من یه دونه ویندوز 8 داشتم نگو 32 بیتی بود !!!نقل قول:
حالا پس شما میگید فرقی ندارن با هم؟
مرسی
Printable View
من یه دونه ویندوز 8 داشتم نگو 32 بیتی بود !!!نقل قول:
حالا پس شما میگید فرقی ندارن با هم؟
مرسی
نقل قول:
شرکتا با هم فرقی ندارن ویندوزشون،فقط برا فروش بیشتر ورمیدارن چندتا برنامه هم باهاش میدن بیرون...
ولی از نظر بیت خوب قاعدتا 64 بیتی از نظر سرعت و شایدم موارد دیگه ای خیلی بهتر از 32 بیته...
موفق باشید...
دوست عزیز شما درست می گین ! هارد های Samsung و Maxtor رو شرکت Seagate می زنه ! حتی بری تو صفحه هارد های Samsung شما رو می بره به Seagate .نقل قول:
ولی رو هارد نوشته Samsung .
تو بعضی از سایت ها مدل هارد رو زده Samsung-Seagate .
ولی هدق این بود که اون نرم افزار سامسونگه رو گیر بیارم ، چون می دونستم اگه بگم هارد مال Seagate هستش می گن نرم افزار Samsung به چه کارش میاد ( پیش بینی :n26: )
حذف شود ...
نقل قول:
گفتی گارانتی یاد یه جیزی افتادم الان دلم لرزید !!!
دست کردم تو کیفم دیدم کارت گارانتی لپ تاپ تو کیفمه . پشتش نوشته بدون مهر و امضای فروشنده فاقد اعتبار است !!!! حالا واقعا یادم رفته پرش کنم بدم مهر و امضا کنه ، فقط اونورش تاریخ انقضا زده . به نظرتون اگه مشکلی پیدا شد قبول می کنن ؟ ( به فروشنده دسترسی ندارم یه شهر دیگست )
نقل قول:
اشتباهی نبوده،مکینتاش به سیستم عامل مکبوک ها٬ آی مک و مک پرو میگن. هکینتاش به همون نسخه که قابل نصب روی دستگاه های دیگه ( مثل لپ تاپ های مارک دیگه یا دسکتاپ ها ) هست میگن....
کی میگه هکینتاش به کامپیوتر های جدید اپل میگن؟؟؟؟هکینتاش اسم سیستم عامل -- شده برا بقیه لپ تاپ هاس...
حالا شمام برا اطلاعات عمومی یه سری به این لینک بزنید بد نیست:جای - بذارید i-phone .ir
آموزش نصب هکینتاش لیون هست،اونIdeneb و IAktos هم نسخه های قبلی هکینتاش هستن....کد:http://www.------------/forums/thread71515.html
به قول شما :n16:
حذف شود ..
حذف شود ...
:n16:نقل قول:
داداش منم خودم مترجمم،تو سایت ویکی هم رفته بودم ولی وقتی هر جا یه چیز میگه،به قول شما کاربرا رو به گمراهی میندازن(الکی):n02:
حالا من یه سوال دارم از شما،من الان این سیستم عاملی که برا لپ تاپ های AMD و Intel -- شده و اومده رو چی صدا کنم؟؟؟
:n16:
شرمنده یک خط اشتباه شد ترجمشو درست کردم ( امروز امتحان داشتم خراب کردم اعصابم زیاد سر جاش نیست خودم نمی دونم چی نوشتم )نقل قول:
اسم کامپیوتره ماها که روش Mac OSX رو ( دستکاری شده ) نصب می کنیم می شه Hackintosh . هنوز به کامپیوتر های اپل Macintosh می گن .
با عرض پوزش از دوستانی که بخشی از اطلاعات غلط دادم:n16: گل هارو بگیرین خشک شد !!!