خیر نمیشهنقل قول:
به دلیل اینکه این مودم باند 3500 td-lte رو ساپورت میکنه
و چون همراه اول رو این باند سرویس نمیده
شما حتی آنلاک هم کنی فایده نداره
Printable View
خیر نمیشهنقل قول:
به دلیل اینکه این مودم باند 3500 td-lte رو ساپورت میکنه
و چون همراه اول رو این باند سرویس نمیده
شما حتی آنلاک هم کنی فایده نداره
نقل قول:آپدیت های رسمی که صرفا برای رفع باگ هست. چیزی اضافه نمیکنهنقل قول:
ولی اگه کاستوم فریمور و کاستوم WebUI نصب کنین
میتونین امکاناتی نظیر ussd ، انتخاب دستی و قفل روی باند از تو پنل، ریز جزئیات اطلاعات کیفیت سیگنال و خیلی چیزای دیگه رو داشته باشین
سلامنقل قول:
سرعت دانلود به خیلی از فاکتور ها بررسی داره
مثلا احتمال داره مودم و گوشیتون به 2 باند فرکانسی متفاوت متصل شده باشه (چون اپراتور ها روی باند 3(1800) و باند 7 (2600) سرویس میدن) و چون یکی از باند ها خلوت تره سرعت بهتری میده
باید اول چک کنین هر کدوم از گوشی و مودمتون به چه باندی متصل هست
برا چک کردن باند تو گوشیا آیفون
*3001#12345#*
شماره گیری کن و آپشن serving cell info رو چک کن
برا چک کردن باند تو گوشیا اندرویدی
میشه از برنامه هایی نظیر LTE Discovery و Network Signal Guru استفاده کنین و باندو چک کنین
تو مودم هم تو صفحه مشخصات سیگنال نشون میده به چه باندی متصل هست
اینجا پیام بده ببین انجام میدن یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت توضیحات.هم گوشی هم مودم به یک باند متصل هستن چون اصلا باند 2600 تو منطقه ای ما پوشش نداره.با برنامه e5186 toolbox تست کردم و سر باند 2600 سیگنال نداشت.پس فقط باند 1800 داریم واسه ایرانسل فورجی.در نتیجه هر دو به یک باند وصل هستن.اون اعدادی که تو برنامه e5186 toolbox هستن (مثل -90 dbm) تاثیر زیادی رو سرعت دارن.مثلا اگه RSRP از -96 به -90 برسه ، تو سرعت دانلود خیلی تاثیر میذاره؟مثلا یک و نیم مگابایت سرعت افزایش پیدا کنه.نقل قول:
RSRP نشون دهنده میزان قدرت متوسط دریافتی از یک سیگنال مرجع هستشنقل قول:
و مقدار -85 تا -102 براش مقدار نسبتا خوبی هست و تفاوت 6dBm اینقدر محسوس نیست
شما با یک سرور یکسان عمل تست سرعت رو انجام بدین و نتایج رو بررسی کنین
اینم یک جدول کیفیت سیگنال که میتونین برای بررسی بیشتر از اون استفاده کنین:
SINR: نسبت سیگنال به نویز هست
RSRP: قدرت متوسط دریافت شده از یک سیگنال مرجع واحد هست
RSSI: نشان دهنده کل قدرت دریافتی از جمله قدرت دریافتی از سلول خدمت رسان و همچنین تمام قدرت کانال و دیگر منابع نویزی که به پارامترهای بالا مرتبط است و از طریق فرمول زیر بدست می آید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده همین ها به ذهنم رسید. اگه مورد دیگه ای هم بود دوستان میان راهنماییتون میکنن
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید بهترین مودم سیم کارت خور رومیزی چه مدلی و چه مارکی هست ؟
منطقه ای که من هستم یکمی سیگنال ضعیفه برای همین قویترین مودم سیم کارت خور بازار چه مدلی هست؟
مودمی تو بازار هست که هم سیم کارت ساپورت کنه هم adsl و خط تلفن؟
من طبق گفته دوستان مودم e8372 و گوشیم که cat6 هست رو از نظر سرعت دانلود مقایسه کردم.ضمن این که منطقه ما باند 2600 نداره پس گوشی و مودم هر دو به باند 1800 وصل هستن.از نظر RSRP هم مودم و گوشی قدرت تقریبا یکسانی دارن.حالا مشکل اصلی اینجاست که تو شرایط برابر ، گوشی 1.5 الی 2 مگابایت سرغت دانلود بیشتری از مودم داره( تست با IDM) . دوستان لطف کنن اگه راه حلی برای رفع این مشکل دارن بگن.من مودم خریدم که دیگه گوشی رو هات اسپات نکنم.با این وضع سرعت مجبور میشم مودم رو بذارم کنار و این یعنی 200 تومنو ریختم دور.
سلامنقل قول:
واضح هست که گیرندگی آنتن و چیپست موبایل شما از مودمتون بهتره
اگه بخواین حتما با مودم کار کنین ، تنها راهش اینه که برید سراغ آنتن های تقویت سیگنال 4G (البته اگه مودم شما آنتن اکسترنال میخوره)