نقل قول:
نمیدونم درباره چی حرف میزنی من منظورم از نت را جای دیگر میگیرم این بود که دیگه از اندیشه نت نمیگیرم عزیزم
میخوام برم یه شرکت دیگه
Printable View
نقل قول:
نمیدونم درباره چی حرف میزنی من منظورم از نت را جای دیگر میگیرم این بود که دیگه از اندیشه نت نمیگیرم عزیزم
میخوام برم یه شرکت دیگه
میخوای بدونی چیکارت میکنن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
نقل قول:
اره میشه بگی چیکار میکنن :31:
منظورم اینترنت ماهواره ای هستش . می خوای شرکت عوض کنی :27:نقل قول:
مثلا فکر می کنی شرکتای دیگه بهترن . بلانسبت حضار " سگ سگه ، ساقوزاکم سگه " ( یه همچین چیزی :46:)
همه آخرش میرسه به مخابرات که اونم زیرنظر و تو دست س پ ا ه
مثل اینکه تو باغ نیستی عزیز .:21:
توی Run ویندوز دستوره CMD رو تایپ کن، بعد وقتی وارد محیط Dos شدی، دستور زیر رو تایپ کن :نقل قول:
ping 4.2.2.4 -t
من تو محل کارم از پارس آنلاین استفاده می کنم.سرویس دهیش خیلی از اندیشه بهتره .نمیدوم ولی به مشترکای خونگی هم خوب سرویس میده یا نه
رفته بودم نمایشگاه!
واقعا داغون بود...
حیف وقتی که گذاشتم...
نمیدونم شرکت نفت و بیمه و ... اونجا چیکار میکردن آخه!
پ.ن:
به فروشنده میگم واسه قطعه هم تخفیف میدین!
میگه نه! فقط لپ تاپ...
میگم فلان چند!
میگه 930 تو نمایشگاه!
(دقیقا همونو من ده روز پیش از آشنا خریدم 840 تومن!)
این تخفیف نمایشگاه ما رو نموده بود...:19:
اون وقت ما از نت زده بشیم چه سودی برای چه کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بهتر نیست یه مقدار با دلایل و مدارک صحبت کنیم ؟؟
نقل قول:
سلام یعنی شما نمیدونی نمیدونم باید چی بگم
دوست من بخاطر اینکه از خبر ها به دور باشی بخاطر این که هی نری تو سایتها بچرخی دلیلهای زیادی هست اما اینجا نمیشه گفت
ادم اگر گیرایش بالا باشه میتونه بگیره که من دارم چی میگم متاسفانه شما نگرفتی که من چی میگم عزیزم برو یکم مطالعه بکن عزیز من تو کشور افقانستان نت 5 مگ میدن اون وقت شما داری از چی حرف میزنی
نقل قول:
نگفتی کدوم شرکتی اینطوری دوست داره ها؟؟؟
کی حاضر می شه مشتری هاش رو از دست بده؟
بازم بحث هاي بي ربط
نقل قول:
خدا شما را معشور کند با همه انهای که این نت را به گند کشیدین :31:
لازم نیست من به شما جواب بدم و جوابم را دادم شما به کارت برس :41:
سلامون علکیم حضار گرامی.... یه یک ماهی سر نزدیم به این تاپیک، ایشالله که بچه ها نتشون خوب بوده باشه و ترکونده باشن دناولد هارو.
ما که این ماه به همون دلایل fair use policy رفته بودیم 256 نامحدود گرفته بودیم... خدا وکیلی خیلی عالی بود همیشه 90 و 100 بود سرعت تا اینجا هم حدود 50 گیگی دانلود زدیم تو رگ و هنوز FUP نشدیم.البته دوباره از ماه جدید (3 روز دیگه) میریم رو همون 2مگ شاتل.
اما مثه همیشه یه سوال دارم از همشهری های عزیز.این اینترنت ماهواره ای کسی میدونه کی میفروشه؟آدرسی سایتی چیزی... بعضی جاها خوندم 50 تومان ماهی، سرویس 2 مگ نامحدود گرانتی سرعت 240 به بالا ماکسیمم 300.کسی اطلاعات دقیق داره یه پ.خ به ما بزنه :دی فداتون
اندیشه خط 4
همچنان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:2:
نقل قول:
سلام دادش من الان دو هفته مشکل دارم منم خط چهار هستم معلوم نیست دارن چیکار میکنن اینجوری باشه از ماه دیگه میرم یه شرکت دیگه این نت قیمتش 5 هزار تومان هم نیست فقط بلدن پول را پیش پیش بگیرن
:8::8::8::8:
2 مگ عالیه همچنان. پایداری پینگ از قبل هم بیشتر شده. 24 ساعته میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد. به نظرم FUP باعث شده کیفیت شاتل دو چندان شه:20:نقل قول:
چیش خوبه؟نامحدود که ندارهنقل قول:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
قیمت های البرز کسی میدونه کجای سایتش هست؟
شما کلا چیزی تاحالا شده دانلود کنی ؟! :31:محدود نشدی ؟! ساعات رایگان سرعت چنده و چقد دانلود میکنی در طول هفته ؟!نقل قول:
+
راستی یه نصیحت ! :31:از هرچی طرفداری میکنی از سیاست های شاتله دزد تعریف نکن عزیز که دزدی بیش نیست :13:کسی مثه من که در طول هفته حداکثر 3 گیگ دانلود میکردم رو محدود بکنن !! این یعنی چی ؟!
برید تو تاپیک شاتل ببینید چند نفر که اصلا دانلود چندانی هم نداشتن محدود شدن !! کیفیت هم اشغال شده به معنای واقعی !
+
سرعت دانلود تو ساعات رایگان 3 کیلوبایت هست:2:!! از ساعت 1 تا 8 کلا وب گردی تعطیل .. تو ساعات روز و غیر رایگان هم پر از قطعی و مشکل !! تف به ذاتشون !! که دزدی رو بر همه تموم کردن :13:روز ها 128 رو کرده 2 مگ که مثلا که چی :2:!! یه فیلم دانلود کنی تموم شه ترافیک بری 5 تومن 1 گیگ رو بخری !! :2:
+
من که این دورم تموم شه از این شرکت دزد فرار میکنم :2:حالا میخوان مثه همیشه نزدیک به تمدید دوره میشه محدودیت و کیفیت رو بالا ببرن مثه گذشته !! دیگه فریبشون رو نمیخورم :2:
.
+
به پشتبانی زنگ میزنم میگم چرا این سرعت اینقد افتضاهه ؟! میگه لطفا صبر کنید نویز خط شما رو بررسی کنیم :18:میگم اخه چه ربطی داره . تا ساعت 1 میشه نویز باید پیدا کنه ؟!:27: میگه بررسی میکنیم و بعد از 2 دقیقه پشت خط نگه داشتن ادم میگه هیچ مشکلی نداره و فقط نویز خططون بالاست و باید تلفنی که دارید رو از پریز بکشید و ازین دست ک...شعر گفتن ها :hmm:!یعد میگم پشتبانی تهران میگن محدود شدی و اینا !! اصلا قبلا این مسخره بازی ها نبود هر روز قانون جدید میزارید و به کسی هم اطلاع نمیدید !! میگه با پشتبانی تهران باید صحبت کنید:13: !:2: میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!:eh::2:! همون شب سرعتت میره رو 250 :18:بعد از یه شب دانلود یه هفته کلا نت تعطیل میشه !! اصلا یه اوضاعی شده که نگو و نپرس :41:
دوستان هر شرکتی میرید شاتل نیاید که سیاست های کثیفی رو در نظر گرفته :41: حتما قبلش یه سر به تاپیک شاتل هم بزنید :41:واقعا باید شکایت دسته جمعی بشه از این شرکت !:2:
سلام دوستانی که از اندیشه نت داران و توی خط 4 هستن زنگ بزنن و مشکلشون را به اقای پجو یا پژو بگن مشکل شون را حل میکنه
مشکل من به کلی حل شد امیدوارم که دیگه مشکل پیدا نکنه :d
SA.JJ.AD جان دقیقا هیچکدوم از مواردی که گفتی واسه من رخ نداده... این ماه هم کلی دانلود کردم....256 نامحدود داشتم و سرعت همیشه روی 90-100 بود...چه شبش چه روزش.قطعی هم میتونم بگم که اصلا وجود نداشته برام به جز 1 مورد توی این 3-4 ماهی که دوباره برگشتم شاتل.
اما اصلا نمیگم شما اشتباه میکنی، چون همیشه راضی و ناراضی توی همه شرکت ها هست.این رو قبول دارم که یه مقدار سیاست های شاتل نامردیه و اینکه نمیتونه توی همه مرکز ها سرویس خوب بده (مث اندیشه)، اما خداوکیلی من اصلا نه قطعی داشتم و نه تایم اوت بد.
اینم از پینگ الان بنده... مرکز 4... خودت بری با چند تا پست بالاتر مقایسه کنی با سرویس اندیشه توی همین مرکز که یکی از دوستان گذاشته، میبینی مثلا من حق دارم توی این شرکت بمونم.
موفق باشین و ایشالله همیشه سرعت نت همه بچه ها همین طور بهره بالاتر :دی
نقل قول:
سلام الان نتی که اندیشه داره میده هیچ شرکتی نمیده توی این چند روزی که مشکل داشتم خواستم برم یه شرکت دیگه خیلی تحقیق کردم دیدم توی گیلان اول اندیشه خوبه بعد هم گیلانت و بعد هم پارس البته پارس یکم قمتهاش بیخود هست درباره شاتل هیچ چیز خوبی پیدا نکردم همش مردم مشکل داران با شاتل شرکت بومی بهتر جواب میده تا شرکتی که از شهرهای دیگر باشه خیلی چیزهای دیگر درباره شاتل دیدم اما اینجا جاش نیست بگم
ممنونم
سگ شا .. د تو این اندیشه خط 4.
یک هفته است که کلاً بیخیال اینترنت شدم.
این چه وضعیتیه؟؟؟:2:
جمعش کنین خیال همه راحت شه.
نقل قول:
عزیز متاسفانه اینو باید بگم که شما هم تا چند وقت دیگه از شاتل متنفر میشی با بلاهایی که سرت میاره !! میگی نه ! منتظر باش :41:البته خدا نکنه !! ایشالا حواسشون به شما نباشه :31::2:
نقل قول:
سلام عزیز این را ببین و عمل کن حل میشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6635632&postcount=11419
هر کس بنا به نیاز های خودش از اینترنت، شرکتی رو به عنوان سرویس دهنده انتخاب میکنه...هیچکدوم رو نمیشه به طور مطلق گفت عالین... والا من 4 ساله اینترنت دارم که سهم عمده ی این سالها مال اندیشه هست... اندیشه شرکت بدی نیست و در بعضی سرویس ها و مرکز ها خوب هست اما مشکلاتی رو هم داره.نقل قول:
سلام الان نتی که اندیشه داره میده هیچ شرکتی نمیده توی این چند روزی که مشکل داشتم خواستم برم یه شرکت دیگه خیلی تحقیق کردم دیدم توی گیلان اول اندیشه خوبه بعد هم گیلانت و بعد هم پارس البته پارس یکم قمتهاش بیخود هست درباره شاتل هیچ چیز خوبی پیدا نکردم همش مردم مشکل داران با شاتل شرکت بومی بهتر جواب میده تا شرکتی که از شهرهای دیگر باشه خیلی چیزهای دیگر درباره شاتل دیدم اما اینجا جاش نیست بگم
در مورد شاتل هم خب من شاهد زنده شاتل هستم :دی که از سرویس هاشون در مرکز 4 راضی هستم. قطعی نداشتم تایم اوت نداشتم.
تنها مشکل شاتل کم بودن حجم سرویس های ماهانش هست... در مورد FUP هم توی نامحدود با سیاست هایی که شاتل داره عملا همون سرویس 256 نامحدود اندیشه هست که FUP نداره. (اگه دلتون خواست مثال میزنم)
اینهایی که گفتم دلیلی بر بد بودن اندیشه نیست... بچه های همین تاپیک میدونن من تا دلتون بخواد بین شاتل و اندیشه تغییر ISP دادم.و همیشه هم حواسم به تغییرات هست که اگه شرکت مقابل بهتر بود برم اون سمت.
انشالله که همینجا میمونیم داداس :دی:دینقل قول:
عزیز متاسفانه اینو باید بگم که شما هم تا چند وقت دیگه از شاتل متنفر میشی با بلاهایی که سرت میاره !! میگی نه ! منتظر باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خدا نکنه !! ایشالا حواسشون به شما نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ اندیشه پس از یک هفته نابسامانی:خط 4
128 نامحدود مرکز 8 :18: کسی میدونه جریان چیه؟ فعلآ که دارم :8: میکنم حالا قراره چطوری از دماغم بکش بیرون رو دیگه نمیدونم :13:
کسی میدونه جریان چیه من خط 4 هستم 128 نا محدود :18::18::18::18::18::18::18:
مرکز 727 که خبری نیست .128 نامحدود روی همون 30 است.
نقل قول:
هییییییییی!!!! Lucky Dude دانلود میکنی؟؟؟؟!!!!!! :31:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
شاتل 722 شبا 12:55 به بعد سرعت 5KBps.... :8:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
اااااا... یادش بخیر... اینجا ما یه زمانی در مورد دخترای اندیشه بحث میکردیم... :27:
اقایون کسی دستش اومده تو ساعات رایگان چطوری دانلود کنه که توسط شاتل HEAD SHOT نشه؟:19:
256 نامهدود سرعت دانلود 120 kps :O خدا کنه همیشه اینطوری باشه !!!!!!!
نقل قول:
سلام از چی حرف میزنی من که چیزی دانلود نمیکنم ادم خوبه با تو بره دوزدی سه سوته ب...... میره :31:
سلام به بر و بچ
اندیشه سبز - لنگرود
128 - نامحدود
سرعت دانلود امروز زده بالا تا 90 هم میره
نت من قطع شد و بعد که دوباره کانکت شدم, همون 30 سابق شد :13: ولی تو همین تایم 1.5 گیگ دان کردم :31:
نت من قطع شد و بعد که دوباره کانکت شدم, همون 45 سابق شد
اینا به پشه خون نمیدن اگر هم بدن کارت خون میگیرن.
اون چند ساعت هم برای قافل گیری بود.
ماله منم شد مثل سابق اما خودمونیم دانلود خوبی انجام دادیم :31:
128 - نامحدود
سرعت دانلود امروز زده بود بالا تا 110 هم میرفت ولی یه دفعه برقمون رفت هر چی اضافه دانلود کرده بودم نابود شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پژو چیه ؟ جی ال ایکس ؟ یا معمولی ؟ :27:نقل قول:
اسمش پژوم بنده خدا
Pajhoom
نقل قول:
اره همونیه که شما میگی :31::8: