این بازی هنوز نیومده.شما مطمئنی؟؟؟نقل قول:
Printable View
این بازی هنوز نیومده.شما مطمئنی؟؟؟نقل قول:
ببینید کلا اون 2تا بازیu3وbf3هم که فیکس شد برای3.55 و3.41 شانسی بود و اشتباه گروه سازنده که یه جورایی کد هارو برای فریم ویر های پایین هم کامپایل کرده بودن.نقل قول:
بعیده که به طور عادی این بازی هم فیکس بشه مگر اینکه تیمkadoبرای دانگلtrue blueفیکس اش کنن.
با عرض سلام خدمت اساتید ps3 مخصوصا ساجد و شاهین میخواستم بپرسم هزینه اتصال به اینترنت از طریق ps3 چقدر است و ایا با هزینه اتصال با کامپیوتر فرق دارد یا نه؟؟یعنی گرانتره یا ارزانتر؟؟؟در ضمن اگر ممکنه ایبوت فیکس این بازیها را برای دانلود بگذارید1-resistance 2 ,modern warfare2,wanted weapons of fate
:11:نقل قول:
دوست عزیز منظورتون از هزینه چیه ؟ برای چی هزینه ؟
پول اینترنتو میگی که نه همونه فرقی نداره
برای EBOOT هم اینجا می تونین درخواست کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا هم یه سری قرار دادند
سلام دوست عزیز من حاضرم تا 20پول این دسته ای که گفتی بدم :10:نقل قول:
آخرین اخبار مربوط به ه.ک:دوستان خبر های بسیار جالب و عالی ای برای ما کپی باز ها هست که شما رو هم در جریان میزارم.
این اخبار مارو امیدوار میکنه که هر چه زودترcfwورژن4عرشه بشه و این یعنی یه قام خیلی خیلی بزرگ در مورد این موضوع.
قضیه اینه که هکری به نامps3henتونسته قسمتinstall packageرو توی فریم ویر رسمی4و بدون هیچ تغییری یعنیofwاجرا بکنه.
اما خوب این به تنهایی کافی نیست و با این فقط میشد ابزار رسمی سونی مثلofwها و...رو به کنسول اضافه کرد و خبری از بکاپ منیجر و این حرف ها نیست.
خوب همونطور که گفتم این به هیچ دردی نمیکرد ولی چندی پیش هکر دیگه ای به اسمdevil 303 تونست یه فایل منیجر بسازه که رویofw 4نصب میشه و کاملا اجرا میشه.اما این منیجر به کار کپی باز ها نمیخوره و فقط باهاش میهش توی محیط های مخفی پرسه زد.
اما تا اینجا به هیچ درد ما نمیخوره ولی ps3henدوباره اعلام کرد که میتونه منوdebugرو رویofw4فعال کنه و تا حد زیادی هم پیش رفته و داره به دستاوردی میرسه که به زودی اعلام میشه.
اگه بتونه به دیباگ برسه میشه ofwرو دور زد و ما تا حد زیادی بهcfw 4نزدیک میشیم.
سلام به همگی دوستان عزیز
من امروز یه PS3 120 gb گرفتم. -- شده با فریمور 3.5 و یه دیسک اورجینال برای اجرای بازیها
فروشنده چند تا بازی هم ریخت روش واسم و بهم گفت واسه شروع بازی میری تو منو Game و بالا پایین می کنی تا به Multi man برسی و فکر کنم دکمه L1 رو گفت بزنم.
آقا آوردمش خونه یکم باهاش ور رفتم که بازی کنم ولی نشد و نمی دونم چی شد اصلاً Multi man نیستش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم حذف شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان التماس می کنم بگید باید چه کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجا جای بحثش نبود عذر می خوام
بعضی وقتا مولتی من میره توی یه فولدر به اسم UNKNOWN برو توی اون فولدر ببین اون تو نیست؟ کلا چند بار مربع رو بزن ببین مولتی من میاد ...نقل قول:
ای جماعت کپی باز و خواهان کپی بازی بدونید فریمویر4 برای کپی باز ها راه گشا بوده و مفید.سونی هم خودش فهمیده و ورژن4.1رو عرضه کرده.کسانی که میخوان ورژن4شونو جیل بریک کنن به هیچ عنوان آبدیت نکنن خبرایی هست:دی
ای بابا ساجد جان الان 5 ماهه هی میگن خبرایی هست ولی کو؟؟؟نقل قول:
دیگه به اندازه کافی از این True Blue فروختن دیگه نمیخوان CFW بدن؟؟؟
اگه به امید خدا 4 حــک بشه من برای مدت کوتاهی کپی خور میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه نمیتونم برای همیشه قید psn رو بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
والا خوب خبرهایی هست به خدا.نقل قول:
الان طبق خبر هایی که گزاشتم تونستن حتی یه منیجر روofw4نصب کنن و خودتم میتونی امتحان کنی که با این میشه به قسمت های مخفی دسترسی پیدا کرد و به زودی دیباگ فعال میشه که با اون میشهOfwر ودور زد.
خیلی خبر های خوبی هست و اینکه با یه فاصله کم4.1عرضه شده بیانگر اینه که سونی هم خودش فهمیده چه بلایی سرش اومده.
اگه اون متیو بی شرفkey]ارو به کاکاروتو داده بود الان فقط مونده بود یه بکاپ منیجر بسازن که خوب اونم خیلی راحته.
دیدم تابیک موو زیاد مطلب نداره همین جا گفتم برسم از بچه ها
کسایی که موو کار کردند چیز خوبی هست یا برای سن های کم بدرد میخوره
عنوان های خوبی داره؟ عنوان هایی جدید هست که رو فرمویر 3.55 اجرا نشه و 3.7+ بخاد؟
نویگیشنم نیازه؟ مثل دسته میمونه کارش. بازی هایی داره که دوتا موو لازم باشه کلا الان که قیمتش زیاد شده 140 شده ارزش داره
ممنون
نه بابا پدر من هم باهاش بازی کرد و رضایت بخش بود:دی کلا قضیه سن و اینا نیست.نقل قول:
آره خیلی عنوان های خوبی داره.بله عنوان هایی هم داره که+3.60بخواد.
خوب برای بازی های هاردکور قطعا ناویگیشن لازمه مثلا بازیkillzne3ناویگیشن خیلی لازمه.خیلی خوبه اگه ناویگیشن هم بخری.
قطعا ارزش خرید داره.بعضی بازی ها دو نفرست که خوب با خریدن یه موو دیگه میتونی دو نفره بازی کنی یا نه با یک موو تک نفره بازی کنی.
در حال حاضر که 3.55 داریم میشه بازی های که داره نام ببرید dance ... میشه رو 3.55 اجرا کرد
عنوان های زیادی رو 3.55 هست یا خوب هاش 3.6++ میخاد؟
شنیدم بعضی یک نفره ها دو تا موو میخاد مثل تیر کمان از این بازی ها زیاد هستند که دو تا لازم باشه؟
هاردکور چیه؟ هوی رین هم نویگیشن میخاد؟ لازمه یا حتما میخاد؟
میخاستم ببینم عنوان های جالب داره که ارزش خرید داشته باشه همه تعریف کینکت میکنند تعریف این نشنیدم تابیکشم که کسی چیزی نگفته
اوکی ممنون
خوب بعضی عنوان ها هست دقیقا یادم نیست.مثلاKillzone3که خیلی عالی قسمت موو اش روی3.55 اجرا میشه.نقل قول:
just danse3مثلا اجرا نمیشه وtrue blueمیخواد.
یا مثلاsport championاجرا میشه.
نه تیر و کمون دو تا موو نمیخواد.بازی ای نیست که دو تا موو بخواد یا من ندیدم
هارد کور یعنی مثلا بازی های شوتر و حرفه ای مثلkillzoneالبته معنی اصلیش این نیست ولی اینجا این معنی رو میده.
نویگیشن معمولا اجباریه اجباری نیست ولی بودنش خیلی مفید و مثلاkillzone3بدون ناویگیشن حال نمیده.
خوب شماps3دارید و اگه بخواید xboxبگیرید و بعدش کینکت کلا قضیه فرق میکنه.
موو هم خیلی خوبه و عالی توصیه میکنم بخری.
اوکی مرسی
یعنی فعلا هیچ نسخه ای از dance نیس اجرا بشه و باحال باشه
party move اینم دنس هست بعد اینکه دنس مثل کینکت هست انحصاری نیس دیگه هر دو نسخه یکیه؟
نویگیشنم کارش چیه؟ کار حرکت انجام میده؟ اخه دو تا دسته تو دست باشه خسته میکنه نه:13:
منظورت اینه بخاطر کینکت ایکس باکس گرفتن جالب نیس وقتش باشه + هزینه مهم نباشه خب خوبه ما که هنوز بازی های انحصاری سونی وقت نشده بازی کنیم
اره گفتم اول بدونم چیه بعد بخرم
اگه منظورتjust dance3هست بله هر دو یکیه(شلوغ دنس منس رو میخوای چی کار؟:دی)نقل قول:
نویگیشن مثل موو نیست که حسگر باشه فقط کلید ها رو داره مقل کنترلر فقط به صورتی طراحی شده که با موو بشه به راحتی باهاش بازی کرد.
فقط موو رو تکون میدی و با نویگیشن کلید هارو میزنی.
خسته کننده نیست.
والا danceنسخه های دیگش تو خاطرم نیست و متاسفانه منبع من هم به خاطرsopaپوکیده یه سرچ بزن خودت پیدا میکنی
دنس که برای خودم نمیخام ولی اگه از اون مدل فیت نس ها یا دنس باشه که زیره با چراغ روشن میشه باید زود رفت رو اون باحاله
خودم بازی برای سرگرمی میخام نه حرکت ورزش برای بیرون:5:
حدس میزدم کنترلر باشه برای راحتی بس مطمعن نبودم اوکی ممنون
sopa ابلود سنتر ها هم بست یا فقط مگا البود بود ؟ فعلا سایت ها بسته؟
ممنون
اساتید عزیز یه سوالی دارم نمی دونم مربوطه به اینجا یا نه؟
آقایون من این PS3 رو دیروز فقط و فقط بخاطر بازی GTA IV خریدم.
حالا که GTA رو اجراش می کنم سه تا گزینه اولش میاد که سه تا مرد هست.
اولیش خشن و تفنگ بدست.
دومیش ریشو و معمولی.
سومیش پولدار و خوشتیپ.
هر کدوم رو انتخاب می کنم بعدش چند تا عکس از بازی نشون میده و پخش عکس ها تموم نمیشه .
هر دکمه ای هم میزنم پخش عکس رو ول نمی کنه و نمیره تو بازی.:sad:
تو رو خدا بگید چه کنم؟:42:
اگه راهی نداره که برم PS3 رو پس بدم. اگه هم پسش نگرفت بندازمش سطل آشغال
دوستان عزیز!
کسی تا حالا از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی خریده؟ میخوام ببینم معتبره یا نه؟ بازی Michael Jackson The Experience رو داره و من هیچ جا غیر از این سایت پیدا نکردم.
همون طور که گفتی تیر و کمان دو تا موو نمی خواد بلکه یک موو و یک نویگیشن می خوادنقل قول:
اگه یادم باشه اینجا هم داشت بازم یه سرچ بزن. من از اینجا یه بازی خریدم و راضی هم بودم:نقل قول:
تا اونجایی که یادمه ناویگیشن هم لازم نداره.نقل قول:
متاسفانه الان دست خودم نیست تست کنم شما خودت تست کردی؟
سلام
چطوری شاهین جان؟
گفتن که تو کیلزون نویگیشن اجبار نیس حالا تیر کمان میشه با موو بازی کرد یا این نویگیشن اجباریه؟
تو سایت زوم ای تی گفته Ps4 در طراحی و تولید این حرفا هست ولی تو شبکه..... گفت که سونی گفته هر کنسول که میدیم 10 سال تو چرخه میمونه و هنوز عمر این کنسول هست بعد تو یجا خوندم Gt6 میگن ساختش خیلی طول میکشه خبری نداری برای Ps3 قسمت میشه یا نه این بازی.
با اجازه...نقل قول:
کاملا بعیده این عمر.
این حرف هارو ولی کن خودgta vتا یکی دو سال دیگه میاد و قطعا ps3عمر نمیکنهgta 6رو ببینه.
چون بعد عرضهgta5قطعا دو سال فاصله میوفته تا یه خبرایی بیاد بعد اون هم2سال بعد عرضه میشه که میشه روی هم6سال بعد و فرش بگیریم اصلا4سال باشه بازم کفاف نمیده.
در مورد موو هم که من نظرمو دادم و تست هم کردم روی بازی کیلزون.و تا اونجایی که الان یادم هست و90درصد مطمین هستم تیر و کمون هم ناویگیشن نمیخواد
والا اجبارشو نمی دونم ولی خودت نگاه کن نویگیشن می خواد که تیر و بکشی عقب :31:نقل قول:
مرسینقل قول:
راجع به تیر کمون که گفتم
بقیه هم نمیدونم معلوم نیست می خوان چیکار کنن :31:
فعلا منتظر ه ک هستیم :27:
:11:نقل قول:
فکر کنم تا یکی دو سال دیگه PS4 و بدن
منظورم gt6 gran turism بود
خبر دارید تاریخ عرضه last of us کی هست؟ یادم رفت
بد جوری این بازی خوشم اومده تو کف ش هستم تریلر اش دیدم ....
یک سوالم تو بخش دانگل برسیدم مرسی جواب بدید که تو خبر -- ... هستی
شما کلا خودت تست کردی؟نقل قول:
تویگیشن هیچ حسگری نداره که اصلا بخوای بکشی عقب.
فقط یه موو لازمه که بکنیش توی جای تیر و بعد هم تیر رو بکشی عقب و شلیک کنی.
-------------------------------------------
اااا شرمنده:دینقل قول:
از تاریخ خبر ندارم
من نویگیشن دارم ولی تیر کمونو تست نکردمنقل قول:
ببین ساجد جان شما نویگیشنو دیدی به حسگر کاری نداره منم نگفتم کاری داره
روش از این انالوگ های راست و چپ داره که فکر کنم به درد تیر کمون بخوره
تیر کمون یه چیزیو میگیری یه چیزی هم می کشی حالا اجبارشو نمی دونم
تاریخ The Last of Us تو gamespot
TBA زده
دقیقا متاسفانه یادم نیست.نقل قول:
ولی حتی اگه هم بخواد میشه با کنترلر معمولی انجام داد و نیازی به ناویگیشن نیست.
خب دیگه یه ذره فکر کنم سخت بشه هم تیر کمونو و موو و بگیری هم دستهنقل قول:
یک سوال دیگه الان یادم اومد من شو تایم نصب کردم فیلم mkv با فرمت میدیدم حجم های 600 700 مگ نوشته بود رزولوشنشم اچ دی که نیس با این حجم نوشته بود 720 یادم نیس فیلم های دانلودی دیگه زمانی فیلم اجرا میکردم رم کنسول خالی بود تازه کنسول روشن کردم بازی هم اجرا نکردم یک فیلم اجرا کردم یک بار بود نه همه فیلم ها هر 10 20 دقیقه ارور میومد میگفت low ram اینا فیلم ریزوم میکرد فک کنم دیگه بلی نمیشد یا اروره نمیرفت کنسول کند میشه دیگه. مقدار رم چک میکردم با شوتایم خیلی بیزی شده بود .بعد یبار شوتایم میبستم باز میکردم دوباره اجرا میکردم . مشکل از چیه؟ بعضی فیلم ها این طور نمیشد شاید فقط یک دو فیلم یادم نیس کدوما بود که دوباره ببینم بازم میشه یا نه. برای کسی این طور شده این همه میگن کنسول قویه این فیلم اچ دی نبود این شد بلوری بود چی میشد فیلم از هارد کنسول دیدما
من الان سر FIFA12 احساس می کنم انگار بعضی موقع گیر می کنه هاردمم 15GB خالی موندهنقل قول:
نقل قول:
یعنی یک جوانمردی نبود ما رو هم کمک کنه.:44:
به خدا بد جور تو کف GTA هستم:37:
عزیز جان محض اطلاع ps3 از سال 2006 اومده و شرکت سونی اعلام کرده که تا 10 سال بعد مدل بعدی ps رو تولید میکنن یعنی میشه
2016 که مدل جدید میاد به بازار و در نتیجه میشه gta v رو روی ps3 بازی کرد و هنوز در ان زمان ps4 نیومده
ما فکر کردیم ایشون منظورشgta6هست و خودمونم گفتیمgta5اجرا میشه.گنقل قول:
و قطعا میگم حرف 10سال چرته یعنی سونی صبر میکنه تا مایکروسافت و نینتندو کنسول بدن و تو این مدل فقط ضرر کنه تا سر حرف 10سالش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------------------------------
ببینید کلا روند بازی اینجوری شروع نمیشه مطمین بشید که قسمت آفلاین و تک نفره رو انتخاب میکنیدنقل قول:
اساتید یه سوال اجمالی:
من الان بازیه کپی gt5 رو که 8تا dvd هست گرفتم
یه فلش 8 گیگ هم دارم
خب کل بازیو که نمیتونم بریزم تو فلش بعد بریزم تو هارد کنسول دیگه.چون حجم فلش کافی نیست
حالا میشه طی چند قسمت با فلش 8 گیگ کپی کنم تو هارد کنسول یا نه؟
یعنی قسمت قسمت کپی کنم.میشه؟
لطفا اجمالی پاسخ بدین.
ممنون:10:
سلام دوستان
کسی اطلاعات درستی درباره ی بازی اویل که می گن داره میاد داره اگه داری بذارید :20:
من خیلی بازی اویلو دوست دارم :8:
ممنون