بعضي برنامه ها رو كه مي خوام نصب كنم يه پنجره باز ميشه كه اين نرم افزار مخصوص ويستا نيست ولي بعدش مي پرسه كه رينستال مي كنيد يا نه و من نصبش مي كنم مشكلي ايجاد نميشه؟
Printable View
بعضي برنامه ها رو كه مي خوام نصب كنم يه پنجره باز ميشه كه اين نرم افزار مخصوص ويستا نيست ولي بعدش مي پرسه كه رينستال مي كنيد يا نه و من نصبش مي كنم مشكلي ايجاد نميشه؟
نه مشکلی نداره فقط بطور خودکار برنامه رو در حالت XP SP2 اجرا میکنهنقل قول:
سلامدوستان دو تا سوال داشتم
1-می خوام توی استارت منو به جای دکمه sleep و look دکمه های shut down و restart بیاد باید چه کار کنم؟؟
2-من ویروس کش کسپر اسکای 7 نصب کردم ولی وقتی میخوام کد اکتیو کردنش رو از اینترنت بگیرم قبول نمیکنه و میگه سیستم شما باید تنظیم بشه باید چه کار کنم؟؟
1-برونقل قول:
Run>>cmd
اونجا بنویس
powercfg.cpl,1
یه صفحه باز میشه اونجا مثل عکس عمل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-اگه میتونی درست ارور رو بنویس تا کمکت کنیم
موفق باشی
میگم توی ویندوز ایکس پی راهی داره که میشه طریقه ی ضبط صدا رو انتخاب کرد، مثلا از sterio mix یا microphone یا مثلا mono sterio ... حالا تو ویندوز ویستا چه طوری میشه این کار رو کرد ؟
کلا mixer فرق داره !
Start >> All Programs >> Accessories >> Sound Recorderنقل قول:
اینجوریه
【ツ】
امین اقا فکر کنم منظورش این بود که چه جوری میشه source واسه ضبط رو عوض کنیم...
اگه اینه که من میگم باید بری به:
Control Panel\Hardware and Sound\Sound
بعد بالا میری به قسمت Recording
اونجا میشه سورس رو عوض کرد البته اگه منظورت همینه ;)
بله منظور من هم همین بود.
راستش خودم هم این رو که شما گفتی میدونستم ولی اینجا فقط یه میکروفون و یه گزینه ی line in برای انتحاب داره ... ولی خوب من به sterio mix یا mono sterio نیاز دارم ... پس بقیه ش کو ؟
تو ویندوز ایکس پی بیشتر بود.
سلام دوستان.من یه مشکل بزرگ دارم.
تو ویندوز ویستا وقتی سیستم را در حالت stand by میذارم وقتی میخواهم از این حالت در بیام سیستم restart میشه!
مشکل از ویندوز است یا مشکل سخت افزاری داره؟
همونجایی که گفتم برو(تو قسمت Recording)نقل قول:
حالا تو پنجره یه قسمت خالی پیدا کن بعد راست کلیک کن بزن
Show Disabled Devices
دیدی اومد:46:
حالا رو هر کدوم خواستی راست کلیک کن بزن Enable
موفق باشید (سوالای خوبی میپرسی ها):20: