نقل قول:
دمت گرم
خیلی مردی :10:
Printable View
نقل قول:
دمت گرم
خیلی مردی :10:
خواهش میکنم.شما فقط تورنت گرفتنی به seed توجه کن که بالا باشن.چون تو نورنت فیک بالاست.نقل قول:
دمت گرم
الان جی میل باز شده بد خوشحالم.دی:
نقل قول:
من که می گم به این عددها اعتماد نکن
نمی دونم چطور حساب می کنه ولی میدونم که دیگه اینقدر هم دانلود نکردم
البته معمولا از خط وایرلسم استفاده می کنم که سرعت دانلودش فیکس 190 هست ولی خوب یکم گرونه
فعلا رفتم تو کار دانلود کارتون دژ فضایی (اگه سن تون قد بده 16-17 سال پیش شبکه 2 مزاشتش) حجم همه 80 اپیزودش میشه 15 گیگ
من چند روزیه دارم این تاپیک رو دنبال می کنم، مثل اینکه مشکلات مبین نت رفع شده:دی
کسی هست اینجا سرعت 2 مگ داشته باشه ؟ اگه هست سرعتش رو بعد از خرابی ها بده ببینم اوضاع چه جوریه و میشه رفت سراغ این یا نه؟
من 2 روزه گرفتمنقل قول:
دیشب افتضاح بود
تو روز هم بزور بلای 1 مگ می رفت
امشب هم صبر کن تا ببینیم چی می شه :31:
دوستان سوکس'' h*t*t*p*s ''شما هم از کار افتاده؟!
منم مشکل دارم. جالبه که فقط کروم اونم فقط فیس رو باز میکنه .
ماله من هم ميره توي صفحه ي جذاب پيوند هانقل قول:
اگه يه نگاه به تايپيك بقيه شركت ها بندازيد واسه اونا هم سوسك كار نميكنه ! واسه من كه فيسبوق هم باز نكرد
مشكل ما كه قيمت اودلار نيس , فقط و فقط مشكل ما هيلتر نبودن بعضي سايت ها مثه گوگله جنايتكاره.
سلامنقل قول:
خوب وقتی که سرویس تموم بشه که دیگه اینترنت ندارم که بخواهم تمدید کنم. باید زنگ بزنم و پاشم برم بانک؟ من میخوام انلاین پول بدم و از اشتراک قبلی هم چیزی نمونده باشه.
سایت مبین نت و کنترل پنل مشترکین و همچنین بانک مربوطه رایگانه برادر!نقل قول:
سلام دوستان .
کسی از این سرویس های نامحدود 1 به 10 مبین نت نگرفته ؟ سرعت دانلود اینها چطور هست ؟
ظاهراً مبین نت عمداً واسه سرویسای نامحدودش کم میزاره. اگر از پشتیبانی بپرسی، بهت میگه سرعت دانلود این سرویس (1 مگابیت نامحدود) 16 کیلوبایته. در حالی که شرکت های دیگری هم هستند که سرویس نامحدود با ضریب اشتراک بالا میدن، اما انقد سرعتشون کم نیس. ظاهراً این سرویس ها فقط به صورت نمایشی ارائه میشن تا مصوبه ی سازمان تنظیم مقررات رعایت شده باشه:نقل قول:
«بر مبنای مصوبهی شمارهی 87 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جلسهی شماره 87، مبیننت موظف است خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم با فناوری وایمکس را به شیوهی نامحدود نیز ارایه نماید. البته طبق تعرفههای مصوب شده، در طرحهای نامحدود وایمکس مبیننت ضریب اشتراک یک به ده خواهد بود. تعرفههای طرحهای نامحدود یکماهه در جدول زیر نمایش داده شده است.
البته واضح است که به اشتراک گذاردن پهنای باندی مشخص، به عنوان مثال 512 کیلوبیت بر ثانیه، بین ده نفر، با ارزشهای مبیننت که همانا ارایهی خدمات با کیفیت مطلوب است، مغایرت دارد.»
این فیشی که پشت مودم هست و حالت پیچی داره برای چیه ؟ برای وای فای مودم هست یا برای دریافت سیگنال اینترنت . اصلا میشه آنتن بهش وصل کرد ؟؟
فکر کنم منظور شما محل اتصال آنتن تقویتی باشه که البته فعلاً چنین آنتنی وارد بازار نشده و در نتیجه این ورودی قابل استفاده نیست.نقل قول:
صفحه پرداخت اينترنتي وقتي حجم يا اشتراكت تموم بشه باز ميشه . قبلا پنل هم باز ميشد اما يه ماه پيش كه نتونستم وارد پنل فارسي بشم و فقط سايت مبين نت باز ميشد.شايد الان درست شده باشه ديگه.نقل قول:
دیشب 2 گیگ دان کردم!!!! الله اکبر!!!! 1 ساعت فیضبوک برام باز بود.خودم تو کف بودم!!! اومدن جی میل رو باز کنن همشو باز کردن.دی:
من كه ديگه داره برام عادي ميشه كه شبي بالاي 2 گيگ دانلود كنم :دي البته انگار بايد مودم مبين نتم رو بفروشم برم هارد بخرم :27:نقل قول:
+
آقا كسي ميتونه از شيلترينگ رد شه ؟ سوسك كه كار نميكنه. من شنيدم ريموت هم باز نميشه ولي فعلا واسه من كه كار ميكنه
چیز پی ان که کار میکنه.سوسکو (خدایی این اسمو کی گذاشته دی) نمی دونم.تو گوشیم هم hot spot وصل میشه.
چرا وقتی از مخابرات شارژ میکنیم برای حجمای بالا قیمتش میاد پایین ولی الان برای من هر گیگ 8 تومنه؟؟؟؟؟
خداییش انصافه؟؟ من داییم 70 گیگ گرفته از مخابرات 200 تومن من الان واسه دو گیگ باید 16 تومن بریزم:41:
دلمون خوشه شبی 2 گیگ دانلود می کنیم اما همه فایل ها خراب هستند
عین 2 گیگ فایل دانلودی من موقع اکسترکت کردن ارور خرابی میدن!! واسه شما هم اینطوره؟ راهی نسیت؟
منم این مشکلو داشتم، تصادفاً مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم، هم پینگم بهتر شد، هم خدا رو شکر این مشکل به کلی برطرف شد.نقل قول:
من 5 گيگ فايل rar دانلود كردم از سايت دانلودها توي چند شب . هر شب هم آي پي ها عوض ميشدن ولي دست آخر موقع اكستركت مشكلي پيش نيومد.نقل قول:
البته با repair کردن میشه بعضی ها شون رو درست کردنقل قول:
مخصوصا فایل های تصویری مثل فیلم ها رو
دادا تورنت بگیر خیالت راحت.نقل قول:
با تورنت خیلی راحت تره و ناراحتی از باب خراب بودن دانلود نداری
والا تو این چندسال که دانلود می کنم خیلی کم خرابی اتفاق می افتاد و فوقش هم یه فایل اینجور می شده نه همه فایل هانقل قول:
یه چند وقته چه با pc و چه با لپ تاپ چه با ویندوز و چه با مکینتاش، چه با مبین نت چه با اینترنت دیگه دانلود می کنم اکثر فایل ها خراب میشن !!!!! :18:
دیگه فکرم قد نمیده چه مرگشه
تنها فرقی که تو این چند سال کرده اینه که تا حالا با 128 و 256 نامحدود دان می کردم که سرعت پایین بوده و لی الان سرعت دانم شده بالای 100-150. ممکنه از سرعت هارد باشه؟؟!!!! (هرچند سرعت هارد لپ تاپ 5200 هست که بالاست)
نقل قول:تورنت که فکر کنم سرعتش پاینه نه ؟؟نقل قول:
از وقتی که emule رو بستن دیگه طرفه این نوع برنامه ها نرفتم
بستگی به seed داره.من خودم بیگ بنگو با سرعت 100 دان کردم.سرعت اکثرا بالاستنقل قول:
تورنت که فکر کنم سرعتش پاینه نه ؟؟
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 256 مبین نت چنده؟
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
الان که 512 ندارم اما وقتی داشتم بین 60 تا 70 بود. در این مورد دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن. 256 ام فقط نامحدود داره.نقل قول:
دانلود شبانه بستگي به منطقه داره, واسه من اون زماني كه 512 داشتم , 65 ميشد ساعت 4-5 به بعد.نقل قول:
دوستان سلام.چند روزیه تو منطقه ما (تهران-شهرری) من قطعی زیاد دارم.مودم هم نمی دونم چش شده با rssi 69 و cinr 24 دو تا چراغش بیشتر روشن نمی شه.در حالی که قبلا با rssi 75 و cinr 15 سه تا چراغ روشن بود!زنگ زدم پشتیبانی گفت خرابی یا قطعی تو هیچ کجا،جتی منطقه ما ندارن.به مودم شک کردم.دوستان لطف کنن بگن با چه مشخصه ای 3 تا چراغ میگیرن؟در ضمن من 512 سه ماه 12 گیگ گرفته بودم (حدود 7-8 روزه) الان مودمو روشن کردم می بینم رفته رو 2مگ!E-care هم باز از کار افتاده.دوستان یه راهنمایی کنن لطفا
داداش من الان وصل شدم!!! از 6 قطع بود... میریم مخابرات!!!
من بعد از این قطعی چند ساعته تو باز کردن Page مشکل پیدا کردم...
سرعت دانلودم بد نیس اما Page درست و حسابی باز نمیشه
مبین نت من هم قطع بود ولی دیگه چک نکردم که وصل شده
مثل اینکه قطعی سراسری بوده (حداقل خوزستان اینطور بود) ، بچه های adsl هم افت سرعت شدید داشتن
وایرلس من هم بزور پیج باز می کرد ولی الان خوب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا وضعیت شما رو پیدا کردمنقل قول:
ما نیز قط بودیم، اما اکنون مشکلی نداریم، اسنادشم موجوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم سرعت آپلودم کم شده.
پینگ که خوبه ولی نمیدونم چرا پیج ها رو بد باز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سیستم نمیذاشت پیغامتو جواب بدم، مودم من کلاً داغون شده بعد از قطعی...نقل قول:
اونجا هم به مودم دوستم وصل شده بودم (الانم به همون وصلم) و فکر میکردم سرعتم اومده پایین...
پهنای باند من 1 مگابیت بود که عوض نشده