شما قبل همه تلفن ها اسپلیتر گذاشتی؟!نقل قول:
داون استریمت را چند زده؟!
با پشتیبانی انلاین شاتل چت کن و موظوع را مطرح کن تا بررسی کن نویز خط را...
کد:http://shatel.ir/live/shatel.php
wo0ow .60نقل قول:
Printable View
شما قبل همه تلفن ها اسپلیتر گذاشتی؟!نقل قول:
داون استریمت را چند زده؟!
با پشتیبانی انلاین شاتل چت کن و موظوع را مطرح کن تا بررسی کن نویز خط را...
کد:http://shatel.ir/live/shatel.php
wo0ow .60نقل قول:
با درود
من تصمیم داشتم از شاتل سرویس eco 512 بگیرم ولی این طور که معلومه سرعت سرویس 128 شاتل با 512 زیاد فرقی نداره !
نظر شما چیه دوستان؟
اره اکثرا اکو128 را 512 میبندن ولی 100% مطمئن نباش که 512 ببندن احتمالش هم هست 128 باشه!نقل قول:
ولی شما همین 128 اکو را بگیر اگه دیدی نیست 512 تغیر سرویس بده به 512...
سلام دوستان
من eco128 دارم باید سرعت نرمالش چه قدر باشه دانلود و اپلود ؟ ممنون
سلامنقل قول:
هر دوتاشون باید 16 باشه:46:
سرعت استانداردش باید 16 باشه!نقل قول:
دوان استریم و اپ استریم باید kb160 باشه اگه 128 بسته باشن!
12mb.
اكانت من تا 22/7 اعتبار داره.من امروز از طريق اينترنت تمديدش كردم.حالا اون ترافيك جديد از همون 22/7 اضافه ميشه يا اينكه زودتر؟؟؟
دوستان من یه سوال دارم
اگه مثلا 1 ماه قبل از اینکه دوره 3 ماه تموم بشه ترافیکم تموم بشه میتونم دوباره همون موقع ( 1 ماه قبل از تمام شدن دوره 3 ماهه ) دوباره یه دوره 3 ماهه شارژ کنم ؟؟!
ممنون
کدوم ترافیک جدید؟!نقل قول:
ترافیک دوره جدید از همون زمان شروع سرویس جدید یعنی 22/7
از دو دوست عزیز ممنون می خواستم بدونم توسایته speedtest.net چون با مگه چند باید نشون بده؟
0.12 Mb هر دو! شما میتونی توی تنظیمات سایت اسپید تست تنظیمش کنی روی kbنقل قول:
بله میشهنقل قول:
ولی باید تماس بگیری تا برات فاکتور جدید صادر کنن :46:
دادا ما که دیگه خدایی ترمز بریدیم
جدای از ترافیک شبانه که افتضاحه که وقتی میگیم میگه دست ما نیست ترافیک زیاده
میگم خوب پهنای باند زیاد کن میگه نمیشه بعد پارس انلاین چند روز پیش 7 مگ گذاشت روزی پهانای باندش
واسه همین منه 512 باید شبها به جای 60 کیلو بین 5 تا 20 کیلو بگیرم
جدای از این مصیبت چند روزه ارتباط روزی چند بار قطع میشه واسه چی نمیدونم
امار گرفتم از بچه ها اونها هم همین مشکل رو دارن
به شاتل میگی میگه نه مشکل از ما نیست اما تعجبم چه مشکلیه که هم من دارم هم بقیه بچه ها
البته من توی شهر فم هستم
بلاخره ما هم 512 شدیم....
اقا درست شدنقل قول:
فکر کنم خود شاتل قاطی کرده بود
الان با opera حدودا 65 ثابت دانلودشه
تست خط هم پسر خالم گرفت برای خودش که شد f و ping ش شد 192
ولی تو اون صفحه تست سرعت میداد 250 پینگش رو :31:
چرا فرق دارن با هم ؟
ماله من هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان پینگم شده 209
در کل اوضاعم چطوریاست ؟ :31:
ولی در کل به نظر میرسه شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت تو شهرهای بزرگ زیاد مشکل دارند.....نقل قول:
داون استریمت چنده؟؟؟؟نقل قول:
سرویس 128 من تا پایان دورش 20 روز مونده ولی از فردا میشم 512 اون وقت ترافیکم باقی موندم چی میشه؟؟؟؟
برای اینکه بتونی با حداکثر سرعت دانلود کنی باید از نرم افزار های دانولد منیجر مثل IDM استفاده کنی:46:نقل قول:
downstream 610نقل قول:
upstream 160
مگه برای eco 128 که حالا 512 دارن میدن از 64 یا 65 بالاتر هم میره ؟ :31:نقل قول:
باتوجه به داون استریمت باید سرعت دانلودت بیشتر از این باشه.....نقل قول:
دوستانی که eco-128 دارن لطفا داون استریمشون را اعلام نکنن:31:نقل قول:
:31:نقل قول:
نه ولی خب به هر حال نرم افزار های دانلود منیحر بهتر از خود مرورگر ها عمل میکنن
مثلا با IDM میتونی تعداد کانکشن ها را مشخص کنی ,داونلود ها را بزاری تو صف و ...
کلا اگه امتحان نکردی حتما امتحانش کن:46:
سلام دوستان
یه سوال ؟! میگم که چرا من که اکو 256 دارم سرعت دانلودم مثل مال شماها روی 60 و اینا نیست . مال من روی 30 هستش . یعنی همون سرعت دانلود استاندارد واسه ی 256 . چرا !؟
نمیدونم والانقل قول:
فعلا که کف ذوق انتقال از dial up به این adsl هستیم همی بسی :31:
ولی جدا نمیدونم چون هر جا دیدم کسی 128 داشته دانش دیگه مکس 62 بوده
من dial up که داشتم تو کسانی که میشناختم
تنها کسی بودم که سرعت دانم تا 9 و 10 هم میرفت و ثابت دان میکرد :31:
من با dap کار میکنمنقل قول:
اینم امتحان میکنم
حالا اون قسمت اول حرفت :
چرا ؟ :31:
آخه فقط به اکو 128 ها لطف کردن:31:نقل قول:
احتمالا جشن نیکوکاری چیزی بوده گفتن یه حالی بهشون بدیم (خودم رو میگما خواهشن به کسی بر نخوره)
به خاطر اینکه فقط eco-128 سرعتش زیاد شده و شده 512:46:نقل قول:
من خودم از طرفداران dap بودم ولی بعدا زدم تو کاره IDM . یک بار امتحان کن:46:نقل قول:
خب به خاطر اینکه داون استریم 512 ای های بیچاره اکثرا 544-570 هست و امکان داره وقتی 128 ای ها داون استریمشون که 610 هست را اعلام میکنن باعث بشه که 512 ای ها سکته بزنن:31:
حالا دوستان کسی تا حالا بین شما eco 128 سه ماه شاتل که 5گیگ محدودیت ترافیک داره گرفته؟؟؟؟!!!!!!! اگه روز وبگردی کنم شب که رایگانه دانلود واسم می مونه یا زود تمام می شه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! روزی بگیریم 4ساعت وبگردی حالا کمتر یا بیشتر...
دوستان
برای شبانه که از 1 تا 7 مجانیه
اگه قبلش connect باشیم باید حتما dc و reconnect بشیم یا نه خودش transfer میشه ؟
و این که من امروز 18 مهر اشتراکم فعال شد و استفاده کردم
تا 18 ماه بعده یا اول ابان ؟
نیاز به دیسکانکت کردن نیست خودش اتوماتیک رایگان حساب میکنه!نقل قول:
18 ماه بعد!
مرسینقل قول:
ولی راسته که میگن شب از 1 به بعد کولاک میشه :31:
الان سرعت دانلودم شده 24 و هر بار که reconnect شم هم down stream ام از 240 بالاتر نمیره
و up همچنان 160 :31:
[QUOTE=ahriman323;4300815]1-شما با کارت های عابربانکت میتونی پرداخت کنی البته برای استفاده از خدمات پرداخت اینترنتی به وسیله کارت های عضو شتاب، لازم است به رمز اینترنتی و پارامتر CCV2 کارت خود دسترسی داشته باشید. (منظور از پارامتر CCV2 همان عدد 2 تا 4 رقمی چاپ شده بر پشت کارت شما می باشد یا اگه پشت کارت نباشه هنگام دریافت رمز اینترنتی از عابر بانگ بر روی اون برگه نوشته! و برای رمز اینترنتی هم از طریق دستگاه عابر بانگ قسمت تغیر رمز یک قسمتی داره به نام رمز اینترنتی که رمز اینترنتیت را خودت بهش میدی اگه ای قسمت را نداشته باشه باید بری شعبه همون بانگ که کارت صادر شده از فرم درخواست حساب اینترنتی را پر کنی و رمز اینترنتی را بگیری!)
2-برای افزایش سرویس در هر زمان امکان پذیر هست!
کاهش سرویس,تغیر دوره و یا تغییر سرویس از ART به ECO هم نهایتا 7 روز قبل از اتمام دوره...(البته این قسمت برای شیرازه تهران فکر کتنم محدودیت 7 روز نداشته باشه!)
3-بله! دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم همون ترافیک قبلی هست! مگر این که بگی سرویس جدید را از اون تاریخ شروع کنن!
سلام
عالي بود .برا تغيير سرويسي كه هنوز مدت اون تموم نشده تفاوت قيمت سرويس رو مي گيرن يا نه قيمت اين سرويس جديد رو كامل ميگيرند .
سلام دوستام من 128 اکو گرفتم 5 گیگ 30 تومن 3 ماهه و اینکه سرعت دانلود با idm اکثر اوقات 69 70 هست
بعد اینکه من رفتم میزان ترافیک مصرفی رو دیدم 1 شب به بعد دانلود شروع کردم بعد دیدم 257 مگ دانلود داشتم ولی نوشته بود 0 رایگان!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه از 1 تا 7 صبح رایگان نیست؟
یک هزینه ای به عنوان مابه تفاوت سرویس جدید میگیرن! (این برای اکو به اکو هست اکو به ارت را نمی دونم اینجوری باشه یا نه)نقل قول:
چرا 1 تا7 رایگانه!نقل قول:
با پشتیبانی صحبت کن ببین چرا کم کرده؟!
الان درست شد فکر کنم باید 1.20 دقیقه به بعد دانلود رو شروع کرد
ولی سرعت خیلی خوبی داره یکی از دوستام از یه جا دیگه گرفته 24 تا 32 سرعتشه
براي اين زيادش كردن كه زودتر حجم مصرفي مجازشون تموم بشه يه چند گيگ اضافه بخرند يه حالي به شركت بدن:10:نقل قول:
من دوره ماهانم از 23 شروع میشه
سرویسم هم 128 آرت هستش با حجم 12 گیگ
با توجه به اینکه شاتل اول هر ماه ریست میکنه ترافیکای مصرفی رو و دوباره از صفر شروع میشه،امکانش هست تو اون 1هفته آخر هر ماه یه چند گیگی مصرف بکنیم و بعدش که اول ماه شد و ترافیکا ریست شد با خیال راحت 12 گیگمون رو مصرف کنیم دوباره؟
من هفته آخر ماه قبل بیشتر از 3گیگ مصرف داشتم و الان هم بالای 8 گیگ مصرف کردم که جمعشون بیشتر از 12 گیگ میشه ولی توی فاکتوری که برام صادر کردن قیمت همون 28تومن هستش
سلام دوستان
سرعت دانلود art home 64 من 10 هست برای اینکه به حداقل 30 افزایش بدم چه سرویسی رو بگیرم؟ در ضمن eco منطقه مارو پشتیبانی نمیکنه.
نقل قول:
ART2 192Kbps رو اگه بگيريد حدود 29/30 رو خواهيد داشت
سلام من قصد دارم از شاتل سرویس بگیرم تماس گرفتم شرکت گفتن که تو منطقه ما پورت آزاد موجوده ولی اگه سرعت بالا میخواین باید بصورت حقوقی(شرکتی) لیست درخواست رو پر کنید. میخواستم بدونم کسانی که اینجا سرعت بالا گرفتن بصورت شرکتی اشتراک گرفتن یا از روی سایت شاتل, خونگی با سرعت بالا درخواست کردن؟
مرسی.