سلام
موقعی که میرم تو بازی Left 4 Dead 2 وقتی دموش تموم میشه و میخوام بره تو منو یهو این ارور رو میده چی کا کنم؟
Steam is not runnig. You must start Steam in order to play this game.
ممنون
Printable View
سلام
موقعی که میرم تو بازی Left 4 Dead 2 وقتی دموش تموم میشه و میخوام بره تو منو یهو این ارور رو میده چی کا کنم؟
Steam is not runnig. You must start Steam in order to play this game.
ممنون
شما اول برنامه steam رو نصب کن احتمالا باید توی dvd بازی باشه اگه نبود حتما توی cd داریور گرافیک هست...نقل قول:
اگه درست نشد فایل ClientRegistry.blob توی پوشه steam رو delete کن و سیستم رو یک rastart بزن ببن درست میشه...
Age yeki lotf kone va crack bazi KING ARTHUR ro bezare mamnun misham.
برو اينجا :
نقل قول:
کد:http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_king_arthur.shtml
سلام من Prince of Persia رو گرفتم روی ویندوز7 نصب کردم ولی اجرا نمیشود بعد گفتم شاید این نسخه خرابه رفتم این بار از لوح زرین خریدم بازم
درست نشد لطفا راهنماییم کنید که باید چه کار کنم
خودم میدونم که روی xp اجرا میشه ولی میخوام دیگه xp نصب نکم
سلامنقل قول:
من خودم این بازی رو تو 7 ریختم و هیچ مشکلی پیش نیومده !!!
نمیدونم برای چی برای شما اجرا نمیشه !!!
سلام
من بازی assassin's creed رو وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده:
F:/AUTORUN.exe is not a valid Win32 application
من قبلا این بازی رو نصب کردم اما کامل نبود به خاطر همین رفتم نسخه کاملش رو گرفتم اما این هم این ارور رو میده.سی دی هم مشکلی نداره رو کامپیوتر دوستم چکش کردم.
دوستان واسه بازیNFS SHIFT هرکاری میکنم بازی FULL SCREN نمیشه بادسته هم نمیشه بازی کرد کسی میتونه راهنماییم کنه؟
واسه بازی MASS EFECT 2 هم بازی نصب میشه ولی وقتی میخوایی بازی رو شروع کنی این ارور رومیده:
YOUR VGA CARD DRIVER ARE VERY OLD PLEASE UPDATE IT AND TRY AGAIN
لطفا کمکم کنید:41:
سلام من pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم
سلام من بایئشاک 2 رو نصب کردم ولی موقع تغییر رزولوشن تصویر تمام صفحه نمیمونه چیکارش کنم میخوام رزولوشنشو به 800 در 600 تغییر بدم اخه سیستم مو ضعیفه
سلامنقل قول:
ممنون ولی کار نکرد
چب کار کنمممممممممممممممممم؟
من این بازی saw رو رو 7 نصب کردم.بعد از اجرا روی اون صفحه که کله زامبی هست میپره بیرون.لطفا راهنمایی کنین
سلام
دوستان Combat Arms Europe رو نصب کردم اما بعد از نصب اپدیت میکنه که این اپدیت تا یک مقدار پر میشه بعدش دیگه اپدیت نمیکنه!!
سلام باید از OFFLINE استفاده کنی.نقل قول:
چطور باید از افلاین استفاده کنم؟
کسی نبود به داد ما برسه ؟!!!!!!!!!:41::41::41::19::19:نقل قول:
بابا هرچی که بلد بودم زور زدم ولی نشد که نشد ترو خدا این هزار صفحرو که نمیشه گشت!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم راهنمایی کنیید همش همین پیغامومیده :41:
بابا عزیز برادر تو گوگل وابسته به کارت گرافیت یه سرچ بزن درایور جدیدشو پیدا کننقل قول:
اگه ati هست جدید ترینش 9
اگه nvidia هست جدیدترینش 195
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
ارور میده یا نه فقط میاد تویه دسکتاپ؟خیلی مهمه اگه ارور میده بنویسنقل قول:
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
کدام نسخه pop را نصب کردیدنقل قول:
دوست من دستت دردنکنه واسه ماس افکت درست شد ولی واسه شیفت نه ممکنه کسی راهمناییم کنه مگه میشه کلی از بیرونو درون بازی تنظیم کردم درست نشد نکنه این بازی فول اسکرین نمیشه؟نقل قول:
ممنون:11:
دوستان لطفا راهنمائی کنیدنقل قول:
هیچ کس نیست به داد من برسه؟!!!!!!!!!:19:نقل قول:
کسی نبود جواب من رو بده؟ بابامن pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم
چه خطايي ميده
اگه بازي كرش مي كنه و مياد بيرون بايد يه خطايي بده اون خطارو بنويس اينجا اگرم خطا نميده بازيت كاملا مشكل داره و بد دستكاري شده
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
فايل Setup رو اجرا كن نه Autorunنقل قول:
اين بازي Installer Package جداگانه داره
ممنون دوست من همون بهتر که برم یکی دیگه بگیرم همین راهشه میرم میکنم تو حلقوم فروشندهه:27:نقل قول:
ممنون:40:
این شکلی میشه.تازه یه دفه شانسی رفت تو منو ولی بیرون که اومدم دوباره نتونستم برمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خودم کشف کردم.ولییییییی خیلیییییییییییییییییییییی ییی عجیب بود تا حالا اینطوریشو ندیده بودم.هر وقت فیش هدستو در می آووردم درست میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکییییییییییییییییییی منم ببینههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه؟
یعنی هیچکس این بازی رو انجام نمیده؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وسط بازی pes2010 وقتی هارد سیستمم با پروسهای درگیر میشه و چراغ قرمز کیس روشن میشه بازی گیر میکنه و تیک میزنه.چطور مشکل را حل کنم؟
VGA:Gainward 8500 GT 256 DDRIII
cpu:4500 core 2 Duo
Ram:4 Gig
Hard:250 gig SATA II Hitachi
Driver version: 178.24
خداوند هارد شما را بیامرزد هاردت نیم سوز شدهنقل قول:
دوست عزیز این کار رو قبلا کردم اما setup هم بالا نمیاد.مشکل از چیه؟:41:نقل قول:
سیستم شما خوبه درحد بالاست ولی گرافیکت بینهایت قدیمی وظعیفه باید گرافیک قوی تری بخری اگه هارد نیمسوز بشه کلا کامپیوتر روشن نمیشه:27:نقل قول:
دوست عزیز گرافیکت بی نهایت ظعیفه گرفتی؟:11:
نه بابا،گرافیکم بد نیست.65 تا Frame rate میده(وسط بازی)
سلام
من بازي موست وانتد دارم (فكر كنم نخسه بلك اديتيشن) و فكر كنم كركش از شركت هوياد hooyad هستش
از بازي هرچي فيلم داخل بازي هست برداشته شده (يعني داخل بازي هيچ فيلمي وجود نداره)
مي خواستم بپرسم اينا از كركشه يا اونا رو حذف كردن و اگه حذف كردن چه حجميه و آپا ميشه دانلود كرد
Error Code: -5005 : 0x8000ffff برای uninstall کردن سیمز 3 این پیغامو به من میده ؟!!!
دوست من گرافیک ایشون متوسطه در مورد هارد هم بگم اگه بسوزه سیستم روشن نمیشه و به ایشون توصیه می کنم ویندوز جدیدی نصب کنننقل قول:
'گرافیک 8500خیلی قدیمیه وظعیف شما باید جدیدترشو بخری و256مگ هم جواب ساکر رو نمیده چه برسه به.........نقل قول:
گرافیکت ظعیفه دوست من:31::11:
تاداكاتسو جان خوب دقت كن ايشون دارن ميگن گرافيكشون VGA:Gainward 8500 GT 256 DDRIII هستش
اين ميدوني يعني چي ؟
اين گرافيك كجاش ضعيفه ؟ با اين ميشه بالاي 50 فريم گرفت از PES2010 !!!
به حافظه اش دقت كن كه از نوع DDR3 يعني يه كارت گرافيك متوسط و خوبيه ميشه باهاش خيلي از بازي ها رو انجام داد
مشكل هم ايشون هم از هارده نرم افزار Hard Check رو نصب كن و درايوي رو كه PES رو نصب كردي اسكن كن ببين چقدر بد سكتور داري
یه بار دیگه هم ضایمون کردی برو قسمت سخت افزار بپرس کارت 256 مگا بایتی 256 مگا بایت میده بیرون وسلامنقل قول:
یک سوال در مورد بازیNeed for Speed Undercoverمن این بازی را نصب کرده ام و وقتی می خواهم بازی را شروع کنم بازی گیر می کنه انگار خش داره واعصابم خراب می شه من قبلان بازی ماست وانتید را بازی می کردم این جوری نمی شد مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم و سیستم عاملت رو کامل توضیح بده.....نقل قول:
در ضمن میگید خش داره آیا در هنگام نصب متوجه اروری شدی...؟نقل قول:
ام و وقتی می خواهم بازی را شروع کنم بازی گیر می کنه انگار خش داره
و یک سوال دیگه
کرک داخل سی دیش رو در محل نصب بازی کپی کردی...؟
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
سیستم عاملتون نیاز به نصب مجدد داره.....نقل قول: