دیگه نمیتونن که اینقدر پیش بینی کنن . مثلا الان یه بازیکن جوون 18 ساله میخری با اورال 70 . بعد از سالها میبینی شده جزو بهترین بازیکنان جهان یعنی مثلا شده 90 . یعنی همچین چیزی واقعیه ؟ کلا نباس توی فیفا واقعیت رو دخیل کرد .نقل قول:
Printable View
دیگه نمیتونن که اینقدر پیش بینی کنن . مثلا الان یه بازیکن جوون 18 ساله میخری با اورال 70 . بعد از سالها میبینی شده جزو بهترین بازیکنان جهان یعنی مثلا شده 90 . یعنی همچین چیزی واقعیه ؟ کلا نباس توی فیفا واقعیت رو دخیل کرد .نقل قول:
آخه تو فیفا 12 اینجوری نبود ، بازیکن تا 32-33 هنوز توی اوج بود ولی توی فیفا 13 زودتر افت میکنن.نقل قول:
باید فیفا همه کار بکنه تا بازی به واقعیت نزدیکتر باشه.
آقا یکی کمک کنه من فک کنم این سوال رو میلیون بار پرسیدم
چطوری کاری کنم که وقتی دسته ها رو میدم وسط تا بازیکنا خودشون بازی کنن کاری کنم که تعویض اتوماتیک نباشه تعویض نکنه ؟؟
هیچ راهی نداره که تعویض نکنه. تنها راهش اینه که قید تعویض رو کلا بزنی. اول بازی 3 تا بازیکن اصلیت رو بذار بیرون و دقیقه 1 تعویضشون کن و بیار تو. اینطوری دیگه تعویضی باقی نمی مونه که CPU بخواد ازش استفاده کنه.نقل قول:
تو فیفا 12 میکردم اخهنقل قول:
سلام اقا اولتیمیت برای شما هم مشکل داره؟؟؟ یا اصلا وصل نمیشه ویا اگه هم وصل باشه با دردسر وصل میشه .....
مثلا وقتی یه بازی میکنم و میخوام برگرم به صفحه اصلی
retriviing data
میزنه بعد از چند لحظه هم اتصال قطع میشه و میپره بیرون از اولتیمت !!!
برا من دیروز به سرورها وصل نمیشد...نقل قول:
امروز هم به زور وصل میشه و بازی برام پر از لگه...نمی دونم چش شده....
فکر کنم تقصیر آپدیت آخریه بوده...
سلام اقا امروز رفتينةبه سرور ؟
داين اولتيمت چقد حوصله سر بر هستش
سلام دوستان
یکی بگه بازی جرا از کریکر مود میپره بیرون/من هنوز تو فصل اولم وسطش میپره بیرون از بازی چیکار کنم آخه
می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن یا اون قسمت اولتیمیت باید نسخه اورجینال داشته باشیم؟
و اینکه نسخه اورجینالش چه قیمتی هست و از کجا میشه گیر آورد؟