..: حسین جان ( blackfox ) :..
اِفا اِفا اِفا ، فیفین کی نینشته لو شندلی ، چه طولی ژُهله جون ، خوفی ؟
سلام عزیز دل مادر خوش اومدی به لطف شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
! اما عزیزم من زهره نیستم ، زهرام !
و اما سوالات حسی بنده
نسبت به بسیج و بسیجی چه حسی داری ؟
والا اگه بخوام حس اصلیم رو بگم بنم میکنن ! بن کردن هم که شنیدم درد داره ! خودم به یه دلایلی عضو بسیج دانش آموزی نشدم که جاش اینجا نیست بگم
!
فکر کن برق رفته و تو خونه تنهاای ، کورمال کورمال داری می ری سمت اتاقت ، نزدیک در که می رسی پات به یه چیزی می خوره ، خم میشی و میبی از زیر در اتاقت 4 تا انگشت دست زده بیرون و یخ کرده و بی حرکته ، چه حسی میشی ؟
سنکوب میکنم ، نه یعنی اولش یه عالمه جیغ و ویغ میزنم بعد سنکوب میکنم
!
فکر کن رو تختت خوابیدی و داری سرت رو می خوارونی ، بعد دستت رو میاری زیر پتو و لی احساس می کنی یکی هنوز داره سرت رو می خوارونه ، در حالی که کسی تو اتاقت نبوده ، چه حسی میشی ؟
میگم ممنون بخارون خسته شدم از بس خودم خاروندم ! بعد که تازه دو زاریم افتاد پا میشم رو تختم وامیستم و جیغ میزنم و می پرم بالا پایین !
فکر کن داری تو خیابون راه میری ، صدای تیر اندازی میاد . اول دست میذاری رو گوشات ، بعد حس می کنی بلیزت با آب گرم خیس شده ، ناگه متوجه میشی که تو بودی تیر خوردی ، پاهات سست میشه ، بدنت یخ می کنه و گوشات سنگین میشه . دلت چی می خواد ؟
تا بخوام جیغی ، دادی ، ناله ای کنم و بفهمم چی شده که دیگه مردم
!
داری ار روی راه آهن رد میشی ، پات سر می خوره و گیر می کنه زیر چوب بین ریل . هیچ کس نیست و از دور صدای سوت قطار میاد ، چه حسی میشی ؟
اونقد جیغ میکشم که دیگه کار از کار بگذره ! ( نه مثه این که شما قصد کشنتن منو داری
)
منم امسال باید کنکور بدم ، ولی اثلا قصد محو شدن ندارم . چرا هرکی اولین بارشه می خواد کنکور بده این قدر به خودش فشار وارد می کنه ؟
من به خواسته ی خودم نمیخوام محو شم که ، خونوادم بهم فشار وارد کردن ! واگرنه من صبح روز کنکور هم میام کانکت میشم
!
7 روزی چند ساعت می خونی ( من خودم با توجه به این که سال قبل کنکور دادم ، امسال صبح تا شب خونه ام و فقط 4 ساعت صبح و 4 ساعت عصر می خونم )
هر چند تو جواب واحد گفتم ولی بازم میگم ؛روزایی که مدرسه نمیرم 9 الی 10 ساعتی میخونم ، ولی روزایی که مدرسه میرم و کلاس هم دارم 5 یا 6 ساعت !
فعلا همین ها رو جواب بده ، تا سوالات حسی بعد
ممنون آقا حسین ! ! !