فروش!
اين تاپيك رسما شده بيلبورد تبليغاتي :دي
اگر اينطوره ما هم تبليغات كنيم؟
بنابر اخبار رسيده عطرافشان خودش انبار خاصي نداره صرفا به دليل موقعيت مكاني كه داره دسترسيش براي خريد عطر از بازار راحته سفارش رو ميگيرن و بعد تهيه ميكنند!
ديجي كالا رو اصلا قبول ندارم خصوصا در مورد خريد عطراي رده بالا به شدت ريسك داره...ديجي به عرضه كالاي ديجيتال بپردازه وجهه بهتري داره در مورد عطراي زير٢٠٠ نظري ندارم
كلا بازار به شدت نامطمن هست و براحتي جنس غيراصل رو روز روشن حضوري بجاي جنس اصل به فروش ميرسونن (محترمانشو گفتم)
چه برسه غيرحضوري خريد كني!!!
پرفيوم شاپينگ اكي
بقيه سايتهاي نوپاي بيخود!!! كه حتي توي معرفي عطر فرق عطر ٤فصل رو با سرد و گرم نميدونن و اطلاعات غلط بلغور ميكنن كه داد ميزنه چيكارن!
سفارش اخیرم از عطرافشان رسید... قرار بود نسخه پرفیوم ارسال بشه طبق فاکتور که نسخه توالت ارسال شده...
واقها همچین اشتباهاتی حال آدمو میگیره
سلامنقل قول:
کسی تبلیغات فروش نکرده اینجا... هرکس نظر شخصی خودش رو عنوان میکنه و دلیلی هم نداره نظر شخص من شما یا هرکس دیگه حجت باشه و درست...نباید به کسی خرده گرفت! هرکس نتیجه تجربیاتش رو میگه