شاید خاموش کردن نسل چهارش رونقل قول:
Printable View
شاید خاموش کردن نسل چهارش رونقل قول:
سلام.
با این که در سایت همراه اول در لیست اضافه نشده اما شهرستان تربت حیدریه در خراسان رضوی هم تحت پوشش قرار گرفته. البته از اینترنت استفاده نکردم چون باید بسته فعال می کردم ولی اتصال با موفقیت انجام شد. ضمن این که به آنتن که نزدیک خانه هست ماژول های جدید اضافه شده. فقط با این که به آنتن نزدیک بودم ولی پوشش خیلی ضعیفی داشت!
میتونید عکس بزارید از دکل ببینم چطوریهنقل قول:
داشتم ۱۵ صفحه اول تاپیک رو میخوندم
خیلی خنده دار بود
Sent from my Explorer using Tapatalk
بایدم بخندی وقتی که ال تی ای به جای صد مگ بهت یک مگ هم نده از گریه خندت میگیرهنقل قول:
گذاشتم که تو تاپیک ایرانسل فول آنتن داشتم 1 مگابیت بزور داد سرعت آپلود 8 مگابیت بودنقل قول:
من بعد اون چند روز اوایل ماه که شبکه فقط اج شده بود دیگه مشکل سرعتی و پوشش ندارم .
اولین بسته رو هم الفا فعال کردم ( طبق پست اول تاپیک که بعد متوجه شدم قدیمیه و بعضی کدهاشو هم میزد نامعتبر. راستی یکی به استارتر محترم بگه اون پستو آپدیت کنه صواب داره! ) سرعت هم مک 512 بود(موک! نه مگ ) ولی بازهم مشکل بازشدن صفحات و تلگرام و غیره درکارنبود . باین بسته جدید + که همه چی خیلی بهترم شده. فقط بدونم یوسیم کجا و با کدوم پارتی میشه گرفت دیگه مشکلی ندارم چون یه سیکنال خوب 4G داریم اینجا!
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست سه یا 6 مگی میزاریدنقل قول:
یعنی توی این همه کاربر یکی حاضر نیست سه مگش رو بابت تست بزاره اینقدر قحطی اومدهنقل قول:
سلام دوست عزیز..من الان پست شمارو دیدم اومدم تست بگیرم 3G همراه اولم کلا قطعه .. خواستم موجودی بگیرم این پیام میاد :نقل قول:
محتوای مخفی: .
مال بقیه دوستان هم همین پیغامو میده ؟