من گوشی p1 دارم وقتی یه عکس میندازم رو صفحه بعضی قسمتهاشو شطرنجی نشون میده با اینکه قبلا همون عکس رو با کیفیت بالا نشون میداد تازگی خیلی هنگ میکنه
اگه میدونید مشکل چیه یه راهنمایی کنید
من گوشی p1 دارم وقتی یه عکس میندازم رو صفحه بعضی قسمتهاشو شطرنجی نشون میده با اینکه قبلا همون عکس رو با کیفیت بالا نشون میداد تازگی خیلی هنگ میکنه
اگه میدونید مشکل چیه یه راهنمایی کنید
سلام
در سونی اریکسون های سری w (مخصوصا گوشی خودم w580) چطور میشه زمان snooze رو تغییر داد.اصولا این کار ممکنه؟ (یه جایی خوندم با یک پچ میشه این کار رو انجام داد)
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین.
گوشی من سونی اریکسون W810 هستش. مشکلی که من دارم اینه که تقریبا از 2 هفته پیش قسمت " Messageng " گوشیم قاطی کرده. وقتی مثلا از یه نفر ( علی ) یه اس ام اس میگیرم بعد خوندن اس ام اس اون اس ام اس خود به خودی دلت میشه و دیگه تو اینباکسم ذخیره نمیشه! بعد وقتی مثلا یه نفر دیگه بهم اس ام اس میزنه ( محمد ) بعد خوندن این اس ام اس هم خود به خودی ناپدید میشه ولی وقتی به اینباکسم میرم میبینم که از اس ام اس قبلیم ( علی) 2 تا تو اینباکسم ذخیره شده!
یکیم اینکه گاها اس ام اس های یه نفر رو ( علی ) رو با اسم ( محمد ) تو گوشیم ذخیره میکنه که آدم فکر میکنه که اون اس ام اسو به جای علی محمد فرستاده.
سوالم از شما عزیزان اینه که آیا این میتونه ویروس باشه؟ یا اصلا گوشی های سونی اریکسون ویروس می گیرن؟ یا اگه نه این مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنین
اول سونی ویروسی نمیشهنقل قول:
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین.
گوشی من سونی اریکسون w810 هستش. مشکلی که من دارم اینه که تقریبا از 2 هفته پیش قسمت " messageng " گوشیم قاطی کرده. وقتی مثلا از یه نفر ( علی ) یه اس ام اس میگیرم بعد خوندن اس ام اس اون اس ام اس خود به خودی دلت میشه و دیگه تو اینباکسم ذخیره نمیشه! بعد وقتی مثلا یه نفر دیگه بهم اس ام اس میزنه ( محمد ) بعد خوندن این اس ام اس هم خود به خودی ناپدید میشه ولی وقتی به اینباکسم میرم میبینم که از اس ام اس قبلیم ( علی) 2 تا تو اینباکسم ذخیره شده!
یکیم اینکه گاها اس ام اس های یه نفر رو ( علی ) رو با اسم ( محمد ) تو گوشیم ذخیره میکنه که آدم فکر میکنه که اون اس ام اسو به جای علی محمد فرستاده.
سوالم از شما عزیزان اینه که آیا این میتونه ویروس باشه؟ یا اصلا گوشی های سونی اریکسون ویروس می گیرن؟ یا اگه نه این مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنین
دوم یه مستر ریست کن اگه درست نشد حتما با فلش درست میشه من وقتی می خواستم حجم انباکس رو افزایش بدم این طوری شد که با فلش درست شد
یه مشکل خودم دارم
من دو تا درایور صدا برای 990 دارم که از یکیش خوشم امده ولی صدای هندسفریش تو صدای کمه کم هم بازم زیاده حالا راهی هست تا من بتونم صدای هندسفریه اون یکی درایورم که صداش خوبه با این ترکیب کنم؟
ممنون
سلام من نقشه ومشخصات بورد گوشي سوني اريكسون z600 را لازم دارم كي ميتونه برام بفرسته
آقایون و خانمها ، من می خواهم گوشیمو UPDATE کنم . خواستم ببینم فایده ای هم داره. این کارو بکنم خوبه یا نه؟ گوشی منم W910i
تو گوشی های قدیمیش زیاد فرق نمی کرد ولی 910 که جدید احتمالا بهتر باشه و ضرر نداره اگه اپدیت کنی
آقا تو قسمت wallpapers تو k550 یه گزینه به اسم application هست که هر وقت میزنی چیزی نمیاره... اون واسه چیه؟
یه سوال از اونایی که از w580 سر در میارن ....
من دیروز یه w580 خریدم . تازه امروز فهمیدم قدم شمارش کار نمیکنه...... تو تنظیماتشم رفتم همه چیو فعال کردم ولی بازم کار نکرد انگار تو صفر گیر گرده.... تو رو خدا کمکم کنید خیلی حالم گرفته شده ........
1.gps for k 850
2.penhan kardan aks film cintact sms dar k 850
mamnon misham rahnamaye konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]