دوستان کم لطفی نکنین به نظر من پیشرفت نسبتا خوبی داشته اما نه به اون اندازه ای که انتظار میرفت.
راستی دوستان تو xbox 360 پچ میشه ریخت؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کم لطفی نکنین به نظر من پیشرفت نسبتا خوبی داشته اما نه به اون اندازه ای که انتظار میرفت.
راستی دوستان تو xbox 360 پچ میشه ریخت؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه konami این بود که بازی رو با باگ های زیادی داد بیرون یه ماه صبر میکرد دیرتر میداد بازی رو یا نسخه دمو رو دو سه ماه زودتر میداد ایرادات ملت میگفتن بعد نسخه اصلی رو میداد بیرون مگر نه گیم پلن ( منهای باگ ها ) و گرافیک خیلی پیشرفت داشته ولی این باگ های اعصاب خرد کن واقعا رو مخ هست که حتی باعث میشه نکات مثبت بازی رو نبینن کسایی که بازی میکنن
تو پچ جدید که کونامی بده این باگ ها رو ردیف کنه بهترین pes شاهد خواهیم بود
برا من مشکل لگ و چهره ها رو اعصابن
نمیدونم چرا باید لگ داشته باشه اخه ادمو یاد جی تی آی وی میندازه
اقا یکی به ما طریقه ی نصب فیس رو بگه
سخت افزار دقیق سیستم شما چیه ؟نقل قول:
هنوز پچ فیس برای این بازی نیومده ...
1گیگ گرافیک 9400 128 بیتی
رم 4
سی پی یو دوهسته ای e5300 2.8
اما چهره من دانلود کردم چن تا مث اینکه به وسیله ی فایل لودر میریزن فیس رو
دوست عزیز گرافیک و Cpu شما در سطح متوسط رو به پائین هستنقل قول:
برای اجرای بدون لگ بازی با تنظیمات High به حداقل Cpu Core 2 Dou و گرافیک GT430 به بالا نیاز دارین
اگه با تنظیمات Medium و Low افت فریم و لگ ندارین مطمئن باشین که سخت افزارتون کم میاره
lowکه راحت اجرا میکنم ولی رو مدیوم و رزولوشن بالا کم میاره یخورده ولی رو مدیوم رزولوشن مثلا 1200 بازی میکنم ولی میخوام بیشتر باشه
سی پی یو cori3بخرم حله؟
بله و گرافیک رو هم باید ارتقاء بدیننقل قول:
برای بهتر نتیجه گرفتن در این مورد توی تاپیک زیر مشکلتون رو مطرح کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چندتا سوال داشتم
چرا توی مسترلیگ همه بازی ها توی یک ورزشگاه هست ؟
برای ضربه ایستگاهی قبلا یک نفر میومد کنار توپ الان چطوری میشه با کدوم دکمه ها ؟
دریبل 360 و یک پا دوپا چطوریه ؟ من شوک رو خاموش کردم و با تنظیمات نسخه های قبل بازی میکنم
بچه ها من صدا همه چی رو دارم به جز گزارشگر ... چیکا کنم ؟