سلام به همگی کسایی که میخوان PSPو تمامی قطعاط کامپیوتر بخرند من بهشون پیشنهاد میکنم که از این سایت که هم معتبر و هم قیمت مناسب داره خریداری کنندکد:WWW.RAYANSABA.COM
سلام به همگی کسایی که میخوان PSPو تمامی قطعاط کامپیوتر بخرند من بهشون پیشنهاد میکنم که از این سایت که هم معتبر و هم قیمت مناسب داره خریداری کنندکد:WWW.RAYANSABA.COM
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
میخواستم بدونم تفاوت lcd در 3000 و 2000 چقدره تو عکسا که خیلی زیاده البته تو بعضی عکسا 2000 بهتر بود تو بعضی 3000 بهتر بود حالا در بازی کدام کیفیت بهتری داره
نقل قول:
سلام دوست عزیز....کاش قبل از زدن پست سرچ میکردید.
اینجا توضیح داده شده:[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=291290[/PHP]
موفق و پیروز باشی
در پناه حق:40:
قبلا اونجا رو خوندم میخواستم بدونم تو بازی کدوم کیفیت بهتری داره اونجا عکسای بازی نزاشته یعنی تفاوت انقدر هست که بخاطرش 40 50 هزار بیشتر بدی( کارکرده2000 با رم 8 گیگ 160-170 تومن و 3000 با رم 8گیگ 210 220 تومن)
این سوال ما رو جواب بدین بدنیست......ممنوننقل قول:
بین 185 تا 195 اگه خواست به خاطر کپی خور بودنش پول بگیره نذار کپی خور کنهنقل قول:
نقل قول:
کنتراست ال سی دی 3000 بیشتر از 2000 هستش به همین دلیل تو افتاب بهتر دیده میشه ولی خوب عمر باتری تو 3000 به خاطر lcd شفاف تر کمتر شده در کل 3000 ال سی دی خیلی بهتری داره در ضمن اختلاف قیمت 10 تا 15تومنه
به نظر من 3000 بگیر
[quote=Hunter lord;4432403]باید PSP رو رو حالت استندبای بگذاری تا کپی نپره ( فرق زیادی با حات کاملا خاموش نداره )
خرید PSP 3000 با رم 8 یا 16 عاقلانه است .
نحوه ی کپی خور کردن تاپیک مخصوص داره .
یادت نره چسب ال سی دی بخری تا مثل مال من خط خطی نشه ( بده فروشنده بچسبونه )
بهمراه کیف خوب ( 10 هزار تومان خوباشه )
باطری هم یه 3600 میلی آمپر توصیه می شه تا شارژت سریع خالی نشه .
سلام رفیق ببخشیدا ممنون ولی نگفتی الان بهتره کدوم رو بگیرم چون صد درصد می دونم بخرم بعضی اوقات خاموش می شه به دلایلی پس نظرت چی هست
خوب بعد بچه ها اگه امکان داره می شه لیستی از قیمت پی اس پی بذارید
بعد مگه نباید برای کپی خور کردن پول داد پس چی کار کنم
بعد اگه ممکن هست یک جای معتبر و خوب قیمت رو بهم معرفی کنید
تو تهارن
سلام من psp 3000 دارم بازی little big planet رو ریختم ولی وقتی تو بازی می رم از بازی میپره بیرون می نویسه the game could not be started(80020148) البته یارو گفت رو 3000 اجرا نمیشه ها ولی من گرفتمش حالا کاری میشه کرد ؟
دوستان کارکرده psp2000 با رم 4 گیگ 150000 میرزه یا psp 3000 بگیرمنقل قول:
3000 قیمتش الان 170 هست...
نقل قول:
کی همچین حرفی زده شما به 5.03gen-b اپدیت کن واست میاره من الان خودم دارم بازی میکنم
آقا كسي جواب منو اينجا نميده؟
بازي psp از كجا ميتونم تهيه كنم؟
اينترنتي
سلام
fireware من 5.00 هست میخوام آپدیتش کنم و بازی های جدیدو از جمله assassin creed , dirt 2 و......
رو بکشه.اگه میشه لینک دانلود برای آپدیت بذارید و همچنین مراحل آپدیت کردنو کامل برام توضیح دهید
تا منم بتونم بازیهای جدیدو بازی کنم
راستی pspمن psp 2000 slim هست
کسی نظری ندارهنقل قول:
PSP 2000 کپی خور دائم ، آپگرید شده ، در حد نو.
+
سیم USB
8 گیگ رم. (اصل)
آرشیو بازی
کیف کمری
محافظ LCD
هرکی خریدار هست خصوصی PM بده.
سلام
جطور ميشه وارد ريكاوري شد؟
از اين روش كه كامل خاموش كنيم بعد R رو بكيريم روشن كنيم استفاده كردم اما نشد
عزیزم گفته Psp3000 .نقل قول:
Gen-b فقط برای دستگاه هایی هستش که کپی خور دائم میشوند نه برای Psp3000
نقل قول:
آقا یکی جواب بده به ما چقدر شلوغه اینجا ما شا ا..:20:
[quote=wonderful;4394355]اینجا
اگه بلد نبودی بریزی بگو[/quoکد:http://dl.qj.net/FuSa-v1.0-build-45-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/16961/catid/151
آقا دمت گرم دیگه نا امید شده بودم جواب بدی کلی گشتم گیرش آوردم خودم اما نمی دونم چه کار کنم این همه پوشرو!!همرو بریزم تو گیم؟؟؟
با نحوه کار با خود برنامه ام اگه توضیحاتی بدی که دیگه ...
همین که جوابه ما رو دادی کلی ارزش داشت داداش.بازم ممنون:20:
اقا گفتم 5.03gen-b نه 5.50gen-b لطفآ توجه کننقل قول:
سلام دوستان
من يه چند وقتي هست ميخوام پي اس پي بخرم به خاطر مسيله كپي خور شدن و اينا صبر كرده بودم كه كپي دايم بشه....
الان قيمت 0300 چه جوريه؟
پي اس پي go كپي خور نشده هنوز؟؟؟ ميشه؟؟
كپي خور موقت اگه خاموش بشه دوباره بايد كپي خور كنم؟؟
من چي كار كنم؟:دي صبر كنم بازم يا برم بخرم 3000 يا go
\llk,k
آقا دمت گرم دیگه نا امید شده بودم جواب بدی کلی گشتم گیرش آوردم خودم اما نمی دونم چه کار کنم این همه پوشرو!!همرو بریزم تو گیم؟؟؟
با نحوه کار با خود برنامه ام اگه توضیحاتی بدی که دیگه ...
همین که جوابه ما رو دادی کلی ارزش داشت داداش.بازم ممنون:20:[/quote]
داخل پوشه ی ENG فایل FUSA.PRX رو در پوشه ای به نام seplugins که تو صفحه ی اول مموری psp ساختی بریز
بعد یه فایل text تو همون seplugins بساز و اسمش رو بذار game و متن پایین رو توش کپی کن
بعد دستگاه رو به تلویزیون وصل کن ولی تصویر رو روی تلویزیون switch نکنکد:ms0:/seplugins/FuSa_SD.prx 1
بعد هم به هر کدوم از بازی ها که خواستی برو .تصویر اتو ماتیک switch میشه به تلویزیون
تنظیماتش هم وقتی تصویر switch شد دکمه های کم و زیاد کردن صدا رو با هم بزن منوی تنظیمات میاد
شما رو 180 حساب کننقل قول:
فعلآ psp go کپی خور نشده
اگه کلآ خاموشش کنی باید دوباره کپی خور کنی ( کاری نداره)
نظر خودته
من 5.03 MHU رو قبلا ریختم . حالا می تونم 5.03gen-b رو بریزم ,از کجا بریزم ؟! بعد که بریزم little big planet اجرا میشه ؟
شما اول باید gen-a اپدیت کنی ( از طریق پست زیر)
بعد به gen-b اپدیت کن به این صورت:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3844809&postcount=169
فایل زیر را دانلود کن بعد به شاخه ی psp/game بریز
2- وارد برنامه ی Quick Updater 5.03GEN-B شو ( هنگام رفتن L و ضربدر رو نگه دار)کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1845
بعد از وارد شدن ضربدر رو بزن
تموم شد
همه ی بازی ها هم اجرا می شن
اقا من این فیفا 10 رو ریختم تو psp ام (3000 - 5.51 mhu) ولی این خطا میده : the game could not be started (80020148
برای کشتی کج هم همین رو میگفت ولی چون مهم نبود زیاد بهش گیر ندادم ولی فیفا خیلی حیاتیه
به پست بالایی عمل کن (به gen-b اپدیت کن)نقل قول:
اقا من بازی رو طبق پست زیر پچ کردم ولی بدتر شد (وقتی میزنی بره تو بازی یه صفحه ی سیاهی میاد و توش گیر میکنه)
فکر کنم من اول باید فریمور psp ام رو به یکی از این سه فریمور (5.50gen-b ;5.03MHU;5.00m33) تغییر بدم (چون توsystem information ام ورژن فریمور ام رو 5.51 mhu زده) بعد اون کار رو بکنم فقط دو تا نکته میمونه یکی این که من نمیدونم چطور باید به یکی از اون سه تا تبدیلش کنم چون همین یکی رو هم از خود شما پرسیدم و یاد گرفتم دوم اینکه اگه به یکه از اون سه تا تبدیل کنم بقیه بازی ها رو میتونم راحت انجام بدمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4270492&postcount=1
راستی شاید سوال هام از پایه غلط باشه پس یه راهنمایی مبسوط کنید
THX
اگه پی اس پیت کپی خور دائمه که فریمویر رو به 5.50gen-d ارتقا بده و این همه زحمت خودت برای پچ ندهنقل قول:
اگه کپی خور موقته هم به 5.03gen-b ارتقا بده و این همه زحمت خودت برای پچ نده
(فکر کنم جمله هام تکراری شد:دی)
از دوستان یکی لطف کنه چند تا عکس از محیط داخل بازی psp بندازه
من ميخوام psp 3000 بخرم
ميشه بگيد قيمت و ايناش چنده؟؟؟؟
تو جعبش چه چيزايي هست؟؟؟؟؟
ببخشيد زياد شد
:19:psp 3000 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اصفهان)
با عرض سلام!!!!!!
سلام من می خوام با psp صدا ضبط کنم چه جوری می تونم کمکم کنید help me پی لیز !
بچه ها ببخشید مزاحم شدم می خواستم ببینم می شه قیمت های تمام مدل های پی اس پی رو بزارید با وسایل جانبیش ممنون می شوم
و یک توضیح هم درباره ی کپی خورش که کدوم هست و کدوم نیست و کدوم مشکل داره ممنون می شوم
من همین امروز گرفتم کپی خور موقت 188 تومن با لوازم جانبی 250
بازی ریختم ولی نمیدونم چرا اجرا نمیکنه فقط منوی بازی رو نشون میده ؟؟
از دوستان یکی لطف کنه چند تا عکس از محیط داخل بازی psp بندازه
دوست من به نظرم اشکال از بازی هستش با یه بازی دیگه امتحان کننقل قول:
یه برنامه در این مورد هستش که فقط صداها یی که از خود دستگاه پخش می شن رو ضبط می کنهنقل قول:
کد:http://pspupdates.qj.net/PSP-Audio-Recorder-Beta-/pg/49/aid/26414
سلام
کسی لینک دانلود firmware5.50gen-dرو داره؟لطفا بذارید
همچنین مراحل آپدیت کردن pspرو هم کامل توضیح دهید
pspمن psp 2000 slim