pioneer deh-155نقل قول:
pioneer deh-155نقل قول:
اساتید عزیز من تو یه موضوع بصورت خیلی خفن هنگ کردم!
این 2 اهم 4 اهم و مثلا باس محمد کیلر عزیز که 8 اهمیه یعنی چی؟کمتر باشه بهتره؟بیشتر باشه بهتره؟
مثلا من الان رو امپم رده که 4 تا150 رو 2اهم و 4تا 100وات رو 4 اهم میده؟اینو من چجوری تنظیم کنم؟
الان rs165که رو ماشینه 3اهم 100تا150 واته؟بعد ممکنه امپ بهش 100 تا 4 اهم بده ؟اینطوری خراب نمیشه؟
بعد اینکه یه چیزی رو امپ هست روش زدهbass bostاگه اشتباه نکنم که یه گزینه داره رو 0dbو یکی دیگه رو18db؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
200 هزار توماننقل قول:
خلاصش اینه که اهمه کمتر قدرته بیشتر واته بیشتر کیفیت کمتر... و اهمه بیشتر برعکس میشه ...نقل قول:
تنظیمه چی ؟ 2 اهمی وصل کنی 150 وات میده 4 اهمی وصل کنی 100 وات میده ...
اخرین جملت پرسشی بود ؟ درباره bass boost قبلا توضیح دادن ...
کلا تجربه میگه ساب رو طاقچه احتمال سر زدن برادران سارق به اتوموبیل شما رو ببشتر میکنه، اگه پارکپینگ نداری و ماشینو زیاد تو خیابونه،ساب رو طاقچه نبندی بهترهنقل قول:
گدشته از این موضوع صدا سلیقه ای دیگه، هر دو سناریویی که فرمودید قابل اجراست. هم میتونی از باکس رو طاقچه استفاده کنید هم میتونید با یه کواک قوی و یه آمپ مناسب ، کلا ساب رو حذف کنید
در نهایت اگه بخوام نظری بدم با توجه به اینکه صدای مناسب و راضی کننده و نه زیاد و spl میخواید، از تیکیب کواک بدون ساب استفاده میکنم
اهم میزان مقاومت سیم پیچ یا کویل ساب ، کواک و .... هستنقل قول:
بطور کلی مقاومت مدار با اهم بیام میشه در واقع اهم واحدی برای اندازه گیری مقاوته
سیستم های صوتی خودرو اکثرا با مقاومت های 1تا4 اهم و در مواردی 8 اهم ساخته میشه، چون در این مقاومت ها صدا راحت تر تولید میشه وضوح و قدرت راضی کننده ای داره و مدارهای این سیستم ها در این مقاومت مصرف انرژی قابل قبولی دارن.
بطور کلی هر چی اهم (مقاومت) یک مدار کمتر میشه ، جریان بیشتری رو میتونه ار خودش عبور بده و در نهایت میتونه توان بیشتری داشته باشه
کم یا زیاد بودن مقاومت یه قطعه دلیلی برای بهتر بودن یا بد یودن اون قطعه نیست، بلکه این شرایط استفاده و نیاز یه سیستم با توجه به اهداف طراحی اون هست که ما رو جهت استفاده از قطعات با آپدانس متفاوت نیازمند میکنه. در سیستم هایی که حجم صداهای بالایی نیاز دارن سعی میکنن از قطعات با مقاومت پایین استفاده کنن تا جریان زیاد، بازدهی رو بالا ببره و صدای بیشتری تولید بشه همچنین با تغییر توع بستن مدارها هم میشه به مقاومت های پایین تر رسید بشرطی قطعات مصرفی این توانایی رو داشته باشن که در اپدانسای پایین هم کار کنند.
در مورد آمپ شما هم همینطوره، اگه شما هدفتون استفاده از توان 100 وات برای هر کانال از آمپتون هست باید اون رو در یه مدار 4 اهمی قرار بدین و اگه میخواید از از حداکثر توان آمپ بهره ببرید باید آمپ رو در مدار 2 یا 1اهم درایو کنید. در حالت عادی وقتی شما قطعاتی 4 اهمی (مثل یه کواک معمولی) رو به آمپ وصل میکنید باتوجه به اینکه قطعه شما 4 اهمیه ، مقامت مدار شما هم 4 اهمیه و طبیعتا آمپ هم در مقاونت 4 اهم با توجه به طراحیش 100 وات خروجی میده. این موضوع در مورد قطغات و مدارهایی با آمپدانس های مختلف صادقه
rs165 مقاوت 3 اهمی داره و در این اپدانس 100 وات قدرت خروجی داره، با توجه یه اینکه اکثر آمپ ها در مقاومت های 2 تا 4 کار میکنند مشکلی پیش نمیاد و اجزای سیستم بخوبی کار میکنند.
bass bost هم یک تقویت کننده فرکانس های پایینه که میزان بیس خروجی روی ساب رو بالا میبره و شما با افزایش اون، بیس بیشتری خواهید داشت که معمولا بخاطر فشاری که به ساب میاره خیلی ازش استفاده نمیشه
نقل قول:
ببین برای جلو 1 جفت کامپ بزار
برای عقب هم همین 1 جفت ساب هم روی تخته عقب بزار اونم rs12free air که مخصوص تاقچه عقب هست
کیفیت و تفکیک صدات عالی میشه
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار.میخواستم نظرتون رو در مورد سیستمم که قراره تا یک هفته دیگه ببندمش رو بدونم!! اول از همه تشکر و قدردانی میکنم از استاد حمید غزیز که واقعا نسبت به من لطف داشتن و من رو راهنمایی کردن.:n16::n12:
هدیونیت:5100 پایونیر
کامپوننت در جلو GLADEN SQX 165
کواکسیال عقب : DLS 1073
آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4
ساب باکس دو عدد 12 اینچ دیجیتال دیزاین مدل 512
آمپ سابها:مونو کنوود9105
خازن هم داریم تهیه میکنیم.
چطوره!؟؟:n13::n13::n13::n13:
با تشکر فراوان از آقا حمید
آفا اگه بتونم امپلی XL 150c4 بگیرم خیلی تاثیر داره؟قیمتش چنده الان؟
یا کواکسیال 1073 بهتر از MC609 نیست؟(واسه مچ 609 انتخاب کردی؟یا کلا بهتره؟)
اگه بتونم 500 بیشتر هزینه کنم خیلی فرق میکنه؟ارزش داره؟با 500 بیشتر کدوم مورد رو تقویت کنیم بهتره و تاثیر گذارتر؟:n01:
یعنی بودجم بشه 2میلیون نیم
206 هاچ بکه حمید خان
قدرتیه یا کیفیتی این کامپی که گفتی؟؟؟
ضمنا این سابه که می گی RS12Free قیمتش چقدره ؟
مخلص
با اجازه حمید خان380 هزار تومننقل قول:
سلامنقل قول:
این نظر شخصی بندست
1073 خودش مثل یه ساب اگه خوب درایو شه میکوبه!که با توجه به امپتون خوب میکوبه
بعدش شما دو تا ساب هم میخواین ببندیدن؟:n04:
دو جفت کامپ بگیرید فکرکنم خیلی بهتر باشه:n16:
نقل قول:دوستان آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4 بهتره یا GLADEN XL 150C4?
قیمتشون هم اگه بگین خیلی ممنون میشم
نقل قول:دوست عزیز قیمت این امپ ها خیلی بالاست !! و در صدر بهترین ها هستن !نقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار.میخواستم نظرتون رو در مورد سیستمم که قراره تا یک هفته دیگه ببندمش رو بدونم!! اول از همه تشکر و قدردانی میکنم از استاد حمید غزیز که واقعا نسبت به من لطف داشتن و من رو راهنمایی کردن.:n16::n12:
هدیونیت:5100 پایونیر
آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال MOSCON GLADEN ONE 120.4
ساب باکس دو عدد 12 اینچ دیجیتال دیزاین مدل 512
آمپ سابها:مونو کنوود9105
خازن هم داریم تهیه میکنیم.
چطوره!؟؟:n13::n13::n13::n13:
قیمت هر دو نزدیک به 1 میلیون و 400 هزار تومن هست حالا 50 تومن بالا پایین داره ... اما مدل 150c4 یه خورده 30 تا 50 تومن گرون تر هست ...
در مورد کامپوننت هم 800 هزار تومن هست قیمتش !!
یه پارادوکسی بین سیستم شما هست ... مثلا خرید این محصولات high end و بعد خرید کنوود 9105 !!
نمیگم 9105 بده ها من خودم 9104 رو گرفتم ... اما شما باید قیمت همه اجزا و کیفیت هاشون تو یه سطح باشه
یا مثلا وقتی دو تا ساب داری چرا دنبال کواکسیال های DLS 1073 میری ؟
نظر شخصی : کواک ها رو بیخیال شو و یک دست دیگه کامپوننت بگیر ...
در ضمن شما در مورد محدودیت مالی و ... یه توضیح بده که سقف بودجه چه قدر هست چون این سیستم که گفتی حدود 3 میلیون و 200 بدون ساب ها و پخش قیمتش میشه چون قیمت اونا دستم نیست اما مطمئنا نزدیک 5 تومن هزینه کلتون میشه ...:n13:
هدیونیت:9450 پایونیر:n02:
آمپ درایو کردن کامپوننت و کواکسیال GLADON 150C4
دوستان نظرتون چیه؟
اینجوری که دارم پیش میرم سر از 7,8 میلیون در میارم
استاد حمید اگه لطف کنی نظرتو بگی و قیمت هر کدام ممنون میشم:n01:
کواک هم اگه Gladonخوب تو مایه ها 600 بهتر 1073 هست بگین چون ساب نمیبندم 1073 رو انتخاب کردم که بکوبه
با سلام
من هم همچين سيستمي رو ميخوام جمع كنم بودجه حدودا 700 تومن با توجه به قديمي بودن زمان پست و احتمال اومدن سيستم هاي جديد و همچنيا احتمالا كم شدن قيمت ها دوباره اين پست رو اوردم بالا ضمنا من ساب نميخوام و پخش هم ميخوام فقط USB باشه ماشين هم پرايد 141 هست.نقل قول:
آپديت اول
پ.ن:پخش هاي پايونر فقط USB خور خورجي صداشون نصب به پخش هاي USB و CD خور ضعيف تره؟ كلا چه مشخصه اي از پخش اين مورد رو نشون ميده؟
آپديت دوم
سرچي كه امروز كردم به اين سه باند رسيدم
كدوم باند بهتره دوستان؟
mtx 693 kenwood قيمت 210
Earthquake T693 قيمت 155
DLS Reference 960 قيمت ؟؟؟
و همچنيا آيا آمپلي ه kenwood m526 به قيمت ه 170 تومن ميتونه براي يكي از اين سه باند مناسب باشه؟
پخش رو هم پايونير MVH-155 با قيمت 192 تومن انتخاب كردم
با تشكر
اساتید عزیز یه جفت باند پایونر 6965v2 خریدم صداش خدایی خوبه فقط میخوام تو ولوم بالا کم نیاره که نیازمند یه امپ هستم که چهار کاناله باشه که بعدا هم اگر خواستم ساب بندازم مشکلی نداشته باشم چه امپی عالیه که صدای این باند رو عالی دربیاره ؟؟؟ قیمت هم بیشتر از 350 نباشه....ممنون
کسی درباره اون پرسشه من حرفی نداره ؟
سلاممن کامپ راکفورد پاور داشتم آمپم هم پاور هست ولی سری قدیم.نسبت به قیمتش صدای خوبی نداره.آلپاین تایپ آرخوبه.تا 800من آر اس 165گلیدن رو پیشنهاد میکنم.820تومن.دیروز یک جفت کامپ و یه آمپ ماسکونی وان 120گرفتم برای یکی از بچه ها آقای شریفی.راستی ببخشید چون سیستم ندارم ب گوشی کانکت شدم لذا ببخشید باید تک تک پاسخ دهم مولتی کوییت نمیگیرهنقل قول:
خوب شما بینه TYPE R و GLADEN که گفتین کدومو انتخاب میکنی... راستی tYPE R 60C چنده ..؟ میخئام تو صدایه زیاد قاطی نکنه صداشم تیز نباشه ....نقل قول:
نظرتون درباره Grandzero چیه ... ؟ اصلا طرفش نرم ... ؟
پیشنهاد من یه سیستمی هست که نسبت به قیمتش بیارزه و کاملا هم مچ باشه و قطعات همه تو یه رنج ساخت باشننقل قول:
audio system mline4.75.....................580t
audio system mx 165 plus.....................340t
دو جفت کامپوننت
audio system mline600.1.................770t
audio system mx12................230t
==============
هزینه نهایی حدود 2 میلیون و 300 ت
اگر میخوای هزینه کمتر بشه امپ مونو رو با 8105 یا 9105 کنوود یا برند های دیگه تعویض کن ... چون این امپ 600.1 ننوشته رو 4 اهم چند وات میده و من هم تا حالا ندیدمش که بگم میارزه یا نه ...
8105 کنوود 380 ت آکبند هست ...
دوستان نظرم عوض شد میخوام ساب ببندمنقل قول:
حالا این سیستم چطوره؟
هدیونیت:9450 پایونیراگه ساب بهتر هم سراغ دارین بگین تا 500
کواکسیال عقب : infinity 693 9i ( دو جفت)
ساب:pioneer w303
فقط آمپ ها هنوز تصمیم نگرفتم اگه معرفی کنین ممنون میشم.یه مونو واسه ساب یه 4کانال واسه کواک ها
دوستان آمپ دیجیتال بهتره؟8004 jvc رو بهم معرفی کردن
کلا این پسوند air که میاد یعنی رو طاقچه ای هستند؟نقل قول:
بعد این مدلی که فرموین فرق نمیکنه هدیونیتش چی باشه؟یا با توجه به پیشنهاد قبلیتون به من گفتین؟
عقب میشه از تیوتر هم استفاده کرد؟
دزدگیرو پارکینگ فک کنم بتونن یکم کاره آقا دزدرو سخت کنه،وگرنه اگه خیلی پیگیرم باشه که کلا سابو با جاش (که ماشین باشه) میبره:n02:نقل قول:
نقل قول:
free air که پسوند یه سابی میشه یعنی طراحی شده برای طاقچه
پخش یه بحث جداس اگه پخش خوب بندازی قطعا تنظیمات و صدای بیشتر و بهتری داری اگه پخش نخریدی من 8019 پیشنهاد میکنم چیزی حدود580 تومن باید باشه اگه کمتر میخوای خرج کنی 7016 کنوود رو پیشنهاد میکنم حدود 440 تومن باید باشه اگه کامپاننت بخری که همراهش 1 جفت تیوتر داره .
ببین اون صدایی که از ساب میاد بیرون رو به هیچ وجه نمیشه از اسپیکر گرفت پس اگه میخوای بیس نرم و واقعی بشنوی ساب بخر و رو طاقچه بزار
برای دزدینش هم کافیه شیشه عقب و بقل ها رو دودی کنی دیگه تو دیده نمیشه یا خیلی سخت دیده میشه 40%
داداش سابت رو w303 نگیری بهتره این ساب یه نمور گیج میزنه درست با اهنگ جلو نمیادنقل قول:
Sent from my HTC One X
ممنوننقل قول:
از پستاتون لذت میبرم،اطلاعاتمو زیاد کردین،کلا چاکر بچه های با دانش پی سی ورلد:n16:
اگه گزینه بهتری از این مدل ساب هست بگین،بودجم تا حدی بازه
===
یه سوال دیگه
"ساب ووفر رو ماشین" و " ساب ووفر زیر تخت" که تو امضاتون هست یعنی چی؟اینا چه فرقی میکنه؟
داداش شرمنده اینهمه وقتتو میگیرما
آقا تروخدا یکی کمک کنه دیونه شدمممممممم هرکی یه چیز میگه...
کواکسیال دو جفت چی بگیرم؟؟؟؟یکی میگه 718!یکی 7100!یکی infinity 693 9i...بعد جالب اینجاست همه از چیزی که نفر قبل پیشنهاد داده کلی انتقاد میکنن که آشغاله نگیییر!!!
آمپ و ساب کنوود بگیرم بهتره یا پایونیر؟؟؟
بین 2 تا 3تومن بودجه هست
مرسی دادانقل قول:
w309 خوبه؟کنوود بهتر نیست؟با باکس یا بدون باکس فرق میکنه؟
دوستان این چطوره؟
هدیونیت:9450
ساب:کنوود w3013ps
کواکسیال:;کنوود 7100
آمپ:پایونیر D8604
فیمت 7100 کنوود چنده؟
نقل قول:
آقا تروخدا یکی کمک کنه دیونه شدمممممممم هرکی یه چیز میگه...
کواکسیال دو جفت چی بگیرم؟؟؟؟یکی میگه 718!یکی 7100!یکی infinity 693 9i...بعد جالب اینجاست همه از چیزی که نفر قبل پیشنهاد داده کلی انتقاد میکنن که آشغاله نگیییر!!!
آمپ و ساب کنوود بگیرم بهتره یا پایونیر؟؟؟
بین 2 تا 3تومن بودجه هست
دوست من ناراحت نشی اما خود شما نمیدونی قضیه ات با خودت چند چنده !نقل قول:
دوستان این چطوره؟
هدیونیت:9450
ساب:کنوود w3013ps
کواکسیال:;کنوود 7100
آمپ:پایونیر D8604
فیمت 7100 کنوود چنده؟
از امپ ماسکونی و گلیدن شروع کردی استارت رو الان رسیده به پایونیر و کنوود ...
کامپ رو از SQX گلیدن شروع کردی الان رسیده به ...
الانم که یه سیستم جمع کردی که یه کواک کنوود با یه ساب کنوود و امپی که قرار بریج هم بشه برای ساب ...
شما وقتی اون سیستم پیشنهادی اول رو میدی ما میگیم دوست عزیز پارادوکس توش هست ...
وقتی میگید بین دو تا سه میلیون میگیم این سیستم آدیوسیستم به صرفه هست و تو همون رنج شما بهترین انتخاب هست ...
الانم این سیستم رو معرفی کردید پیشنهاد من این هست که امپ رو هم کنوود بگیرید مدل x41 یا x4d یا ps1d
نه اینکه اون امپ بد هستش نخیر اما سیستم مچ تر هست
اگر دنبال کواک خوب هستید :
آدیوسیستم co 609
هرتز 690
DLS 1073
اینفینیتی کاپا
اینا به نسبت بهتر هستن
درضمن نظر شخصی : دنبال کواک های پایونیر علی الخصوص 6975 چه V1 چه V2 و همچنین کنوود 718 نرو که جواب نیستن...
یه برند جدید هم در بازار هست که کیفیت خیلی خوبه داره به اسم MASSIVE که هنوز خریدش کمی ریسک هست اما به نظر کیفیت ساخت بسیار بالایی داره محصولاتش ...
من کوچیکتونمنقل قول:
گزینه بهتری نمیشناسم که freeair باشه تو این 1 زمینه آقا حمید باید به دادمون برسن:n02:
به قول یکی ار بچه ها:
سیستم باز ها 1 جای مقدسی دارن به اسم زیر تخت! و اجناس با ارزششون رو که لازم ندارن ، اونجا نگه داری می کنند ، فقط اجناس با ارزش!
این گلیدن کوچولوی ما هم از اون دسته ساب هاس که دلم نمیاد بفروشمش
دشمنت شرمنده من خوشحال میشم جواب سوالات رو میدم
فکر کنم رفتی پیش مغازه دار ها و نصاب ها پرس و جو کردی؟!!!نقل قول:
من چند وقت بود میخواستم یه مغازه سیستمی بزنم ولی فکر کردم دیدم با این احساس مسئولیتی که نسبت به سیستم دیگران دارم 1-2 ماهه ورشکست میشم:n02:
آخه شما که تو این تاپیک داری سرچ می کنی بازم میگی 718؟؟؟؟ بازم میگی آبشار:n02: طرفش نرو
دوستمون اجزای خوبی معرفی کردن
بازم اگه کیفیت بیشتری میخواین میتونی کامپاننت بگیرید از گلیدن
rs165 حدود 550 تومن هست جفتی
100% که هیچی 500% از 718 و 6975 کیفیتت بهتر میشه
آره مغازه دارها دیونم کردن بابا هیچ کدام تا حالا اسم گلیدن یا آدیو سیستم رو نشنیدن خوب من از کجا بیارم!!!
کسی جایی رو تو اهواز سراغ نداره؟:n27:
واسه همینه که هی عوض میکنم و الان به پایونیر و کنوود رسیدم:n14:
یه سواااااااااااااال گلیدن و آدیو سیستم یه شرکت هستن؟؟؟؟؟چجورییاست؟!!!
دوستان قیمت دارین؟آدیوسیستم co 609plus
سلامنقل قول:
دوست عزیز جدای از بحث سوالات یه انتقادی ازت داشتم امیدوارم ناراحت نشی...
البته با اجازه از دوستای گل بخصوص آقا حمید :n16:
شما به فاصله ی دو دقیقه دوتا پست دادی با 2 تا سوال !
به فاصله ی تقریبا 1 ساعت بعدش یه سوال دیگه !!!:n15:
دوست عزیز سعی کن اگه سوالی برات پیش میاد تو یه پست مطرح کنی تا نظم تاپیک بهم نخوره
بعد از اینکه دوستان لطف کردن و سوالتون رو پاسخ دادن شما هم اگه سوال دیگه ای برات پیش اومد مطرح کن.
پستاتون به اصلاح داره تبدیل به اسپم میشه... :n15:
واسه این گفتم که نظم تاپیک بهم نخوره و تاپیک شلوغ نشه
:n16:
سلام
به نظرتون 2 تا کامپوننت تایپ S alpine بگیرم یا یدونه R .. ? راستی تایپ S چنده ... R چنده ...
من نظرم اینکه دوتا کامپ حجم صدای خیلی خوبی داره، منبع قیمت های تقریبی رو پ خ کردمنقل قول:
تایپ R حدود 600 و تایپ S حدود 350
این لینکی که دادی قیمتاش به روزه ... ؟
کسی دیگه هم اگر سایتی واسه قیمته کامپوننت داره به من پیغام خصوصی کنه ...
سایز فونت چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نمایندگیشه دادا ،زنگ بزن قیمت روز بگیر،
کامپ های برنده های دیگه رو هم مقایسه کن،
حتی اگه دو تا کامپ 60 وات باشه بنظرم بهتر از یه کامپ 100 وات جواب میده
سایز رو زیاد میکنم که بهتر خونده بشه ...
اخه تو سایته اصلی alpine خوندم که سری R تو صدایه زیاد کیفیتش رو خیلی کم از دست میده نسبت به سری S ...
خوب امپه من 140 واته X2 .... دو تا کامپوننت بزنم بهش کیفیت میاد پایین ... اینطور که نوشته تو سایتش سری R خیلی بیشتر از S کیفیت داره و سری R تو صدایه زیاد هم کیفیت رو نگه میداره ... tweeter سری R هم مثله اینکه خیلی خوش صدا تره ...
میتونم برم دمه مغازه گوش کنما ولی میخوام اگر کسی تجربه داشتنشو داشته بگه ...
بازم اگر کسی صدایه اینارو شنیده بگه لطفا مخصوصا حمید جان ...