s15.picofile.com/file/8408323550/Screen_Shot_2020_09_15_at_3_17_45_PM
Printable View
s15.picofile.com/file/8408323550/Screen_Shot_2020_09_15_at_3_17_45_PM
بله تا داخل واحد انجام میدن و اونجا توی یه باکسی به اسم OTO قرارش میدن و جوش میزنن.
بستگی داره، اگه ساختمون رایزر داشته باشه، از داخل اون، اگه بتونن از توی لوله سیم تلفن فنر می زنن که البته ریسک داره، مال من رو کار و از بغل ساختمون آوردن. لوله بخاری بیاستفاده هم گزینه خوبیه.
فقط یه نکته بسیار مهم اینه که سعی کنید فیبر رو تا وسط خونه بیارید، چون برای دریافت اینترنت خوب، استفاده از روتر دو بانده کاملا ضروریه و این مودمهایی که میدن اصلا وایفای خوبی نداره. هم این که با وجود یک دیوار قطع و وصلی پیدا می کنه و هم این که نهایتا بتونید ۳۰ مگ سرعت بگیرید ازش. پس باید از روترهای AC استفاده کنید که اونا مشکلشون برد کمه. من تا وسط خونه نیاوردم و توی خونه ما که ۸۰ متره، یکی از اتاقهامون به زور شبکه رو می گیره.
فکر کنم همه جا متقارنه، بلکه آپلود نرخ بالاتری داره.
من متاسفانه امکان آپلد عس ندارم، گوگل کنید fat فیبر نوری، یه باکسی هست که باید بگردید ببینید تو فاصله حدودا ۱۰۰ متری تون هست یا نه. اگه باشه برید مرکز مخابراتی و اقدام کنید.
خود مرکز هم باید بگه بهتون که شانسیه، بعضیا همکاری میکنن و میگن از روی نقشههاشون، بعضیام میگن آقا فیبرنوری برا چی میخوای اصلا:biggrin:
از نظر قیافه فرقی نمیکنن فقط پایین مودم، جای پچ کورد بعضیا سبزه، بعضیا آبیه.
300 مگابیتنقل قول:
من مجتمع برج ساکنم ایا امکان استفاده از ناتوما رو دارم (کابل کشیش مسیه) میشه درخواست کرد برا فیبر؟ یا دردسر داره؟
برای شرکت جدیدا فیبر کشیدن از نظر من عمده مزیت فیبر سرعت آپلود بالای اون هست:
داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی (بدون vpn) :
خارجی ( با vpn) :
اتفاقا سرعت اپلود بالا خیلی بهتر از سرعت دانلود بالاس، الان شما سرعت دانلود بیشتر از 50 مگابیت واسه مصرف خونگی میخوای چیکاری کنی ؟ فیلم با حجم 1 گیگ رو زیر 5 دقیقه دانلود میکنه ، ویدئو 4k مینونید استریم کنید. در ثانی الان انقدر قیمت هارد رفته بالا شما چیزیو نمیتونی انباشته کنی فقط باید استریم کنی.