خداییش خودمم موندم واقعا آدم میمونه کدومو بخره؟نقل قول:
باید یه متخصص بیاد نظر بده؟
حالا شما خریدی مارو هم در جریان بذار که چطوریاست این مدل سونی؟
خداییش خودمم موندم واقعا آدم میمونه کدومو بخره؟نقل قول:
باید یه متخصص بیاد نظر بده؟
حالا شما خریدی مارو هم در جریان بذار که چطوریاست این مدل سونی؟
SX230نقل قول:
600D چند من میخامنقل قول:
بله ایزوی d5100 بهتره اما نه اونقدرا
بعد سنسور های همه غیر فول فریم ها یه اندازستا ، کنن 1.6 و نیکون 1.5 فرقی نداره
نه من قیافه 600 رو بیشتر قبول دارم و میدونم توی دست هم بهتر از 5100 هست
نقل قول:
دوست من فقط دلیل برتری این مدل کنن و ضعف فوجیو میگید؟
مدل کنن بهترین رده خودش توی سال 2011 شده ، دلیلی کامل و عالی :31::10:نقل قول:
منم با این دلیل قاطع و دندان شکن قانع شدم.:31::10:نقل قول:
مرسی عزیز.
باشه داداش،من فردا ایشالله hx7v رو میخرم حسابی تستش میکنم،نظرمو میگم ولی من خیلی تحقیق کردم عکس و فیلماشو با sx230 مقایسه کردم،hx7v کاملا بهتره ،علاوه به امکاناتی که سونی داره و sx230 نداره و دکمه حذف مستقیم عکس هم نداره،عکس سه بعدی هم نداره،فلاشش با فشار دادن دکمه روشن میاد بالا و ...نقل قول:
والا 600D رو احتمالا پدرم ورمیدارهنقل قول:
یه کنون A1 داره الان قانع شده دیجیتال بگیره
خوب کنون یکم بزرگتره اما جنس بدنه ی نیکون بهتره
یه چیز دیگه که هست توی اکثر سایتا برنده رو نیکون دونستن
من خودم از 600D خیلی راضیم اما فکر کنم واقعا d5100 بهتره
و چون سنسور 5100 دقیقا همون سنسور d700 هست با لنز 18-105 فوق العاده میشه
سایت snapsort یه مقایسه ی کامل داره
من سرچ کردم d5100 vs 600d همون اوایل بود. لینک کامل ندارم
یه نگاه بنداز
به نظرم اگه خواستید بگیرید از 5100 نگدرید
پاینترین قیمتی که من از سایت ها برای hx7v با گارنتی 380 وبی گارانتی 370 بودش .نقل قول:
اگه قبل از رفتن این پست رو دیدی یه لطفی بکن و قیمت hx9v و x230 رو هم بگیر
ممنون دوست عزیز .این تایپک رو ندیده بودم .کم کم دارم از سونی دل میکنم ولی هنوزم کار داره .البته خرید سونی توسط این دوست عزیز میتونه کمک زیادی بکنه .نقل قول:
والا دوست عزیز من که دیگه خسته شدم از بس یکی از خوبی اون میگه یکی از بدینقل قول:
باورت نمیشه ولی خیلی دوست داشتم مثل کسایی باشم که صبح از خواب پامیشن و می رن یه مغازه و اولین جنسی رو که فروشنده پیشنهاد میده میخرم و حالشو می برن .
حالا این خوبه فقط چند وقته دارم پرس و جو می کنم .الان بیش از 4 ماه میشه که می خوام یه تلت بخرم ولی هنوز نتونستم یکی رو انتخاب کنم .دیگه یوایش یواش دارم دیونه میشم
ولی خب مطمین باش بعد این همه پرسه جو در آخر به نتیجه دلخواه و طلاییه خودت میرسی و به نظر من به زحمت و درد سرش میارزه.نقل قول:
دوستان ممکنه براتون قیمت این روزای بازار تهران دوربین elph 100hs رو برام بگیرید؟! من تبریز هستم نمایندگی تبریز نداشت. بخوام بیام تهران بگیرم احتمالا 10 20 تومن هزینه داره برام به علاوه اینکه نمیدونم تهران کجا جنس با کیفیت با قیمت مناسب گیرم میاد. دیجی کالا قیمت زده 245 تومن که احتمالا 15 تومن هزینه پستش میشه به نظر شما کدوم به صرفه است؟! بیام تهران خودم خرید کنم به علاوه لوازم جانبیش یا اینکه از سایت بخرم؟ قیمت امروز بازار تهران چنده؟! دیجی کالا جنس مرغوب و بدون عیب ارسال میکنه یا امکانم داره جنساشون مشکل داشته باشه؟!
سلام دوستان عزیز! :)
میخواستم نظرتون رو در مورد lumix fz100 بدونم!
چطوره؟خوبه؟
یعنی میتونه تا حدی تصویر ماکرو خوشگل بگیره؟
از canon sx30 بهتره؟
من فقط امکان خرید این مدل پاناسونیک رو دارم.
قیمت هم اگه بدید ممنون میشم و اینکه با کدوم گارانتی بهتره؟
ممنون.
شما این دو صفحه dp رو ببیننقل قول:
دومین خط سبز رو ببین اختلاف Ergonomics & handling توی این دو مدل رو ببین ، خیلی به سود 600
Build quality هم 600 بیشتره
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Canoneos600d/page19.asp
من سایتی ندیدم 5100 رو بهترین سال کنه ، مثلا همین dp که بدون شک معتبر ترینه و بعد هم TIPA که اونم بسیار معتبره هر دو 600 رو انتخاب کردندکد:http://www.dpreview.com/reviews/nikond5100/page22.asp
احتمالش هست که 5100 از سنسور 7000 استفاده کرده ، فقط احتمالش
واقعا فقط به علت رفتار نويزي بهتر داري دوربينت رو عوض ميكني؟ ! داري عقبگرد ميكنيا لااقل حالا كه ميخواي نيكون بخري به چيزي كمتر از d7000 فكر نكن...نقل قول:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اين دوربين فقط در سايتهايي كه سنسورها رو مورد بررسي قرار ميدن به عنوان بهترين شناخته شده در كنار d7000 البته در رده خودشون ولي در سايتهايي كه كليات دوربينها رو مورد بررسي قرار ميدن نظير dp در كل 600D امتياز بالاتري گرفته. ولي من ميگم هيچي مثل تجربه عملي نميتونه در انتخاب دوربين تاثير بذاره... شايد يكي با كنون عكسهاي خيلي بهتري بگيره و بر بالعكس...نقل قول:
دوبهنقل قول:
بله
بله
چرا
قیمت حدود 600 گارانتی بانیان
اگر sx40 بخرید بهتره یا HX100 یا HS20 :31:
کسی نظری نداره؟!!!نقل قول:
اصلا تهران بیانقل قول:
سلام دوست من
این ریسک را نکن و تهران نیا به هیچ وجه ممکن :)
از همون سایت دیجی کالا بخری برات بهتره .
دوربینی که انتخاب کرده ایی :
elph 100Hs=== ixus115 === ixy210F
این سه مدل یکم تفاوت قیمت دارند با هم بخاطر اینکه یکم کم و زیاد هستند در بازار ایران و بجز این 2 مدل اول منو فارسی داره و مدل آخر منو فارسی نداره یعنی آی ایکس وای 210 .
سلام دوستان!
میخواستم موقتا یه دوربین دیجیتال خیلی ارزون بگیرم!که تا چند ماه کارم رو راه بندازه!
دوتا مدل دیدم که به نظرم خوب میان! میخواستم ببینم نظر دوستان بیشتر روی کدوم هستش؟(از عکس بهتر,امکانات در کل,همه جهات)
1. Sony Cyber-Shot DSC-W510 حدود 120 الی 130 تومن
2. Fujifilm FinePix Z200fd حدود 100 تومن
با تشکر...!:11:
درود بر دوستان :40:
میخواستم بدونم Nikon Coolpix L120 واسه خرید بهتره یا sx230 یاhx7v کیفیت عکس کدوم بهتره؟
سلام الان شرکت بازرگان ایران دوربین دبلیو 510 را داره میده 99 هزار تومان موفق باشیدنقل قول:
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
:11:شک نکن اس ایکس 230 :11::11:نقل قول:
بدون شک SX230 کیفیت عکس بهتری داره و کارایی بهترنقل قول:
سلام مجدد خدمت دوستان
قبلا مزاحمتون شدم برای مشاوره خرید دوربین خانگی تا 200 تومن ک a3300 رو بهم پیشنهاد دادین ولی با فروشنده هاش ک صحبت کردم گفت این مدل چینیه و بهم پیشنهاد مدل sx210 و sx220 رو داد ک قیمتاش حدود 340 50 ه.
1.نظرتون درباره این مدل a3300؟
2.ایا واقعا چون چینیه کیفیت پایینی داره؟
3.a3300 جواب کاربریه خانگی رو میده یا اینکه لازمه بیشتر هزینه کنیم؟
4.این دو مدل sx210 و sx220 کیفیتشون چجوریه؟
5.ایا اینکه ژاپنیه واقعیه؟(تو سایت دیجی کالا هم زده ژاپنیه)
6.کار کردن با دو مدل راحته؟
7.کیفیت عکسشون چطوره نسبت به a3300؟
8.تو رنج قیمت 350000 چه دوربینی رو پیشنهاد میکنین ک احتیاج ب تنظیمات حرفه ای نداشته باشه و کیفیتش بالاه؟
با تشکر از دوستان
خیلی ممنون دوست گرامی راستی در مورد اینکه این باطری ها رو چند دفعه میشه شارژ کرد کسی میتونه کمکی کنه ؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Plz help me!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فك ميكنم SX230 و IXUS 310 دوربيناي خوبي باشن كه SX230 گرونتر از IXUS 310 هستنقل قول:
تو رنج قیمت 350000 چه دوربینی رو پیشنهاد میکنین ک احتیاج ب تنظیمات حرفه ای نداشته باشه و کیفیتش بالاه؟
:whistle:نقل قول:
:11:نقل قول:
یعنی میفرمایین, سونی رو بگیرم؟ کیفیتش خوبه؟ چجوریاست؟
قیم دقیق Sony Cyber-Shot DSC-HX7V چنده با گارنتی؟تو تبریز جایی رو سرغ دارین بشه خرید؟
قیمت مموری 8 گیگ خوب چنده؟
کیف؟
سلام
بنده به دنبال خرید یک دوربین عکاسی / فیلمبرداری هستم
در ابتدا نمیخواهم زیاد خرج کنم تا به فوت و فن عکاسی وارد بشوم بعدا دوربین حرفه ای تهیه میکنم اما فعلا صفر کیلومتر هستم
و نمیدونم یه دوربین خانگی باید چه توانایی هایی داشته باشه
امکان داره راهنمائی کنید که یک دوربین باید چه حداقل تنظیمات و امکاناتی داشته باشه البته برای فردی که تازه کار است
600D کانن یا 7D یا D5100 نیکون؟
پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
لنز کیت خودش باشه بهتره برای ابتدای کار یا جداگانه لنز بگیریم ؟
با تشکر
7D از نظر گروه بندي در رده بالاتري قرار ميگيره و در دوربينهاي كراپدار كنون (غير فول فريم) حرفه اي ترين دوربين محسوب ميشه.نقل قول:
بين اين سه دوربين 7D از همه كاملتر و حرفه اي تر و سريعتره
D5100 از همه كم نويزتره
600D امكانات فيلمبرداري بهتري داره سنسورش مشابه 7D هست
در كل اگه بودجه كافي داريد خريد 7D مسلما بهترين خريده....
ميتونيد به اين ليست 60D ,D7000 رو هم اضافه كنيد.
مسلما لنز كيت فقط براي شروع كافيه ولي براي كاراي با كيفيت بالاتر و حرفه اي تر بايد لنزهاي مناسب بخريد.
شما اگر بخواهید بین گزینه هایی که گفتید لیست کنید به ترتیب کدوم رو انتخاب می کنید ؟
از لحاظ کیفیت تصویر بیشتر مد نظرم هست
واقعا جایه تاسفه که تو تاپیکی که برای جواب به سئوالات ساخته شده کسی به سئوالا پاسخ نده یا اگه داد با تعصب جواب بده.یه نفر میگهnikon p500یکی دیگه میگه sx30 یا یکی دیگه میگهhx100واقعا کدوما خوبن؟
شما به جا اون SX220 یا SX230 ببرنقل قول:
حدود 30
بودجه ؟؟؟نقل قول:
بهتره یه بادی ارزون بخرید تا بتونید لنز های بهتر و بیشتر بخرید ، این کار منطقی ترهنقل قول:
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
خوبا اینان sx40 hx100 HS20نقل قول:
خیلی ممنون ولی جواب من رو هم در مورد باطری ها کاشکی میدادید دوست گرامینقل قول:
چند دفعه میشه این باطری های سونی رو که عکسش رو گزاشتم شارژکرد ؟؟؟؟
و اینکه اصلاً میشه باطری NI-MH با مارک دیگه ایی رو با شارژرهمراهش که سونی هست شارژ کرد؟؟؟؟ یا نه فقط باید باطری سونی بگیرم چون شارژر سونی گرفتم؟؟؟
دوستان بین این دو مدل کدوم سرتره؟
یه سواله دیگه این مدل Nikon لنز میخوره؟Canon PowerShot SX230 HS
Nikon Coolpix L120
نمیشه درست گفت اما درست استفاده کردن و درست شارژ کردن توی عمر باطری بسیار مهمهنقل قول:
اره فرقی نمیکنه هر باطری قلمی دیگه ای رو میتونی شارژ کنی
SX230نقل قول:
با سلام
من خیلی وقته میخوام یک دوربین بخرم قبلا می خواستم sx130 بخرم یه دفه قیمتش رفت بالا
الان هم که Canon PowerShot SX150-اومده با قیمت حدود 300
حالا.....
مشکل من اینه که اولا من نهایت 250 تا 300 دارم و این دوربین هم لوازم جانبی لازم داره مثله باتری و شارژر ومموری
دومین مشکل اینه که من واقعا ازین مدل فقط خوشم میاد نه ازون مدل های کامپکت کوچولو , شارژی مثلا Canon IXUS 310 HS وهمین قیمت و یا IXUS 220 HS ویاCanon IXUS 115 HS ولی مهم اینه هر وقتم برخلاف میلم و عقلانی تصمیم گرفتم ضرر کردم مثلا چند وقت پیش می خواستم آیپد بگیرم ولی عقلانی بدردم نمیخورد و تبلت ویندوزی گرفتم شاید بدرهم بخوره ولی اصلن قلبا راضی نیستم نمی خوام اینم مثل اون بشه
حالا با این تفسیر راهنمایی بفرمایید بنده چیکار کنم خواسته قلبی یا فکر عقلانی اقتصادی
شاید یک راه حل خوب هم داشته باشه
شاید اصلن اون مدل ها بهتر باشه و من بیخود خوشم میاد
بهترین چیزی که تواین قیمت بدرده من میخوره رو هم بگید
ممنون میشم از راهنماییتون
بین این دو مدل کوم بهتره ؟نقل قول:
Canon PowerShot S95
Canon PowerShot SX230
دوست من کنن نمایندگی داره تو ایران؟گارانتیه خاصی داره؟
من همین مدلو میخام از دیجی کالا بخرم به نظرت این کارو انجام بدم ؟
سلامنقل قول:
همون SX150 بسیار عالی هست شک نکن
تبلت ویندوزی به جای آیپد :41::13::19:
S95 بهتره اما زوم کمی دارهنقل قول:
گارانتی اصلی وجود نداره هر کدوم ارزون تر بود بخر
اگر تهرانی یه سری به جمهوری هم بزن
من قصد دارم یک کوله پشتی برای دوربین تهیه کنم که علاوه بر دوربین بتونم لب تاب رو هم داخلش بذارم.وزن کم و دسترسی اسان هم برام مهم هست.دوربینم هم 7D هست.ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزيز براي خريد كوله پشتي بهترين كار رفتن به فروشگاه و خريد حضوري هست تا از خطا و اشتباه مخصوصا در مورد وزن و سايز جلوگيري بشه ولي بهترين ماركها براي خريد ايناست :نقل قول:
Vanguard كيفيت خوب و ارزان
Benro
LowerPro
كيفيت خوب و حرفه اي ولي قيمت كمي بالاست
شما اول يه ليست كامل از تجهيزات فعلي و احيانا تجهيزات آينده بگير و طبق اون كوله پشتي رو انتخاب كن...
در كنار كوله پشتي بهتره يك كيف كوچك براي كارهاي دمه دستي داشته باشي كه جابجاييش راحت باشه.
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
بودجه چقدره و نوع عكاسي؟نقل قول: