با پیدا کردن سر سیم متصل به سیم تلفن خونه و از نو بستنش و لحیم کاری، تونستم یکم کیفیت سیگنال و بیشتر کم کردن نویز رو تقویت کنم (البته up stream تغییری نکرد)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با پیدا کردن سر سیم متصل به سیم تلفن خونه و از نو بستنش و لحیم کاری، تونستم یکم کیفیت سیگنال و بیشتر کم کردن نویز رو تقویت کنم (البته up stream تغییری نکرد)نقل قول:
داداش شما احتمالا خطت فیبر نوری هستش درسته؟فاصلت تا نزدیکترین مرکز مخابراتی به کیلومتر چقدر هست؟(حالا نمیدونم این مرکز مخابراتی تو دهستانتون هست یا تو شهر).من دقیقا وسط شهرم و فاصله ام تا مرکز مخابراتی با ماشین 2 کیلومتره اما فاصله کابلی ام 3 کیلومتره.و عدد attenuation ام برابر با 42 هست.بعد اونوقت شما که تو دهستانی به قول خودت(البته میگی 3 کیلومتر با شهر فاصله داره و این تقریبا یعنی اصلا جزیی از خود شهره)عدد attenuatoin ات شده 14 دسی بل.یعنی فاصله کابلی ات تا مرکز مخابراتی اتون 1 کیلومتره:n04:.خوشا به حالت ای دهستانی.ما که وسط شهریم همچین عددی واسه attenuation نداریم.این دو تا علت میتونه داشته باشه.اولیش اینه که مرکز مخابراتی منطقتون یا دهستانتون دقیقا بغل گوشته:n02: یا اینکه خطت فیبر نوری و تو دهستانتون کافوی نوری دارید که باعث شده اینقدر وضعیت خطت خوب باشه و عدد attenuation ات کم باشه.در هر صورت شما دقیقا بگو میدونی خطت فیبر نوری هست یا نه؟و دیگه اینکه میدونی مرکز مخابراتی منطقتون یا دهستانتون چقدر باهات فاصله داره؟در نهایت تبریک واسه خط عالی که داری و برو حالشو ببر که خیلیها وسط شهر تهران یا مشهد از داشتن چنین خطی محرومند.:n03:نقل قول:
سلام این خط منه که تازه گرفتم و روش اینترنت 2 مگ پارس هستش ولی خیلی داغونه به نظر شما با توجه به فاصله 2.2 کیلومتری از مرکز مخابرات ممکنه مشکل از mdf مخابرات باشه ؟ برم مخابرات اصلا پیگیری می کنن؟ روزا تا 5 مگ میکشه ولی شبا به شدت نویزی میشه میاد رو مگ
دقیقا درسته من همین مودمو تو شهر وصل کردم و با شاتل تست کردم اونجا attenuation 25 هست تو صفحه قبل عکسش هست،والله نمیدونم فیبر نوریه یا نه ولی فاصله خونمون تا مرکز مخابراتی دهستانمون حدود یک و نیم کیلومتره.از اینجا تا خوده مرکز مخابراتی لاهیجان 4 یا 5 کیلومتر هستکه جمعا از خونمون تا مرکز مخابراتی شهر حدودا 6 کیلومتری باید باشه که احتمال زیاد فیبر نوری هستنقل قول:
والله با این وجود و این سیگنال و نویز بازم مخابرات میگه بالاتر از 512 بیشتر بهت نمیتونیم بدیم و تو توی محدوده ی USO هستی :n13: حالا فردا قراره دوباره زنگ بزنم ببینم میتونم با مسولیت خودم 2 مگ رو ازشون بگیرم:n19: همین 512 هم خیلی پایداره حتما تا 2 مگ هم پشتیبانی میشه.(مودم 26 مگ مکس ریت داده)
شما داداش وضع خطت خیلی خرابه متاسفانه.اما اگر فاصله ات تا مرکز مخابرات(فاصله ماشین رو) 2 کیلومتره این شاید نشون دهنده کابلکشی بد داخلیت باشه.چون مودمت داره نشون میده 4 کیلومتر از مرکز مخابرات فاصله داری.البته همیشه فاصله کابلی کمی بیشتر از فاصله ماشین رو هستش اما نه به این حد که دو برابر بشه.شما برو مودمت رو بزن سرخط ورودی کابلهای تلفن که دم در خونتونه و یک عکس از مشخصات نویزت اونجا هم بگیر و بزار تا دقیقا جریان معلوم بشه.نقل قول:
شما آیا به غیر از مخابرات بقیه شرکتها هم بهت سرویس اینترنت میدن یا نه؟اگر نه که قطعا فیبر نوری هستی و به همین علت نویزت کمه.اما اگر بقیه شرکتا هم بهت اینترنت میدن یعنی اینکه فاصلت تا مرکز مخابراتی مربوطه کم هستش.در هر دو حالت(مخصوصا اگر حالت دوم باشه)برو حالشو ببر.و به مخابرات یا بقیه شرکتا فشار بیار سرعت بالاتری بهت بدن.نقل قول:
از بقیه شرکتا خبری نیست هرچی که هست همین مخابراته همینم یک ماهه داره سرویس میده اینجا. پس قطعا فیبر نوریه.نقل قول:
الان این وضعیت که قرار دادم برای سر خط هستش بله فاصلم تا مرکز حدود 2 کیلومتره با ماشیننقل قول:
با پشتیبانی هم تماس گرفتم مشکلو گفتم میگه با نرم افزار تست کردیم فاصله کابلی شما تا مرکز 4 کیلومتر هستش و کاریش نمیشه کرد و نویز عصرها به خاطر اینه که از کنار کابل برق رد شده ! :n02:
به نظر شما با توجه به این فاصله کابلی همچین خطی و کیفیتی عادی هستش ؟ خودم برم مرکز امکانش هست بررسی کنن؟
اینم از وضعیت الان خطم که رو 4 مگ فیکس شده
سلام
اساتید چجوری میشه فهمید اسپلیتر خرابه یاسالمه؟من دو ماهه همش قطی دارم بعضی وقتا خوبه بیش بیشترقطه adsL واینترنت میپره ولی خط تلفن وگوشی خوبه وقطی ندارم!!؟
یه عکس از status مودمت بذارنقل قول: