سلام یه سوال دارم تو پچ جام جهانی 2010 لیگای خودش هست.
سالمه خراب نیست.
Printable View
سلام یه سوال دارم تو پچ جام جهانی 2010 لیگای خودش هست.
سالمه خراب نیست.
حالا میشه بگید چه جوری میشه به حالت اولش برگشت؟؟
الان دیگه نمیشه وارد تنظیمات شد! اگه بری هم pes قاطی میکنه و باید ببندیش:23::41:
ببخشید من بازیکا رو نمیبینم که اصلا برم روشون و دومی رو انتخاب کنمنقل قول:
یکی به من بگه دقیقا کجا باید برم که برسم به لیسته بازیکنا و اون بازیکنو بخرم؟؟از هر تیمی میشه بازیکن خرید ؟
موافقمنقل قول:
راستي تايپيكي هم هست كه گلهاي زده ي خودمونو توش آپ كنيم نشون بقيه بديم حالشو ببرن
يا يه مسابقه بهترين و قشنگترين گل توي درجات مختلف از نظر حركت نمايشي،ضربه ايستگاهي،قيچي،هد شيرجه اي،فاصله ي دور و از اين جور چيزا بزاريم
اگه موافقيد تشكر كنيد از اين پست....:10::11:
اين كارا رو انجام بدهنقل قول:
به قسمت time Office برو
به قسمت negotiatiaons برو
به قسمت pleyare serche برو
نه عزيز فتوشاپ كجا بود...نقل قول:
اگه دقت كني ميبيني من 32 بازيكنم كامل هستش...
آخه بيشتريشون 1 تا 2 هفته مسدوم بودن:5:
5 تا بازيكن كه به جايي بر نميخوره تازه مصدوم نرمال ميتونه بازي انجام بده فقط چلمن ميشه:31:
خودت امتحان كن:27:
عصبي نشو چون انجمن ف ر شده كمتر كسي ميتونه سر بزنه...نقل قول:
عملكرد هاي R2 :
ؤقتي تكل ميزنن اگه زده بشه از روي تكل ميپره و يا ردش ميكنه از كنار
وقتي نگه داريش توپ رو بصورت مالكيتي دقيق حركت ميده(جهت هم نگه داري)
وقتي دوبار زده بشه حركت پا عوض كردن سريع انجام ميده(حركت روبه جلو)
وقتي در حال دويدن هستي اگه نگه داريش به همراه يك جهت توپ رو جلوتر فرستاده تا بتونه سريع تر بدود
وقتي موقع سانتر زده شود سانتر بلند و شتاب كم ارسال ميشود
موقعي كه با شوت زده شود ضربه ي تكنيكي و دقيق تري(بيشتر بغل پا) به همراه كندي زده ميشود
در مواقعي هم كه ميخواي دفاع كني اگه نگه داريش تمركز گيري انجام ميشه توسط بازيكنت و روي توپ حريف تمركز ميكنه
خيلي از مواقع هم كه به دنبال توپ هستي عمل كنسل يا اسكرت توپ رو انجام ميده يعني ميتوني توپ رو خالي بذاري و حركت بدون توپ انجام بدي
من تا اينجا حضور ذهن داشتم بازم يادم اومد همين پست رو ويرايش ميكنم
موفق باشي:11:
سلام به همگی.
من لیست کاملی از نحوه زدن دریبلها از آماتور تا حرفه ای ترینها می خوام(برای 2010)یعنی مثلا بگین فلان دریبل با این دکمه.ضمنا فقط برای دسته های آنالوگ دار کامپیوتر میخوام.یعنی دسته های طرح 360.
لطفا لینکی هم اگه هست که چنین لیستی داشته باشه بدین.البته لینک عکس دریبها و فیلمهای آموزشی و آموزشهای داخل بازی رو ندین.
لطفا هرکی هرچی بلده بگه.البته تست شده و سالم!!!
یه چیزایی میدونم ولی همش از داخل خود بازیه :نقل قول:
موقع تکل R2 رو بزنید میپره .
موقع حرکت به جای R2 ، R1 رو بزنی . یه استارت خفن گونه میزنه .
موقع سانتر اگه R2 رو بگیری سانتر هواییتره و اگه L1 بگیری سانتر سریع و پایینتره .
موقع حرکت از کنار وقتی می خوای سانتر کنی دایره رو دوبار برنی سانتر پایینتر می کشه و اگه سه بار بزنی زمینی سانتر میکنه . البته فکر کنم همه اینا رو بدونن . اگه بازم یادم اومد می گم .
توی تام تورنمنت ها که تیمم میاد بالا تیم های دیگه مخوصا تیم های بزرگ با ترکیب اصلیشون بازی نمیکنن
چکار باید کنم؟
سلامنقل قول:
چون طبيعت بازي همينه.همزمان كه شما بازي ميكني تيم هاي ديگه هم بازي دارن و هوش مصنوعي بر اساس ميزان استقامت بازيكناي تيماي ديگه اونارو بازي ميده حالت رف رنسشونم هم اجرا ميكنه و وقتي شما ميخواي با اون تيم بازي كني بهترين تركيب تيمي رو از نظر قواي جسمي داخل زمين مياره نه از نظر تركيب اصلي يا درجه ي كيفي بازيكن.توي مسترليگ به همين صورت.معدود بازيكنايي هستن كه بتونن هميشه توي زمين و هر هفته دو بازي انجام دهند حتي دروازبان ها:46:
موفق باشي:11:
اینجوری که خیلی راحت میشهنقل قول:
من با درجه تاپ پلیر رئال و منچستر رو گلبارون کردم توی چمپوینز لیگ
نقل قول:
آقا شدیدا موافقم --همین حالا تاپیکشو استارت بزنید حال کنیم تابستون بیکاریم
بگید چیکاذ کنم دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه
میگما پس این بازیکنا چرا این قدر ارزونند من که همه رو میتونم با باباشون بخرم --من خیلی مایه دارم الان مسی و ایبراهیمویک رو خریدم پس چرا نیومدند توی تیمم --خبری ازشون نیست--تو لیستم که میرم نوشته شما این دوتا رو قرارخرید گذاشتید--3-4 تا بازی هم کردم اما نیستند هنوز توی ترکیب تیمم
راستی میشه آنلاین اینو بازی کرد ؟
الان که یکی از مسابقاتم تموم شد یهو نوشت مسی و ابراهیموویک..... من حواسم نبود یهو ردش کردم.....
تیمم reale madride چی کار کنم ؟چی گفته یعنی ؟؟الانم توی ترکیب تیمم نیستند
سلام دوستان من قبلا که master league میرفتم میتونستم بازیکن become a legend خودمو بخرم اما الان نمیشه میدونید چرا؟
این فقط شما نیستید که اینطوری هستید !نقل قول:
بالاخره این هم مثل بقیه فقط یه بازیه و میشه به مرور زمان بهش عادت کرد
من خودم بیشترین تعداد گلی که تو یه بازی زدم 27 گل به بارسا بود تو یه بازی 10 دقیقه البته تو مسترلیگ
یه بازی میشه تیم حریف دست و پاشو گم می کنه تو هم هر چی میزنی گل میشه
آنلاین نمیشه مگر اینکه بازی اورجینال داشته باشینقل قول:
خرید بازیکنم به این شکله که شما اول باید بیاید به بازیکن مورد نظر پیشنهاد بدید اگه تیم مورد نظر قبول کرد روی قیمت باهام کار می کنید بعد که قیمت مورد نظر رو قبول کردید بازیکن انتقال انجام میشه و در قسمت ongoing به رنگ سبز درمیاد و در اولین تعطیلات که یا تعطیلات نیم فصله یا پایان فصل به تیم شما منتقل میشه
شما باید بازیکنتون رو بعنوان بازیکن رسمی از قسمت بال دربیاریدنقل قول:
register as player
دوستان کسی نیست تو این تعطیلی فیس ملامحمد با فایل هیر برام بسازه ؟
من به تیرتر افزایش پول احتیاج دارم چون باشگاهام داره دوچار ورشکستگی میشه اگر میشه دوباره این ترینر افزایش پول را برام دانلود کنید و برام توضیع بدید چطوری استفادش کنم.
اون ترینر افزایش پول در مستر لیگ در صفحه ی 900 ف ..ی.. ل هستش. الان تو مستر لیگ تو سال 2024 هستم و به کمک احتیاج دارم .
راستی تا چه سالی میشه تو مستر لیگ بازی کرد.
ممننون عزیزم.ولی من بیشتر نوع زدن دریبلهای حرفه ای رو میخوام.مثلا وقتی حرکت میکنی دوبار جلو رو بزن دریبل کریس رونالدو رو می زنه.از اینجور دریبلها...نقل قول:
بازم اگه چیزی بلدین بگین مثل اون دومیه...
------------------------------------
من لیست کاملی از نحوه زدن دریبلها از آماتور تا حرفه ای ترینها می خوام(برای 2010)یعنی مثلا بگین فلان دریبل با این دکمه.ضمنا فقط برای دسته های آنالوگ دار کامپیوتر میخوام.یعنی دسته های طرح 360.
لطفا لینکی هم اگه هست که چنین لیستی داشته باشه بدین.البته لینک عکس دریبها و فیلمهای آموزشی و آموزشهای داخل بازی رو ندین.
لطفا هرکی هرچی بلده بگه.البته تست شده و سالم!!!
اقا ندارید؟نقل قول:
نقل قول:یه برنامه جالب به اسم PES_2010_Settings_by_MxSoniC هست که هرنوع سیوی رو میشه با اون ویرایش کرد.مستر لیگ،لیگ،کاپ،بال و قدرت بازیکن در بال،موجودی در مستر لیگ و...نقل قول:
فکر کنم از همین سایت دانلود کردم.یه سرچ تو این انجمن و انجمن ادیت بزنین پیداش میکنین.
من خیلی به کمک شما دوستان احتیاج دارم.........
من به تیرتر افزایش پول احتیاج دارم چون باشگاهام داره دوچار ورشکستگی میشه اگر میشه دوباره این ترینر افزایش پول را برام دانلود کنید و برام توضیع بدید چطوری استفادش کنم.
اون ترینر افزایش پول در مستر لیگ در صفحه ی 900 ف ..ی.. ل هستش. الان تو مستر لیگ تو سال 2024 هستم و به کمک احتیاج دارم .
راستی تا چه سالی میشه تو مستر لیگ بازی کرد.
من کاپ که میگیریم میگه classic player در track list باز شد
این چه بدرد میخوره
مثلا تیم منتخب جهان و اینا هستش؟
چجوری میتونم باهاشون بازی کنم یعنی انتخابشون کنم
ببخشید من می خواهم با بازی pes2010 قیچی بزنم ولی بلد نیستم لطفا با دسته یادم بدهید:10:
نقل قول:
شما مثلا وقتی با برزیل قهرمان میشی تیم قدیمی برزیل در قسمت انتخاب تیم میاد که می تونی باهاش بازی کنی و یاد قدیما کنی .
در ضمن وستان یه تکنیک ناب دیگه یادم رفته بود بگم :
حتما باید دسته آنلوگ دار داشته باشید . موقعی که توپ دست حریفه L1 + آنالوگ سمت راست رو فشار بدین . ( منظورم حرکت دادنش نیست . فشار بدید فقط و مطمئن باشین که چراغ آنالوگهاتون روشنه . ) اونوقت می بینید که کنترل بازیکنا به دست کامپیوتر داده میشه و شما می تونید فقط دروازه بان رو کنترل کنید و باهاش شیرجه بزنید :دی
اگه دوباره همین کلیدها رو بزنید دوباره به حالت اول بر می گرده .
امروز که رفته بودم بیرون یه بازی دیدم که کنامی داده بود و مثل FIFA World Cup South Africa بود و لی به جای fifa نوشته بود pes .
همچین بازی اومده یا نه؟
کسی لینک مستقیم این پچ رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی صفحات قبلی من لینکش رو گذاشته بودم بگرد پیدا میکنی...نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال داشتم:
توی این بازی شوک دسته هم کار میکنه؟؟
یعنی اینجوری بگم اصولا توی بازی فوتبال چیزی به اسم شوک دسته هم داریم یا نه؟؟
ممنون
سلام... مهدی مونده به گیم پدت من یه گیم پد زپرتی گرفتم وقتی مربع رو نگه می داری شوک کار می کنه البته توب فیفا بود توی 2006 یادمه وقتی مثلا ضربه آزاد می زدی وقتی تیرک رو نشونه می گرفتی ویبره می زد گیم پد از این طریق می تونستی یه درجه بدی به سمت دروازه تا توپ به منتها الیه دروازه بره. به گیم پد و بازی و نوع devdata و چند تا فاکتور دیگه بستگی دارهنقل قول:
در اصل نه مهدی جاننقل قول:
بچه ها از جوابتون ممنون :11:
آخه توی تنظیمات بازی دیدم نوشته vibration joystick نه میخواستم ببینم سرکاریه یا نه اصلا کار نمیکن...که از قرار معلوم سرکاریه :31:
کسی نبود کمکی به ما کنه ............نقل قول:
حالا برو نزدیک تیرک دروازه و زیر تیرک افقی وایستا دایره مربع بزن میپره بالا تیرک رو میگیرهنقل قول:
اینو ه من قبلا گفته بودم:31:
سلام من برات تو مدیا فایر آپلود کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه استفاده هم به این صورت هست
برنامرو که اجرا کردی توی صفحه اون قسمت که نوشته POEN روبروش که فولدر هست میزنی
بعد میری تو مسیر داکیومنت بازیت که سیو شده و سیو مستر لیگت رو پیدا میکنی
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
PES2010_ML01.bin
انتخابش میکنی
میزان پولی که داریو میگه برنامه
بعد شما این میزان رو وارد کن
1999999999
از این بیشتر من نتونستم وارد کنم
آخر سر هم روی Donate کلیک کن
موفق باشی:11:
سلامنقل قول:
قیچی /هد شیرجه ای/برگردون ضربه چکشی
اینا هیچکدوم اموزشی نیست
فقط بستگی به جای گیری بازیکنت قبل از رسیدن توپ داره که چه موقع دکمه شوت رو بزنی
خودت رو بزار جای اون بازی کن فرض چه موقع جای گیری مناسب داری واسه هر کدوم از عملیات بالا
قبل از رسیدن توپ توی فاصله ی زمانی زیر یک ثانیه اتفق می افته
موفق باشی:11:
نه سرکاری نیست. این pes 2010 هایی که برای پی سی تو مغازه هاست در اصل تبدیلین. تبدیلیه نسخه ی کنسول. به خاطر همین چنین چیزی نوشته. دسته ی کنسول اگه این گزینه غعال باشه میلرزه. اما دسته های کامپیوتر نه. برا همین سرکاری به نظر میاد.نقل قول:
سلام من تا بازی رو باز میکنم همین که میخوام وارد یکی از مسابقه ها بشم هنگ میکنه رم 4 گیگ دارم گرافیک 1 گیگ ویندوز 7. در ضمن صفحه هم بزرگ نمیشه. چیکار کنم؟
'گشتم نبودنقل قول:
میشه دوباره بزاری
اگه سر لودینگ میپره بیرون بازیت عیب داره.نقل قول:
اون که صفحه بزرگ نمیشه به احتمال زیاد واسه اینه که همراه با بازی پنجره یا صفحه ی دیگه ای رو باز گذاشتی.
دوستان ضربه ی آزاد زدن فن خاصی داره؟!!!
کلا همه ی رمزهای بازی رو از کجا می تونم گیر بیارم؟!
سلام من لینک های دانلود بازی pes2010 رو میخوام.این فروم رو زیر و رو کردم پیدا نکردم!:31:
یکی زحمت بکشه آدرسش رو که تو این فروم گذاشتن برام بذاره
دم همتون گرم
داداش اینجا در خواست کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=56372&page=740
دوستان یک سوال فنی دارم ، این پولی که هر فصل تو become a legend می گیری به چه دردی می خوره؟؟