اگه مودم خارجی میخوای میکروتیک SXT LTE هست تو بازار ایران ولی 4G است TD-LTE نیست. قیمتش هم حدود 550 است. این مدل میکروتیک یه گیرنده Huwaei 3372 به صورت داخلی داره. ازش زیاد تعریف میکنن تو سایتهای اینترنتی خارجی.نقل قول:
Printable View
اگه مودم خارجی میخوای میکروتیک SXT LTE هست تو بازار ایران ولی 4G است TD-LTE نیست. قیمتش هم حدود 550 است. این مدل میکروتیک یه گیرنده Huwaei 3372 به صورت داخلی داره. ازش زیاد تعریف میکنن تو سایتهای اینترنتی خارجی.نقل قول:
دوستان مودم cat6باشه چه فرقی میکنه؟
سلام به همگی!
من تا 4-5 روز پیش نسبت نویز به سیگنالم تقریا حدود 18-20 دسی بل بود تقربا 5 روزه شده 2 دسی بل:| جای انتن رو عوض کردم به کلی تلاش به 10 دسی بل رسید:|| چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه که توی چند روز اینقدر سیگنال افت کنه؟
من فردا با لب تاب و با 2 تا کابل شبکه جداگانه میرم تست میکنم که اگه از کابل باشه میرم کابل تمام مسی cat6 l میگیرم
اما سوال من اینه وقتی مودم روشنه ایترنت هم داره چطور میشه از کابل باشه وقتی نصب میکنم حداقل دو روز هم ایترنت هم عالیه بعدا خراب میشه اگه از کابل باشه اون دوز هم نباید خوب باشه سوال من اینه
البته دوستی میگفت داخل سیگنال داشته باشی زیاذ
یا یه ساختمونی مانعی چیزی ساختن بین شما و دکل یا دارن شبکه رو گسترش میدن.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سرعت بیشتری دارهنقل قول:
۲برابر کت۴
۳۰۰ مکابیت
وفتی قطع میشه چیکار میکنید که وصل میشهنقل قول:
ریبوت میکنید یا کاره دیکه ای
دوست عزیز قطع نمیشه کیفیت اینترنت میاد پایید sinr از 15 میاد رو 2نقل قول:
مطمئن هستی که از کابل هست؟نقل قول:
sinr که ماله قدرت سیگنال هست
فکر نکنم مشکل از سیم باشه
درسته، افت کردهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk